| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 18 lis 2013 18:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Te 4 su moje i nisu za nikoga ali zajebo sam pa ako je frka prepustim ih tebi. Brojao sam 3 puta i opće neznam kako sam zeznuo. Hrpa papira, isprinta, računanja, šta ćeš, dogodi se. Ti odluči.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 18 lis 2013 19:02 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Može ovako, da ti ne propadne sav trud, uzet ću ovu 1 koju koju sam naručio i 2 tvoje, normalno platit za sve 3 i ostale troškove, važi? Tebi 2, meni 2, meni nekako najbolje.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 18 lis 2013 19:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
pošteno , dogovoreno znači uzimaš 3 po 4.8€ to je 14,4€ tj. 110,88kn plus poštarina 7.2 kn plus za HR, ili si u ZG? Daj upiši lokaciju u profil molim te
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Knox
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 18 lis 2013 19:14 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 22:55 Postovi: 56 Lokacija: Velika Gorica
|
|
U Zagrebu sam par puta tjedno, pa kad stigne se već dogovorimo.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 18 lis 2013 19:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
ok mobitel ti šaljem na pp
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 21 lis 2013 15:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 22 lis 2013 02:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Stiglo u HR, danas ih vjerojatno donesu. 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 22 lis 2013 17:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
STIGLE  sad slijedi kontrola i razvrstavanje 
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 22 lis 2013 18:04 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Baterije - alternativni dućani GRUPNA NARUDŽBA Postano: 22 lis 2013 19:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Dakle baterije su sve stigle njemačkom preciznošći točno i rarpoređene su za slanje ili predaju u Palfiju.
WeCo - ja ti dugujem 54,00 kuna prebijamo paket iz GB Dedja - platio, dolaziš opet u Palfi ili da ti šaljem na adresu, pošalji adresu Dalibor ZG - platio, nosim u Palfi Damir1970 - šaljem kad plati Medo0504 - platio nosim u Palfi Knox - Platio , šaljem na adresu jvas01 - platio šaljem na adresu Barbas - šaljem poštom kad plati tama - platio šaljem na adresu vulja - dogovor Palfi ili poštom javi se ako poštom plati na tekući, Palfi - solarno Fosna - platio nosim u Palfi SrKi - platio dogovor za preuzimanje Forest - platio šaljem poštom Brewberry - treba platit, dogovor? Palfi subota ? adresa? Emilio- platio, šaljem poštom Korny - platio, šaljem poštom Max_ZG - platio, nejebo
|
|
 |
|
 |