Vi koji znate, ovdje na forumu sam tek kratko vrijeme i imam potrebu pohvaliti se da sam jučer "očistila" svoj prvi grijač i to uspješno prvenstveno zahvaljujući svima vama i ovom forumu a po naputku iz ovog videa (ipak sam ja žensko pa sam našla žensko da mi pomogne
http://www.youtube.com/watch?v=tDRlInNt05YPrije toga sam već počela miješati tekućine, po vašim naputcima i savjetima.
I muž i ja smo imali problema sa želucem i mučninom i eto od kada sam kupila u Kemigu VG i sama počela povećavati udio VG u tekućini, puno nam je bolje...
I dalje koristimo IWERU, prvenstveno zbog cijene, bez obzira na neke vaše negativne komentare. Za sada nam odgovara pa kad se ispraksiram još više i počnem naveliko miješati i štedjeti na tome i na grijačima, onda ćemo probati i neke druge baze i arome. Baš smo jučer naručili nove baze iz INAWERE i arome, imaju u ponudi neke nove arome, pa ćemo probati.
Najviše se veselim što sam izgubila strah od miješanja tekućina i ostalih "teških" radova na grijačima a mislim da ću se uskoro odvažiti za slaganje grijača
Moram nabaviti alat i žice i špagu. Jučer dok sam čistila grijač, nisam imala ništa pa sam umjesto onih tankih špagica koje su bile izgorene, upotrijebila vatu i ....funkcionira... Ajde mi pliiiz javite gdje mogu nabaviti te stvarčice i gdje ima najpovoljnije za nabaviti flašice od 10 ml.
Vama svima hvala puuuuno...spremam se u subotu doć u Palfi (imam već i neki dogovor s Medom
), pa ću valjda upoznati neke od vas i zatražiti još pokoji savjet onako face to face...
JA a VAMA EKIPA