| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Preambula Postano: 11 stu 2013 18:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Preambula ... simpa rijec.  Dakle na osnivackoj skupstini VaperClub udruge, osnovana je sama udruga, izabrani clanovi predsjednistva - Ja, Ti i On, i odredjeni ciljevi i zadaci. Tocka novi red Posto vise nemamo kud s mekinjama idemo dalje na ovaj nacin. Razlozi za osnivanje udruge su svi oni koje imate na pameti ali i ti sto nam dobavljaci e-cig opreme nude popuste ali mi trebamo osmisliti nacin kako ga realizirati. Prvo sto nam trebaju su identifikacijske kartice. Ne treba nam nista s chipom, magnetskom trakom, nego obicna plastificirana kartica s imenim prezimenom i nickom. Za kartice je vise-manje sve dogovoreno i cijena nece biti visa od 10kn. Podatke ime/prezime/nick saljite na korisnika mali Kinta memberlist.php?mode=viewprofile&u=91 da ne zatrpam svoj sanducic porukama. Pristupnicu za udrugu cemo rijesiti vec nekad/ako/mozda. Toliko za sada.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 11:02 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Možeš li navesti kako će ići plačanje za iskaznicu?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 16:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: Možeš li navesti kako će ići plačanje za iskaznicu? Vidjet cemo vec koliko ce toga biti, za sada cu to ja pokriti a javit cu vam broj racuna ili vec nekako. Za sve: Parilica nam je ponudila distribuciju kartica po svojim ducanima ZG, ZD, RI, SB tako da cete ih lagano podignuti. Osim imena, prezimena i nicka ne treba nista drugo za sad. Vjerujem da nisam jedini alergican na uzimanje OIB-a i ostalih podataka od svake shushe koja se sjeti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 17:09 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Kinta je napisao: Parilica nam je ponudila distribuciju kartica po svojim ducanima ZG, ZD, RI, SB tako da cete ih lagano podignuti. To će reći da ćemo doći u dućan prema izboru te tražiti karticu na svoje ime?
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 17:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
bluedevil je napisao: Kinta je napisao: Parilica nam je ponudila distribuciju kartica po svojim ducanima ZG, ZD, RI, SB tako da cete ih lagano podignuti. To će reći da ćemo doći u dućan prema izboru te tražiti karticu na svoje ime? Vrijedi za ZD, RI, SB ZG cemo rjesavati kroz 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Odg: Preambula Postano: 12 stu 2013 17:52 |
|
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 18:47 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
a kaj s nama koji nejdemo u palfi? 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kun-Dak
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 18:56 |
|
Pridružen: 30 srp 2013 13:09 Postovi: 290 Lokacija: Križevci-Zagreb
|
flux je napisao: a kaj s nama koji nejdemo u palfi?  Nemate izbora 
_________________ May the VAPE be with you...  
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 19:04 |
|
|
flux je napisao: a kaj s nama koji nejdemo u palfi?  Znas onaj...? Ivica: mama, mama ja bi cokolade...! mama: Ivica odi operi ruke pa bus dobio cokoladu.... IIvica: ali mama, ja nemam ruke! mama: nema ruku, nema cokolade 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Preambula Postano: 12 stu 2013 20:39 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
hahaha dugo nisam cuo dobar crnjak 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |