Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 05:23. Sada je: 13 lis 2024 05:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ah te krize...
PostPostano: 05 stu 2013 15:09 

Mislim da me ffroms jedini skužio... na početku svog parilačkog staža ispraznile su mi se obje baterije i kod staraca na kavi umalo se ne ispovraćah nakon trećeg dima...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 15:24 

Privitak:
quit-smoking-e-cigs-help-1-1.jpg

Evo malo statistike. Po ovome ispada da se samo 4% korisnika e-cigarete vrati nazad na smrduše. Razlozi dobro poznati: loša oprema, tekućina, nedostatak volje, slab karakter...itd.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2013 00:32 

meni je u nedjelju bilo tjedan dana od zadnje analogne cigarete.

moram priznati da ja zbilja nisam imala kriza. muz mi pusi i to duhan, stalno imam na dohvat ruke mogucnost analogne cigarete (znaci, cak nit do kioska ne moram setat :D). al me zbilja, najiskrenije, ni jednom nije povuklo da zapalim.

ono sto me najvise cudi jest da totalno uzivam u aromama (do sad osim kenta sam pusila mentol i vanalije raznih vrsta) i da mi onaj kent ilitiga duhanska tekucina koju sam dobila s egicom uopce ne pase. onog trena kad sam probala mentol otvorili su mi se horizonti :D

(sad me samo muci, nabavila sam si (al jos nisam preuzela) 100 (STO!!) ml zlatnog dukata, ne znam kaj cu s njim ako mi i on nece odgovarati)

alkohol najnormalnije pijem bez analogne i bez duhanske arome (trenutno sam na drugoj litri pive a cuclam vaniliju classic :D).

ponekad se ulovim u razmisljanju da je sve to prelako i prebrzo da bi bilo istinito, i zapravo se uopce ne smatram nepusacicom. al ocito to jesam :D

mirisi i okusi su se poceli vracat. jedina losa stvar u cijeloj prici: zderem k'o idijot :rolleyes: zato kaj mi je sve taaaak fiiiiiinooooo.

tekucine su mi 14% nikotina, za sad ne mislim spustat.

eto. moje iskustvo.
kod mene je mozda kljucno to sto sam ja zbilja, al ono skroz, zadovoljna e cigaretom, sto mi totalno nadoknadi potrebu za uvlacenjem i ispuhivanjem necega (cak nit s jutranjom kavom nemam problema), sto sam si sva nekako kul s tom penkalom u ustima (da sam mladja i da mi je bitno misljenje okololine, vjerojatno bih mislila da izgledam lejm s tim u cvaljama; al frenkli maj dir, ja sam mater u godinama kojoj su zdravlje i lova bitniji od imiđa).
i to sto sam se cesto lovila u razmisljanju kako bi bilo lijepo ne pusiti, al rituali uz kavu i potreba za dimljenjem uz alkohol te neizmjeran gust koji isti pruzaju uvijek su nekako prevagnuli :(
vise ne :)
imam posve dovoljnu - zapravo i bolju zamjenu za smrdljive rituale :D

svi pocetnici: ne odustajte!! isprobajte razne arome, razne mizere, razne kolicine nikotina. kad se sve zbroji i podvuce, na eksperimente cete potrositi manje nego na kutiju cigareta, a ako vam nesto ne pase, uvijek mozete zamijeniti/prodati ovdje :D

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2013 00:49 
Moderator

La_LuNa :brav: :plus:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2013 01:15 
Administrator

La_LuNa je napisao:
trenutno sam na drugoj litri pive

TO je moja cura :hug:

Citat:

1,4% ilitiga 14mg :)

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2013 13:28 

La_LuNa je napisao:
meni je u nedjelju bilo tjedan dana od zadnje analogne cigarete.

moram priznati da ja zbilja nisam imala kriza. muz mi pusi i to duhan, stalno imam na dohvat ruke mogucnost analogne cigarete (znaci, cak nit do kioska ne moram setat :D). al me zbilja, najiskrenije, ni jednom nije povuklo da zapalim.

ono sto me najvise cudi jest da totalno uzivam u aromama (do sad osim kenta sam pusila mentol i vanalije raznih vrsta) i da mi onaj kent ilitiga duhanska tekucina koju sam dobila s egicom uopce ne pase. onog trena kad sam probala mentol otvorili su mi se horizonti :D

(sad me samo muci, nabavila sam si (al jos nisam preuzela) 100 (STO!!) ml zlatnog dukata, ne znam kaj cu s njim ako mi i on nece odgovarati)

alkohol najnormalnije pijem bez analogne i bez duhanske arome (trenutno sam na drugoj litri pive a cuclam vaniliju classic :D).

ponekad se ulovim u razmisljanju da je sve to prelako i prebrzo da bi bilo istinito, i zapravo se uopce ne smatram nepusacicom. al ocito to jesam :D

mirisi i okusi su se poceli vracat. jedina losa stvar u cijeloj prici: zderem k'o idijot :rolleyes: zato kaj mi je sve taaaak fiiiiiinooooo.

