ehem, ako smijem kao jedna pocetnica
* slazem se za njuskalo, cemu ih preporucivati kad kupujete "macka u vreci". moja CE4 je kupljena na njuskalu (na preporuku osobe koja je svoju egicu kupila od istog prodavaca i bila jako zadovoljna i nije imala nikakvih problema) i imala sam frke s tom egicom. jedna baterija nije radila, pa smo se par dana natezali u smislu "evo probaj ovaj atomizer, nece? ajde sad probaj ovaj" i sl da bi na kraju lik ipak zamijenio bateriju. srecom, naletila sma ocito na koliko - toliko razumnog prodavaca, no da, ne preporucujem kupovinu preko njuskala. ja sam uzela s njuskala cisto zato sto pojma nisam imala nit za ovaj forum nit za nase trgovine. linkove sam dobila nakon sto sam vec pola dana imala parilicu u ruci

* znaci, ja parim vec vise od 3 tjedna na ego bateriji 1100 mah i EVODu i skorz sam, totalno prezadovoljna. nisam imala kriza i uopce me ne vuce obicna cigareta (a muz pusi i imam dostupan duhan nadohvat ruke). zato ne vidim razlog zasto covjeku za start ne bi bila dovoljna ova kombinacija koju si je slozio. baterija mu je jaka (iako bih i ja osobno preporucila da uzme dvije, ili bar pass trough ako uzima samo jednu), atomizer je dobar koliko sam procitala (znaci, sasvim zadovoljavajuca kolicina pare i šusa na grlo); ostalo je sve na tekucinama. ovaj prijedlog s X x 5 ml tekucina mi se cini odlican, jer evo, meni prvoj duhanske arome uopce ne odgovaraju i vrlo sam se brzo presaltala na bezduhanske; dok s mnogima to nije stvar. pa si covjek fino slozi start paket od, stajaznam, 3 duhanske i 3 neduhanske tekucine i onda ih vrti, a dalje narucuje ono sto mu pase.
* mtm store. svaka, ali svaka pohvala. i za cijene, i za brzinu usluge, i za korespodenciju.
* i za kraj, parilica nije isto sto i cigareta i vjerujem da je mnogima na prvih par "dimova" razocaranje. ali treba joj dati sansu, njoj kao takvoj - parilici; a ne ocekivati identicnu zamijenu za cigaretu. treba se igrati s tekucinama i paziti da je atomizer dobar (a T3 to je), i vrlo brzo se skuzi kako je to jedna jaaaaako dobra stvar i kak je super jer nema smrada cigareta

*wombat, go for it! sve i da ne budes zadovoljan, lijepo su ti rekli, uvijek mozes prodati ovdje na forumu. ali svakako joj daj sansu vise od dan - dva. i igraj se s tekucinama i okusima, ne moj uzeti samo jednu tekucinu.