meni je u nedjelju bilo tjedan dana od zadnje analogne cigarete.
moram priznati da ja zbilja nisam imala kriza. muz mi pusi i to duhan, stalno imam na dohvat ruke mogucnost analogne cigarete (znaci, cak nit do kioska ne moram setat
). al me zbilja, najiskrenije, ni jednom nije povuklo da zapalim.
ono sto me najvise cudi jest da totalno uzivam u aromama (do sad osim kenta sam pusila mentol i vanalije raznih vrsta) i da mi onaj kent ilitiga duhanska tekucina koju sam dobila s egicom uopce ne pase. onog trena kad sam probala mentol otvorili su mi se horizonti
(sad me samo muci, nabavila sam si (al jos nisam preuzela) 100 (STO!!) ml zlatnog dukata, ne znam kaj cu s njim ako mi i on nece odgovarati)
alkohol najnormalnije pijem bez analogne i bez duhanske arome (trenutno sam na drugoj litri pive a cuclam vaniliju classic
).
ponekad se ulovim u razmisljanju da je sve to prelako i prebrzo da bi bilo istinito, i zapravo se uopce ne smatram
nepusacicom. al ocito to jesam
mirisi i okusi su se poceli vracat. jedina losa stvar u cijeloj prici: zderem k'o idijot :rolleyes: zato kaj mi je sve taaaak fiiiiiinooooo.
tekucine su mi 14% nikotina, za sad ne mislim spustat.
eto. moje iskustvo.
kod mene je mozda kljucno to sto sam ja zbilja, al ono skroz, zadovoljna e cigaretom, sto mi totalno nadoknadi potrebu za uvlacenjem i ispuhivanjem necega (cak nit s jutranjom kavom nemam problema), sto sam si sva nekako kul s tom penkalom u ustima (da sam mladja i da mi je bitno misljenje okololine, vjerojatno bih mislila da izgledam lejm s tim u cvaljama; al frenkli maj dir, ja sam mater u godinama kojoj su zdravlje i lova bitniji od imiđa).
i to sto sam se cesto lovila u razmisljanju kako bi bilo lijepo ne pusiti, al rituali uz kavu i potreba za dimljenjem uz alkohol te neizmjeran gust koji isti pruzaju uvijek su nekako prevagnuli
vise ne
imam posve dovoljnu - zapravo i bolju zamjenu za smrdljive rituale
svi pocetnici: ne odustajte!! isprobajte razne arome, razne mizere, razne kolicine nikotina. kad se sve zbroji i podvuce, na eksperimente cete potrositi manje nego na kutiju cigareta, a ako vam nesto ne pase, uvijek mozete zamijeniti/prodati ovdje