eto. moje iskustvo.
kod mene je mozda kljucno to sto sam ja zbilja, al ono skroz, zadovoljna e cigaretom, sto mi totalno nadoknadi potrebu za uvlacenjem i ispuhivanjem necega (cak nit s jutranjom kavom nemam problema), sto sam si sva nekako kul s tom penkalom u ustima (da sam mladja i da mi je bitno misljenje okololine, vjerojatno bih mislila da izgledam lejm s tim u cvaljama; al frenkli maj dir, ja sam mater u godinama kojoj su zdravlje i lova bitniji od imiđa).
i to sto sam se cesto lovila u razmisljanju kako bi bilo lijepo ne pusiti, al rituali uz kavu i potreba za dimljenjem uz alkohol te neizmjeran gust koji isti pruzaju uvijek su nekako prevagnuli :(
vise ne :)
imam posve dovoljnu - zapravo i bolju zamjenu za smrdljive rituale :D

svi pocetnici: ne odustajte!! isprobajte razne arome, razne mizere, razne kolicine nikotina. kad se sve zbroji i podvuce, na eksperimente cete potrositi manje nego na kutiju cigareta, a ako vam nesto ne pase, uvijek mozete zamijeniti/prodati ovdje :D

E, ovaj post kao da sam ja napisao!
Sve sam doživio na identičan način.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2013 14:19 

:plus:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 11 stu 2013 02:56 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ponukan svim ovim što sam sada pročitao u ovoj temi a posebno o mučnini nakon tri dima, zapalio sam maloprije jednu ženinu smrdušu (drugu ove godine - prva je isto bila proba negdje u svibnju ili lipnju...) i mogu reći da mi nije muka ali da je totalno bez veze - JE!! Spurio sam ju cijelu - dima puno manje nego li imam pare a okus gori nego li najgori liquid - čisto smeće.
Počeo sam pariti prije godinu i par dana - bez ikakvih prethodnih saznanja (bio sa sinom gledati Skyfall ... jedva dočekao kraj da odem zapaliti na terasu Os Portanove i na povratku vidio i kupio prvu twisticu, C4 i CC...).
Pušio sam 26 godina (zadnjih godina blizu 2 kutije). Od e cigarete nisam puno očekivao mada me odmah pozitivno iznenadila. Dobro je zamjenjivala staru naviku. Išlo je bez forsiranja tj i dalje sam svakodnevno i palio po koju ali zanemarivo u odnosu na do tada i svakim danom sve manje... ( za 2 mjeseca 7 kutija) i onda, od Nove godine potpuno prestao.
Od cigareta nisam imao nikakve ozbiljnije smetnje - volio sam pušiti a glavni aduti pare su mi bili 1.) smijem gdje, kad i koliko god hoću (uz ograde opće kulture) 2.) nakon osnovnih "proučavanja" zaključio sam da je zdravstveno puno prihvatljivije i 3.) nakon početnih investicija trebalo bi biti bitno jeftinije od pušenja (ako se ne zaigra puno previše)... a da ne ide kod svakog baš tako isto znam iz "prve ruke"...
Žena je prije 3 godine imala velikih zdravstvenih problema -( hertz, tlak, štitnjača...- na terapiji je i sada) i normalno, preporučeno joj je da prestane pušiti. Pokušavala je u 2-3 navrata a ja sam, po njenom, trebao biti potpora u smislu da i sam prestanem - (tada sam rekao da je to gotovo nemoguće ali eto, neću pušiti u njenoj blizini). Uglavnom, nikad nije izdržala ni tjedan dana a puši i dan danas. Sve ovo naše joj je servirano na tacni jer čim sam se malo ufurao u parenje sve potrebno sam pribavio i njoj. Jedno vrijeme ih je nosila uokolo ali više manje to je bilo sve. Njen omjer uporabe elektronskih i analognih je bio cca suprotan od mog u početku -( sve neki izgovori - treba joj uz kavu, i sl.)...a tako je ostalo i do kraja jer ja sam prešao u potpunosti na paru a ona se potpuno vratila na dim - (tj nikad s njega nije niti otišla).
Još uvijek se čudi i divi kako ja to ne pušim, svako malo spominje da bi morala prestati ...poslije ovog ili onog posla, godišnjeg ...ali u konačnici uopće nije dala i ne daje šansu e cigareti a to je ipak minimum potreban za uspjeh.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 stu 2013 12:43 

forest pretpostavljam da ste isprobali razne tekućine, raznih jačina i okusa, da si joj ti servisirao parilicu. U tom slučaju stvarno mi nije jasno da netko ne može naći snage za prelaz na parilicu. Pa možda prijelaz i ne mora biti totalan. Recimo za početak da se izbjegne desetak cigareta na dan - i to bi već trebalo biti nešto. Pogotovo ako osjeća da joj pušenje smeta za zdravlje. Ali nije za osudu. Ja sam potpuno prešao na parenje ali bi uredno mogao i zapaliti cigaru kad bi htio. Ne smrdi mi i ne povraća mi se uopće. Eto, svi smo drugačiji.
Možda bi trebao za nju imati spremnu parilicu s njenom omiljenom tekućinom (ako takva postoji) i ponekad joj je uvaliti kad vidiš da se sprema pušiti bez razloga. Nemoj je tjerati nakon jela ili uz jutarnju kavicu jer te se cigare pušači najteže odriču.
Puno sreće s time :)

Povratak na vrh

PostPostano: 11 stu 2013 13:09 

Hmmm... ja mu vjerujem jer imam slično iskustvo. Moj stari i dan danas kad mene netko pita u njegovom prisustvu odgovori umjesto mene da je to "…jos vece go.no od cigareta..." makar nije ni pokusao pariti...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: