|
.
Sada je: 03 svi 2026 15:22. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 15:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Ajmo probati nešto novo Postano: 25 kol 2015 12:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Vjerojatno znate da pojedini proizvodjaci vaperske opreme diktiraju minimalnu cijenu za svoje proizvode. Ako trgovac prodaje ispod te minimalne cijene slijedi novcana kazna ili prekid suradnje. Medjutim ima prostora da se roba ponudi ispod minimalne cijene pod odredjenim uvjetima. 1. Ime trgovca se ne smije spominjati. 2. Sve se mora odvijati brzo dok nas trazilice ne pronadju. 3. Proizvod na snizenju biti ce ovdje objavljen na 24 sata a zatim ce se sve o njemu obrisati. 4. Zainteresirani ce dobiti upute preko privatne poruke kome da se jave sa svojim korisnickim imenom odredjenog ducana. Ne s korisnickim imenom vapercluba nego s onim s kojim ste prijavljeni kao kupac u ducanu. 5. Preko PM ce nazad dobiti kupon kod za kupovinu. 6. Svaki kupon kod ce biti razlicit. 7. Cijena ce zavisiti od broja prijavljenih ali ce biti prilicno niza od bilo koje koju mozete naci na netu. Mozda zvuci komplicirano ali mi smo snalazljiv narod.  Nadam se da je jasno cemu sve ovo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 02 stu 2015 13:26 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Grupna kupovina od jednog komada nije grupna pa je obrisana.
Imamo ponudu za sigelei 150 i sigelei 75w po zanimljivoj cijeni. Sutra prijepodne cu staviti cijene. I dalje ponuda traje 24 sata.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 02 stu 2015 13:35 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
|
stavi slobodno, mozda bi ja uzeo obadva.. mozes mi i na pm dat informacije..
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 02 stu 2015 13:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
bubib5 je napisao: stavi slobodno, mozda bi ja uzeo obadva.. mozes mi i na pm dat informacije.. Sad vidim da sam predriblan Tu je sve na dnu posta viewtopic.php?f=106&t=10287&p=123783#p123783
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 02 stu 2015 14:14 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
|
a to je GB.. nisam bas vise tako siguran da cu uzeti kad se radi o njima..previse losih priča na forumu..osim ako ne nude tracking kao opciju..onda mozda i uzmem..
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 02 stu 2015 14:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
ma bezi bre od te gamadi 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 03 stu 2015 00:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Pretjerujete, meni je od desetak narudjbi sve stiglo. I sve u roku cca 14 dana.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 03 stu 2015 00:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
GB funkcionira, ako uzmes Tracking number. i stize brzo i sve je ok.. ja sam zadovoljan sa njima usprkos peripetijama..
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
JosipF1
|
Naslov: Re: Ajmo probati nešto novo Postano: 03 stu 2015 08:30 |
|
|
|
Naručivao sam od njih par puta i većinom problemi uglavnom naručim ono rastezljivo crijevo čak i dođe u roku od dva tjedna al nema pištolj koji je naveden da je u paketu pošaljem ja njima slike i dobro kažu šalju ponovo i dođe i drugi puta opet nema pištolja opet ja šalem slike opet oni nema problema šaljemo ponovo međutim to nikad nije došlo i tu je došao moj kraj kupnje kod njih...
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Sada je: 03 svi 2026 15:22. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 15:22. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |