Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:37. Sada je: 09 lis 2024 09:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 30 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Ego One Mega - neželjena aroma
PostPostano: 06 kol 2015 07:26 

Molim uvažene članove foruma za pomoć.

Stigao mi je InnoCigs evicVT sa Ego One Mega raspršivačem. Mod i cijela priča je prva liga, ali uspio sam sje..ti stvar u startu. Što se dogodilo? Prvo sam napunio atty sa Liqua Virginia Tobacco 18mg (moj favorit) i uživao u pućpurućkanju i blagodatima varijabilne temperature/snage. I onda... Vrag ne dade mira i već postojeći e-đus pomiješam sa OCB Coffee 11mg e-đusom. To se nije ispostavilo kao neka kombinacija, pošto mi je OCB e-đus šupalj i okus mi baš ne odgovara. Nakon par puffova sam rastavio atty, izlio sadržaj i sve oprao u toploj vodi, nalio Liquau, ali okus ovog usranog OCB-a mi se i dalje povlači u oblacima pare.

Moje pitanje glasi da li je moguće i kako eliminirati neželjenu aromu iz attya ili barem njezin veći dio.

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Ego One Mega - neželjena aroma
PostPostano: 06 kol 2015 07:34 

Dva su načina.
Prvi, jeftiniji. Natoči ono kaj ti je dobro i trpi okus koji će se nakon jednog tanka isprati.
Drugi, skuplji, promijeni grijač. Stavi novi. Ostalo je stare arome u njegovoj vati.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 kol 2015 08:23 
Moderator

Iz vate ćeš teško isprati okus tekućine prije...kupi drugi grijač, a za postojeći pogledaj na youtube kako zamjeniti vatu.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 06 kol 2015 08:39 

Heh... Sreća da je kanta došla s rezervnim grijačem (Ti). Sad samo da tu nađem prikladnu vatu pa ću se poigrati s tim.

Hvala, momcovi...

EDIT: Jebate, uspio sam bez rastavljanja! Okrenuo ga naopako i par suhih paljenja na 250°C i, gle čuda... Okus se vratio!

Povratak na vrh

PostPostano: 06 kol 2015 08:54 

Trxer - budući da ovo box koji planiram kupiti idući tjedan, molim te za info - kolko u prosjeku traje baterija? Vidio sam da je 5000 mAh i da se puni u prosjeku 6 sati, al kolko je trajanje u realnim uvjetima korištenja?

Povratak na vrh

PostPostano: 06 kol 2015 09:20 

Volio bih da ti mogu pomoći, ali tek mi je jučer stigao. Box dolazi sa već napunjenom baterijom. Evo, pufkam od jučer navečer i baterije je otišla možda petina. U svakom slučaju, neću ga puniti dok za to ne bude potrebe Iako je dosta težak (cca 25 dag), i dimenzija kutije cigareta, odlučio sam se za njega upravo zbog velikog kapaciteta baterije (manje ciklusa punjenja) i da se ne moram misliti jesam li ga ugasio ili nisam (očuva se fire button). Ne znam da li umišljam, ali aroma kao da je drugačija na temperaturnom modu, u odnosu na modu snage. Na temperaturnom je para glatka i klizi, dok je na Wattima nekako reskija i "cigaretskija". Pašu mi obje varijante svaka u svojoj prilici i drago mi je što je tako prilagodljiv.

Novi sam u ovome i dosad sam isprobao samo OCB eGo, za koji mislim da je atomizer CE4, s oriđiđi baterijom od 650 mAh (meni dobra samo za vraćanje čađavicama), na koju sam navrnuo repliku Vision Spinner II 3.3-4.8V. Nakon toga je bilo bolje, ali se s ovim kumulonimbusima ne može uspoređivati.

Eto toliko...

EDIT: Ne znam koliko Vas koristi atty Ego One Mega i varijabilne Modove, ali prema svemu sudeći dosad (oduševljen sam pa puno pufkam) ovo će, valjda, biti prvi put da sam nešto nabavio i da sam otprve sve pogodio. Obično bi bio slučaj sporog otkrivanja, koji bi rezultirao trošenjem novaca ubudale po principu "plati skupo, da bi prodao jeftino". Ovo je fantazija! U Watt modu namjestim jače postavke, a u TC modu laganije. Mogućnost namještanja otvora je prva liga. Za slučaj direkt-plućnog-udaha TC mod i dosta otvoreni atty, dok se za simulaciju pušenja otvor samo zatvori ili tek mrvicu otvori i efekt kao u čađavice. I cijela priča se odigra u nekoliko sekundi! Baš sam sretan :51:

Povratak na vrh

PostPostano: 06 kol 2015 17:07 

Imam dva evica i cikliram ih na punjenju. U prosjeku jedan do dva dana, ovisi o setupu. Na kaji imam kantal od 2oma i tu traje dva dana. Na Lemo2 imam Ni200 i TC mod i on troši ko Hummer. I bateriju i tekućinu, ali je okus neusporediv. Naravno kad je stvar složena kak treba.

Sve u svemu, trajanje baterije ovisi o grijaču, ali i o količini pufkanja. Pošto poparim oko 5 tankova na Lemo 2, to je cijeli dan. Na kaji je to 8-10 tankova.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2015 10:51 

Evo, nakon nekoliko dry-burna Ni-grijač mi je počeo davati nekakav kao metalni okus. O čemu se radi? Je li pregorila vata od dry-burna?

Da li netko zna na kojim postavkama evic-VT vršiti dry-burn?

I kad sam već spominjem evic-VT, što bi značilo mijenjanje Watta u TC modu (vrijedi i za Ni i za Ti).

Riješio sam stvar na način da sam stavio sam Ti-glavu, ali sad me muči ova Ni glava šta s njom napraviti.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2015 12:15 
Moderator

dry burn se ne radi sa vatom u zavojnici već bez nje...ako imaš metalni okus, da, vata je vjerojatno otišla u "večna lovišta".

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 07 kol 2015 12:57 

fek0 je napisao:
dry burn se ne radi sa vatom u zavojnici već bez nje...ako imaš metalni okus, da, vata je vjerojatno otišla u "večna lovišta".

O, pa to su onda baš lijepo složili, s obzirom da kod ove glave vata nije provučena kroz zavojnicu, već je omotana oko nje.

Zar bih svaki put trebao rastavljati cijelu glavu i odmotavati vatu da bi napravio dry burn? Molim korisnike Ego One Mega ili sličnih attya da me upute u svoje metode dry burna.

Povratak na vrh

[ 30 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: