| Autor |
Poruka |
|
oli
|
Naslov: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 28 lis 2013 14:49 |
|
|
Molio bi sve koji su probali DV tekućine da napišu utiske. Max ZG preporučuje ove arome a i drugi koji su probali kažu da su odlične. Namjeravam naručiti 3-4 duhanske arome http://www.decadent-vapours.com/en/426-tob, (možda i koju voćnu) a pošto o njima na forumu nema baš puno javite ako ste isprobali koju. Cijena 10ml arome = 3,95 f = 35 kn ukupno sa šipingom 1,99 i taxsom??? 3,30 za 5 aroma iznosi 21,74 f = cca. 196 kn ispada oko 40 kn za 10 ml arome. To i nije tak strašno ak su arome dobre a šiping nedug. Ak imate Iskustva sa miksanjem, šipingom, cijenom.... Danke !
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 28 lis 2013 15:57 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Moja iskustva sa DV i aromama su vrlo pozitivna. Od aroma sam isprobao: Ylang Ylang - cvijetna aroma, meni ok za tu i tamo ali nije mi za cijeli dan (10% u bazu) Absinth - meni osobno najbolja njihova aroma od ovih koje sam probao (7% u bazu) Lotus flower - cvjetna aroma, meni nije nikako sjela ali ženi se svidja  (10% u bazu) Orange Blossom - ova aroma mi nikako nije sjela, preintenzivna mi je (10% u bazu) Mojito - meni osobno jako dobra, fini mix limete i malo mente (10% u bazu) Kod DV je malo specificno sto ide dosta arome u bazu (prema preporukama 10-25% sto je prilicno) Ja se još uvijek igram sa količinom arome ali ovih 10% meni osobno je dobar start za mix (osim absintha njega ide nešto manje) Našao sam na nekom stranom forumu tablicu sa postotcima za razne arome pa sam po tome orijentiram. https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... uUVE&gid=6Šiping im je OK, za cca 7-8 dana paketi stižu, na poruke pristojno brzo odgovaraju. Za bazu sam koristio 50/50 mix od FA
|
|
 |
|
 |
|
vjeko86
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 29 lis 2013 20:34 |
|
Pridružen: 14 tra 2011 22:05 Postovi: 100 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
potpisujem stvarno su dobre arome, posebno duhanske, turkish tobacco je vrh vrhova, kao i oriental tobacco, imam i jednu voćnu ( breskva ) ali mi se nije baš dojmila
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 29 lis 2013 21:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Gocznet je napisao: Kod DV je malo specificno sto ide dosta arome u bazu (prema preporukama 10-25% sto je prilicno) Idem si zile zrezat. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 30 lis 2013 15:53 |
|
|
Gocznet je napisao: Moja iskustva sa DV i aromama su vrlo pozitivna. Od aroma sam isprobao: Ylang Ylang - cvijetna aroma, meni ok za tu i tamo ali nije mi za cijeli dan (10% u bazu) Absinth - meni osobno najbolja njihova aroma od ovih koje sam probao (7% u bazu) Lotus flower - cvjetna aroma, meni nije nikako sjela ali ženi se svidja  (10% u bazu) Orange Blossom - ova aroma mi nikako nije sjela, preintenzivna mi je (10% u bazu) Mojito - meni osobno jako dobra, fini mix limete i malo mente (10% u bazu) Kod DV je malo specificno sto ide dosta arome u bazu (prema preporukama 10-25% sto je prilicno) Ja se još uvijek igram sa količinom arome ali ovih 10% meni osobno je dobar start za mix (osim absintha njega ide nešto manje) Našao sam na nekom stranom forumu tablicu sa postotcima za razne arome pa sam po tome orijentiram. https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... uUVE&gid=6Šiping im je OK, za cca 7-8 dana paketi stižu, na poruke pristojno brzo odgovaraju. Za bazu sam koristio 50/50 mix od FA Ako stvarno ide tako veliki postotak arome u bazu od 10-25% onda arome baš i nisu jeftine u odnosu na FA gdje su postoci 2-4% a cijenom isto.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 30 lis 2013 16:00 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Kinta je napisao: Gocznet je napisao: Kod DV je malo specificno sto ide dosta arome u bazu (prema preporukama 10-25% sto je prilicno) Idem si zile zrezat.  bas ... dobro da nije 50% 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 30 lis 2013 21:48 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Pa to možeš direkt pariti 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 30 lis 2013 21:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Neznam kako si zaključio da treba toliko arome, na osnovu troje nepoznatih ljudi ? Probaj sam pa ćeš vidjeti koliko ti paše. Ja recimo stavljam istu količinu arome kao i FA i odlično je. Ne vjeruj tuđim ukusima što se aroma tiče, svakom paše drukčije!!
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 02 stu 2013 21:48 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Max_ZG je napisao: Neznam kako si zaključio da treba toliko arome, na osnovu troje nepoznatih ljudi ? Probaj sam pa ćeš vidjeti koliko ti paše. Ja recimo stavljam istu količinu arome kao i FA i odlično je. Ne vjeruj tuđim ukusima što se aroma tiče, svakom paše drukčije!! Koje DV arome si isprobao i s kojim postotcima? Ja FA arome ne koristim preko 5% (vocne/slatke ne duhanske) dok od DV mi pasu cak malo preko 10% (makar je to jako individualno).
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Iskustva sa DV tekućinama i aromama Postano: 02 stu 2013 22:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Black Cherry, Vanilija - 20 kapi na 10 ml te arome mi služi za mješanje s drugim zato stavljam malo više Jagoda, Kaffe, Doppio Espresso, Brasilian Caffe, Cappucchino - 15 kapi na 10 ml DV ima bočice s manjom kapaljkom od FA Ja to nikada ne mjerim u ml ili postotcima. Nekako sam se od početka naviko na kapi. Ako je premalo dodam ako ja previše dodam bazu.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |