Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 07:36. Sada je: 13 lis 2024 07:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Rezervna dimilica i
PostPostano: 23 stu 2013 17:39 

Bok ljudi

S obzirom da se bolje kužite u stvar od mene pitao bi za jedan savjet. Uzeo bi si rezervnu dimilicu tako da imam i rezervnu bateriju i sve praktični rezervno, strpam u case i hodam po svijetu. Stara hoće frendici uzet za rođendan pa sam na njuškalu naletio na neke oglase i pomislio da se ubacim u tu kombinaciju za rođendanski poklon, a sebi ostavim ovu drugu iz paketa.

Nisam siguran smijem li po pravilima foruma stavljati linkove no uz njih ću staviti i što ide u paketu i za koju cijenu, a admin neka izbriše linkove ako je zabranjeno.

http://www.linkovi na oglasnike nisu dozvoljeni/sve-ostalo/ego-t ... as-7158437
2x EGo T baterije 1100 mAh li-ion s led plavom diodom i prekidacem
2x T2 atomizer Clear cartomizer od 2.4 ml tank za tekucinu od 1.8 Ohma(6 RAZIČITIH BOJA)
1x zidni adapter 220 V
1x USB punjač
POKLON:
Torbica(Etui) vrijednosti od 60 kn
1 tekučina 10 ml po vašem izboru
280 kn

http://www.linkovi na oglasnike nisu dozvoljeni/sve-ostalo/e-cig ... as-5086403
2 EGo T baterije 650mAh li-ion s led plavom diodom i prekidacem(Crna boja)
2 T2 (original KANGER) atomizer od 2.4 ml tank za tekucinu(1.8 Ohma otpor)
1 zidni adapter 220 V
1 USB punjač
POKLON:
10 ml besplatne tekućine
Etui torbica
230 kn

Htio bi uz ovo što sad parim uzeti i neku tekućinu sa voćnom aromom, možda čokoladu ili tako nešto samo da i miriši i ima neki okus dok parim. Ako netko može savjetovati dobru tekućinu tog tipa bio bih zahvalan.

sad sam na ovom setupu pa pomozite da uz klasiku parim i nešto finije od "duhana"

EVOD 650mah
Kanger T2
Tekućina Dekang DESERT 16mg (pušim žuti Camel pa mi je ovo preporučeno ko zamjena)

Povratak na vrh

Naslov: Re: Rezervna dimilica i
PostPostano: 23 stu 2013 17:46 
Moderator

Nebi ti preporučio bilo kakvu kupovinu preko Njuškala
Kupi u nekom od dučana jer mnogi imaju neugodnih iskustava s kupovinom baterija preko oglasa.
U dućanu ipak dobiješ neku garancuju.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 17:56 
Administrator

Takve noname baterije prodaju se u Kini po 2 dolara i treba ih zaobici u velikom krugu. Ako imas srece radit ce mozda neko vrijeme ... ali da imas srece rodio bi se u nekoj manje jadnoj drzavi.

Backup je nesto sto svi moramo imati, ali backup koji nece raditi je gori nego da ga nemas.

Ako si odabrao bas eGo uzmi brand bateriju tipa Vision, Joyetech, KGO ... i kupi ih u provjerenom ducanu a ne od mutne face s njuskala koji je uzeo MOK od 500 komada da dobije besplatan tisak na bateriji po zelji.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 17:58 

http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... electronic
EVOD 6-in-1 Rechargeable 1300mAh Electronic Cigarettes Set
$20.25 (mislim da sam plati 125 - 130 kuna i čekao mjesec dana)
2*Electronic Cigarettes
1*Charger Adapter
1*USB Charging Cable
1*Empty Bottle
1*Carrying Pouch

Mogu reči da sam imao sreću da sve radi i to iznenađujuće dobro (jedan EVOD otišo ali naručio dva nova :)

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 18:07 

OK vi ste ovdje stari lavovi tako da zaobilazim njuškalo.

Daj mi pomozite oko neke tekućine koja nije duhanska, da ima neki šmek tipa oni likovi što puše lule sa aromatiziranim duhanom oduvijek sam bio fan toga.

Gdje mogu naći najveću ponudu torbica na netu, sve što nalazim su ove klasične evo torbicce nigdje neke plastike i slično...

Fosna bacit ću oko na tvoj prijedlog, malo me jebe to što ne mogu platit online pa moram žicat ekipu, online sam od 1998. ali sam zazirao od nabavke paypala jer bi uvijek bio dekintiran :popcorn:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 18:14 
Administrator

Za torbice baci oko na eBay i pogledaj ponudu torbica za šečeraše.

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 18:16 

Asger je napisao:
OK vi ste ovdje stari lavovi tako da zaobilazim njuškalo.

Daj mi pomozite oko neke tekućine koja nije duhanska, da ima neki šmek tipa oni likovi što puše lule sa aromatiziranim duhanom oduvijek sam bio fan toga.

Gdje mogu naći najveću ponudu torbica na netu, sve što nalazim su ove klasične evo torbicce nigdje neke plastike i slično...

Fosna bacit ću oko na tvoj prijedlog, malo me jebe to što ne mogu platit online pa moram žicat ekipu, online sam od 1998. ali sam zazirao od nabavke paypala jer bi uvijek bio dekintiran :popcorn:

Što se neduhanskih tekućina tiče, meni se jako sviđa Hangsen vanilija (12mg), a zanimljiv mi je i Toro Rouge od Dekanga (okus Red Bull). Čokolada od Dekanga mi nije nešto, više daje na kakao, ali dobar je za malo začiniti neku duhansku aromu.

Ja isto čekam EVODe 1300mah sa fasttecha, al sve mi se čini da ću se dosta načekati :)

Torbicu sam nabavila od Health Cabina, super su cijene u odnosu na naše, imaju veliki izbor a ako hoćeš brzu dostavu, platiš DHL i za 3 dana ti je tu (naravno, ako ćeš još štogod opreme naručiti, inače ti se ne isplati od njih naručivati).

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2013 18:51 

OK idem prozujati okolo, ove torbice za šećeraše izgledaju sasvim solidno.

Za sad se krpam sa mojom EDC torbicom, ak nekome treba nešto slično prodajem ih u svojoj firmi
http://cdn.nexternal.com/sda/images/ipouch2-main.jpg

- Double zippered compartment
- Front pocket with side-release buckle and Hook & Loop closure
Multiple carrying options
- Molle
- Belt
- Carabiner

Povratak na vrh

[ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.