| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 28 pro 2013 10:42 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Heehe... A iznenađenje si zadržao dok iskaznice ne stignu? Može Pub, ako ostatak Brođana nema ništa protiv...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Postano: 28 pro 2013 10:46 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
|
Meni jedino odgovara poštom, samo mi reci kolko treba platit i na koji rn
Sent from my nokia
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 28 pro 2013 11:32 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
dodem kad povarim ovih par cijevi....  znaci negdje oko ponedjeljka  moju iskaznicu daj domagoju... hvala 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 11 sij 2014 18:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Eto ga vecine iskaznica sam se rijesio. Tko ih nije vec preuzeo moci ce to obaviti za koji dan u Parilica ducanima u Zgb, Ri, Zd i Sl. Brodu.
Ostalo je jos par pojedinacnih za koje mi dajte adrese na koje saljem i to:
hrvoje damir1970 jvas01 Brewbwerry Vex (sorry previdio sam da zelis dostavu u Ri)
Cijena iskaznice je 6Kn a to cemo vec nekako.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 11 sij 2014 22:29 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
|
moju ostavi kod kundaka, možda uspijem idući tjedan dovući dupe do importannea
|
 |
|
marios
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 11 sij 2014 22:52 |
|
Pridružen: 16 ožu 2013 19:16 Postovi: 138 Lokacija: Zagreb- Črnomerec/Fuka
|
A di je moja da odem po nju 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 11 sij 2014 23:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
marios je napisao: A di je moja da odem po nju Bit ce za koji dan u jednoj Parilici zajedno s ostalima koji ih nisu podigli.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Vex
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 12 sij 2014 21:32 |
|
|
Kinta je napisao: Eto ga vecine iskaznica sam se rijesio. Tko ih nije vec preuzeo moci ce to obaviti za koji dan u Parilica ducanima u Zgb, Ri, Zd i Sl. Brodu.
Vex (sorry previdio sam da zelis dostavu u Ri) Hoću onda podignuti u Ri? Kako je tebi lakše za slanje...neznam. Ti zapovjedaj. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 12 sij 2014 21:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Vex je napisao: Kinta je napisao: Eto ga vecine iskaznica sam se rijesio. Tko ih nije vec preuzeo moci ce to obaviti za koji dan u Parilica ducanima u Zgb, Ri, Zd i Sl. Brodu.
Vex (sorry previdio sam da zelis dostavu u Ri) Hoću onda podignuti u Ri? Kako je tebi lakše za slanje...neznam. Ti zapovjedaj. Daj mi adresu na PM, lakse mi je sad tako.
|
|
 |
|
 |
|
parilica.hr
|
Naslov: Re: Iskaznice Postano: 14 sij 2014 11:54 |
|
|
Pozdrav svima, Iskaznice su dostavjene i več danas ih svi iz Zagreba mogu preuzeti u Importanne centru od 15h. Za Vapere iz Zadra, Rijeke i Slavonskog Broda preuzimanje će biti od četvrtka. Ako slučajno ne dobijete iskaznicu molimo Vas da kontaktirate big bossa Kintu direktno. Ako Vas nadziru možete ga dobiti preko skypea ili vibera Cheers, Parilica
|
|
 |
|
 |