|
.
Sada je: 03 svi 2026 20:14. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 20:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
dafreek
|
Naslov: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 15:17 |
|
|
Sto se tice placanja na TR, moze  A ovo da banka odredjuje tecaj..opet nisam na kompu, pa iz sjecanja govorim.. Trebas otici tamo gdje su ti uneseni podaci tvoje kartice, pa tamo negdje u opcijama je to skriveno. Kada dodjem do kompa cu provjeriti, pa javiti. Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 15:20 |
|
|
|
bolje tekući nego žiro, već par puta uplaćivao na žiro nekima ovdje s foruma pa uzme još dodatnih 10kn pošto je žiro, bezveze, radije bi dao za kavu tih 10kn
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 15:23 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
...a ni nemam žiro otvoren... ma tekući.
dafreek, javi kad/ako nađeš, da to podesim. Idem i ja gledat pod podatke o karticama...
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 15:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Bitno je koju karticu koristiš. Imam 2 prijavljene kartice za PayPal. S visom možeš i naplačivati a s AMEXom samo plačati. Meni kod AMEXa PayPal preračunava po nekom kursu, a kod VISE koja je kao debitna kartica deviznog računa suma piše u kunama tj. vjerojatno preračuna po kursu banke. Provjeri još jednom, nisu to neke cifre ali čovjeka veseli nedat što im ne pripada.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 15:42 |
|
|
|
Imam 2 prijavljene, obje VISA. I nema opcije za banku, sad sam gledao, ali nisam vidio. A nisam dosad ni primijetio da nudi kod plaćanja ikakav izbor, no nisam ni gledao previše. Al nekak mi se čini da nije tak lopovski tečaj bio, dapače, kad sam znao uzet odokativno tečaj u glavi, da vidim koliko bi to bilo (recimo na FT, prije naručivanja, vidim da mi je cifra 100$, pa računam to je 580kn) - uvijek je na Paypalu manje ispadalo. Tak da bi moglo bit da VISA ide automatski preko banke koja ju je izdala...
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 17:18 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Može, na TR je najjednostavnije, pošalji na PM podatke za uplatu (cifru, račun, što u poziv na broj - ne znam da li treba i ostalo) pa ti pošaljem "preko žice" 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 17:21 |
|
|
|
Daj ti meni PM, lakše mi je reply raditi nego pisati svakom posebno. Ali za koji dan, recimo 18.11. tak da se još regulira poštarina ako se još ljudi prijavi.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 17:38 |
|
|
|
najbolje stavio si datum, do tad i tad, što se skupi do tada, to je to, metnes u košaricu, cifra tolko i tolko, svaki mora dat tolko i tolko, PM rukni sa podacima za uplatu kad se zatvori sve kad znas ko kamo i koliko...
|
 |
|
mbrezak
|
Naslov: Re: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 19:59 |
|
|
|
Pozz jel može od Halo: HX3 (1), Tiki (1), MENTOL ICE (2) I kako sad dalje kome trebam uolatit? Hvala
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Čoporativa: testeri sa supercigs.it Postano: 13 stu 2013 21:11 |
|
|
bluedevil je napisao: ...a ni nemam žiro otvoren... ma tekući.
dafreek, javi kad/ako nađeš, da to podesim. Idem i ja gledat pod podatke o karticama... Nikako do kompa doci danas, pa sam jedva prek moba to nasao  Ok, logiras se na paypal, pa kliknes na Profile, zatim My Money, pa pod My preapproved payments na update. Dolje desno klik na set available funding sources, zatim conversion options za karticu koju koristis. Sada se vide 2 opcije, prva je da paypal radi konverziju, a druga (bill me in the bla bla bla  ) je da banka radi konverziju. I naravno submit na kraju  Bas su dobrano sakrili tu opciju, sta je je. Kad sam novu karticu stavio, skroz sam zaboravio da si to naredim. Kupio sam nesto za 90€ i paypal mi je uzeo 30kn vise nego sto bi mi pbz uzeo. Jbg, svaka skola kosta  Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 20:14. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 20:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |