Volio bih da ti mogu pomoći, ali tek mi je jučer stigao. Box dolazi sa već napunjenom baterijom. Evo, pufkam od jučer navečer i baterije je otišla možda petina. U svakom slučaju, neću ga puniti dok za to ne bude potrebe Iako je dosta težak (cca 25 dag), i dimenzija kutije cigareta, odlučio sam se za njega upravo zbog velikog kapaciteta baterije (manje ciklusa punjenja) i da se ne moram misliti jesam li ga ugasio ili nisam (očuva se fire button). Ne znam da li umišljam, ali aroma kao da je drugačija na temperaturnom modu, u odnosu na modu snage. Na temperaturnom je para glatka i klizi, dok je na Wattima nekako reskija i "cigaretskija". Pašu mi obje varijante svaka u svojoj prilici i drago mi je što je tako prilagodljiv.
Novi sam u ovome i dosad sam isprobao samo OCB eGo, za koji mislim da je atomizer CE4, s oriđiđi baterijom od 650 mAh (meni dobra samo za vraćanje čađavicama), na koju sam navrnuo repliku Vision Spinner II 3.3-4.8V. Nakon toga je bilo bolje, ali se s ovim kumulonimbusima ne može uspoređivati.
Eto toliko...
EDIT: Ne znam koliko Vas koristi atty Ego One Mega i varijabilne Modove, ali prema svemu sudeći dosad (oduševljen sam pa puno pufkam) ovo će, valjda, biti prvi put da sam nešto nabavio i da sam otprve sve pogodio. Obično bi bio slučaj sporog otkrivanja, koji bi rezultirao trošenjem novaca ubudale po principu "plati skupo, da bi prodao jeftino". Ovo je fantazija! U Watt modu namjestim jače postavke, a u TC modu laganije. Mogućnost namještanja otvora je prva liga. Za slučaj direkt-plućnog-udaha TC mod i dosta otvoreni atty, dok se za simulaciju pušenja otvor samo zatvori ili tek mrvicu otvori i efekt kao u čađavice. I cijela priča se odigra u nekoliko sekundi! Baš sam sretan