Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2025 00:21. Sada je: 29 tra 2025 00:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 45 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik
PostPostano: 19 stu 2013 15:39 

Pozdrav! Želim početi pariti ali ne znam je li to za mene ili ne. Jedan prijatelj mi je dao da probam, i čini mi se ok, ali njegova konfiguracija mi nema taj gušt kao cigarete i nisam mogao baš nešto procijeniti u tih nekoliko dimova pa bih sebi uzeo "probnu" parilicu da vidim hoću li se navući. Uzeo bih jednu eGo Spinner 1300 mAh sa Kanger T3s atomizerom pa ako izdržim tjedan-dva bi je umirovio kao rezervu i uzeo nešto modano s fasttecha. U biti, uzeo bih ovo:

http://www.mtmstore.eu/shop-e-cigarete/isparivaci-atomizers/ispariva%C4%8D-atomizer-kanger-t3s-e-cigarete
http://www.mtmstore.eu/ispariva%C4%8Di-atomizers/kanger/zamjenski-grija%C4%8D-za-kanger-mt3s-i-t3s-ispariva%C4%8D-atomizer-e-cigarete x2
http://www.mtmstore.eu/e-cigarete/e-cigareta-vision-ego-spinner-1300mah-e-cigarete
http://www.mtmstore.eu/baterije-i-punja%C4%8Di/joyetech-ego-usb-punja%C4%8D-sa-kabelom-e-cigarete
+ cca 30ml tekućine

Sve skupa dođe oko 360 kn, dostavljaju besplatno u Tisak (dok bi došao paket iz Kine prošlo bi me tri puta :) ). Vodim se logikom da ako to nije za mene izgubio sam samo 360 kn, a ako se nađem u tome imam pristojnu rezervu ako mi se što dogodi glavnoj parilici.

Zanima me:
1. Je li ova kombinacija OK, ima li tko iskustva s baš tom kombinacijom baterije i atomizera?
2. Koliko (otprilike) traje ova baterija i koliko će utjecati na nju da je punim dok još nije potpuno prazna (s ovim neinteligentnim punjačem)?
3. Koliko često se mijenjaju grijači na ovom atomizeru ako se lagano održava?
4. Imate li koji savjet za mi dati, griješim li u čemu?

Puno hvala na svim savjetima i kritikama!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik
PostPostano: 19 stu 2013 15:48 

Mene to osobno ne zadovoljava i imam sreću što sam dobio na posudbu lavatubu dok ne dobijem svoj MOD iz kine.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 15:50 
Moderator

1. Kombinacija je u redu samo treba još dobra tekućina
2. Baterija će ti 3-4 punjenja atty-a, i možeš je puniti kad god hoćeš, samo što je "dublje" budeš praznio manji će ti biti vijek trajanja baterije, i da svakao odmah kupi dvije baterije i bar dva atty-a
3. Grijač se mijenja/čisti kada se zaprlja, a to ovisi o tekućini i okolnoj atmosferi u kojoj pariš
4. Parenje nije ni blizu slično pušenju, zajedničko je samo to da dobijaš nikotin i imaš zanimaciju za prste

evo za početak slobodno pitaj dalje sve što te zanima

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 15:53 
Moderator

[quote="bodulac"]Mene to osobno ne zadovoljava i imam sreću što sam dobio na posudbu lavatubu dok ne dobijem svoj MOD iz kine.

Kupovinu preko njuškala ne bi nikome preporučio ... ako se nekome žuri tu su:
1. Trgovine u Hrvatskoj
2. ego2 u Poljskoj i TheBestShop u Irskoj
3. masa web dućana u Kini

poredano po brzini dolaska i obratno proporcionalno cijenama

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 15:55 

Koji je prosječni vijek trajanja ovog atomizera (Kanger T3s)? Mislio sam da to traje i po par mjeseci, da se samo grijači u njemu mijenjaju....

