Ukratko, cura i ja zgrabili ovaj noviji eGo EVOD blister paket sa Parilice.hr i uživamo polako. Vec skupili 11 Dekang (negdje se mora počet jel) okusa i pari bato.
E sad, naručili smo još svaki po 2 komada EVOD clearomizera sa mtmstore, jer sam nekako htio uzet Kanger a ne neku kinesku kopiju, a i brže je (sve moramo odma imat ofc xD). Uzeli u različitim bojama da lakše znamo di nam je koji eliquid..
Uglavnom, pitao sam na Parilici.hr da li su u EVOD blisteru baterije Joyetechove a kartomizeri Kangerovi i saznao sam od njih da su Green Sound. A pojedinačno prodaju Kangerove clearomisere (pretpostavljam da su baterije isto GS pojedinačne).
Sve bi trebalo pasat, al vidim da grijači koje parilica prodaje su različiti. Znači imaju GS-H2 za ove Green Sound iz blister paketa (na 1.8 i 2.4 ohma) a posebno za Kangerove EVOD clearomisere (1.8 i 2.2 ohm). Mi parimo na 2.4 ohm usput rečeno. Sad me zanima da li su fakat ti grijači nekompatibilni, i da li GS-H2 nebude išao na Kangerov EVOD ili obrnuto.
Planira se naravno uzet i rezervna baterija (pikiram možda na Vision Spinner 1300mha, osim ako eGo Twist nije po vašim utiscima bolja).
Ovaj blister trenutno fakat super radi i osobno mi ne fali varijabilna voltaža and all that, parim po 2 dana bez punjenja i uvijek super okus i pare dovoljno. Možda nisam bio tolko zagrižen pušač
(prešao sam i na duhan ili recimo pola kutije dnevno neki standard, i to u zadnje vrijeme samo mentol klik Pall Mall cigarete).
Naravno ono bitno, otkad parimo, nismo zapalili nit nas ne vuče nit želimo