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 15:58 

spavle je napisao:
1. Kombinacija je u redu samo treba još dobra tekućina
2. Baterija će ti 3-4 punjenja atty-a, i možeš je puniti kad god hoćeš, samo što je "dublje" budeš praznio manji će ti biti vijek trajanja baterije, i da svakao odmah kupi dvije baterije i bar dva atty-a
3. Grijač se mijenja/čisti kada se zaprlja, a to ovisi o tekućini i okolnoj atmosferi u kojoj pariš
4. Parenje nije ni blizu slično pušenju, zajedničko je samo to da dobijaš nikotin i imaš zanimaciju za prste

evo za početak slobodno pitaj dalje sve što te zanima

:dobar:
Potpisujem.
Možda će ti trebati malo strpljenja. Uzmi više različitih tekućina. Postoji opcija narudžbe "početničkog seta" sa napr. X x 5ml duhanskih, voćnih i egzotičnih aroma.
Ako odustaneš nikako neće propasti sav uloženi novac. Bil budeš bogatiji za jedno iskustvo :) , a postoji i Pero d.o.o. :D

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 15:59 
Moderator

Ako ga čuvaš i paziš i ne slomiš može trajati više od godine dana, sva je fora u grijaču.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 16:00 
Moderator

Linkove na Njuškalo ne stavljajte, spavle je lijepo napisao gdje je najbolje nabavljati opremu.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 16:02 

Wombat je napisao:
Koji je prosječni vijek trajanja ovog atomizera (Kanger T3s)? Mislio sam da to traje i po par mjeseci, da se samo grijači u njemu mijenjaju....

da i ne :zu:
ati može trajati mjesecima, grijači se ne trebaju mijenjati, rebuildaju se uz minimum troška, vještine i materijala :)

Povratak na vrh

PostPostano: 19 stu 2013 18:02 

ehem, ako smijem kao jedna pocetnica :D

* slazem se za njuskalo, cemu ih preporucivati kad kupujete "macka u vreci". moja CE4 je kupljena na njuskalu (na preporuku osobe koja je svoju egicu kupila od istog prodavaca i bila jako zadovoljna i nije imala nikakvih problema) i imala sam frke s tom egicom. jedna baterija nije radila, pa smo se par dana natezali u smislu "evo probaj ovaj atomizer, nece? ajde sad probaj ovaj" i sl da bi na kraju lik ipak zamijenio bateriju. srecom, naletila sma ocito na koliko - toliko razumnog prodavaca, no da, ne preporucujem kupovinu preko njuskala. ja sam uzela s njuskala cisto zato sto pojma nisam imala nit za ovaj forum nit za nase trgovine. linkove sam dobila nakon sto sam vec pola dana imala parilicu u ruci :D

* znaci, ja parim vec vise od 3 tjedna na ego bateriji 1100 mah i EVODu i skorz sam, totalno prezadovoljna. nisam imala kriza i uopce me ne vuce obicna cigareta (a muz pusi i imam dostupan duhan nadohvat ruke). zato ne vidim razlog zasto covjeku za start ne bi bila dovoljna ova kombinacija koju si je slozio. baterija mu je jaka (iako bih i ja osobno preporucila da uzme dvije, ili bar pass trough ako uzima samo jednu), atomizer je dobar koliko sam procitala (znaci, sasvim zadovoljavajuca kolicina pare i šusa na grlo); ostalo je sve na tekucinama. ovaj prijedlog s X x 5 ml tekucina mi se cini odlican, jer evo, meni prvoj duhanske arome uopce ne odgovaraju i vrlo sam se brzo presaltala na bezduhanske; dok s mnogima to nije stvar. pa si covjek fino slozi start paket od, stajaznam, 3 duhanske i 3 neduhanske tekucine i onda ih vrti, a dalje narucuje ono sto mu pase.

* mtm store. svaka, ali svaka pohvala. i za cijene, i za brzinu usluge, i za korespodenciju.

* i za kraj, parilica nije isto sto i cigareta i vjerujem da je mnogima na prvih par "dimova" razocaranje. ali treba joj dati sansu, njoj kao takvoj - parilici; a ne ocekivati identicnu zamijenu za cigaretu. treba se igrati s tekucinama i paziti da je atomizer dobar (a T3 to je), i vrlo brzo se skuzi kako je to jedna jaaaaako dobra stvar i kak je super jer nema smrada cigareta :D

*wombat, go for it! sve i da ne budes zadovoljan, lijepo su ti rekli, uvijek mozes prodati ovdje na forumu. ali svakako joj daj sansu vise od dan - dva. i igraj se s tekucinama i okusima, ne moj uzeti samo jednu tekucinu.

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh

[ 45 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 27 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: