Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 07:11. Sada je: 13 lis 2024 07:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ah te krize...
PostPostano: 05 stu 2013 10:35 
Administrator

Sheva je napisao:
Taj palfi bas dobro zvuci, dajte adresu neku za nas neupucene, kad se sastajete?

viewtopic.php?f=67&t=3575

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 11:44 

parim sad već nekih mjesec i još par dana na evod-u i ponekad, ujutro imam želju za cigaretom. Kasnije kroz dan ne osjećam potrebu za cigaretom, samo ujutro, nakon doručka i uz kavu. Počeo sam to primjećivati prije par dana. Arome iz tekućina su mi malo sve postale iste. Imam ih nekoliko - Tihomirove i hangsen, od traditional tobacco, ruyan, virginia, do vanilije, brandy, rum i mentola. Za sada imam samo ovaj evod, tekućinu ne bacam jer sam škrt nego poparim tih 1 ml do 1,5 ml dnevno pa onda mijenjam tekućinu. Nakon par izmjena, mijenjam i grijač kojih imam nekoliko. Čekam opremu da mi stigne iz Kine pa ću sa sobom nositi nekoliko attyja i mijenjati okuse.
Ipak, krizica se ujutro pojavi, kasnije kroz dan nestane. Ali ne dam se toj slabosti i vjerujem da će s izmjenom attyja biti puno zanimljivije i lakše nego pariti cijeli dan isti okus (koji se kroz dan negdje izgubi).

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 12:05 

Kriza za cigaretom nestaje sa boljom opremom. Čak i ona jutarnja prva sa kavom ... ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 12:05 

Najgora kriza mi je bila ujutro uz prvu kavu. To je najteže bilo prebrodit, jer sam imao naviku ne doručkovat, nego 2,3 kave i do podne po kutije duvana, tako da mi je to bila jedina hrana :zu: za to prebrodit nema zamjene nit pare (bar za mene nije bilo, nema ni danas) već sam naučio uz kavu nešto stavit u usta, gricnit nešto malo, napit se soka ili vode, i onda para ide ko prava, kako i treba...okus dosadi, kako svima, tako i meni, zato imam uvik 20 ak aroma koje vrtim što voćne, što duhanske, jedino mi real cigar od Tihomira nikad nije dosadio, on mi je uvik pravi hit, i s guštom mu se vratim, ali zato ga i ne forsiram stalno. Nekad , kad je "kriza :mrgreen: " onda skupim sve po bočicama šta ostane, pa napravim megamix :D koji put bude takav da mi je žao šta nisam zapisivao , jer ispadne tekućina iz snova, koji put lošije, ali još mi ni taj mix nije nikad ispao odvratan....tako....treba se igrat, i sam sebi odstranit u glavi cigarete, bez toga ništa. Ja mislim i nadam se da sam uspija i da će tako ostat.....a tako želim i svima vama :la: :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 12:08 

gle, ja sam ti ovakav slucaj vec nakon skoro godinu dana parenja, reko sam sam sebi cim sam pocel parit kombinirano sa cigaretama, necu se forsat, ja sam ti takav da prvo ujutro sto sam morao napravit je zagurat cigaretu u gubicu, bez kave dorucka il icega....zato necu sam sebe mucit, mene kad tolka zelja uhvati ja zapalim, prodje dan dva da ne zapalim cigaretu, pa jedan dan si zgustam jednu dvije uz kavu, pa opet tako, jer gledam ovako, sa dvije kutije uber jakog duhana iz rinfuze sam spal na ovih par komada tjedno,osijecam se puno bolje, a i imam novi hobi, a volim miris dima oduvijek, i dok nisam ni pocel pusit...

ili probaj ovako se prisiljavat dok ti se ne zgadi cigareta ili netko je napisao, zaguraj kiflu u gubicu, pojedi nesto ili daj gubici i prstima zanimaciju kad se probudis:D meni to pomaze, jer mi je tesko uopce ujutro zapocet s parenjem, em mi jako, em ne pase, pa mi treba malo da se prisilim, e onda nakon po ure je sve bolje....a ovo s okusima i aromama što ti nisu nesto, svi smo prosli, morat ces pocet mijenjat, meni sto je bilo super sad ne valja, pa posto sam mixam mijenjam omjere itd itd...uzmi tekucine s malo vise arome, pa ce ti dopizdit s vremenom, pa ces smanjivat, tako je meni bilo

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 12:08 

Alfistica je napisao:
Kriza za cigaretom nestaje sa boljom opremom. Čak i ona jutarnja prva sa kavom ... ;)

To apsolutly :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 12:11 

Sad ću biti kontradiktoran...
Ako te vuče... ZAPALI!!!
Teško da ćeš više od tri dima povući...
Meni i evod i protank 2 kolju aromu...
Pauze od sat dva između parenja dobro dođu u početku, a i kasnije... kao i ostajanje na 24 mg nikotina prvih 3-4 mjeseca...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 14:11 

huuu... 24 mg!! Mene i 16 udara do te mjere da mi nije gušt pariti. parim 6 i 12mg. 6 je možda ipak preslabo i javljaju se jutarnje krize, ali je gušt povući do kraja) i 12 mg. 16 mi je već previše. A 24.... Možda parim preslabu tekućinu, ali zato češće "cicam". Međutim, ipak moram malo prorijediti prečesto parenje, jer primjećujem da mi toliko nikotina malo podiže tlak (šumi lagano u ušima, vrućina......). Toga mi od cigareta nije bilo. Čudno.
Ili ja to sve umišljam. Nemam pojma za sada, pratit ću pa ću vidjeti.
Valjda bi trebalo pariti onoliko često koliko si i palio cigaretu.

a vjerujem da svaki atty donosi drugačije iskustvo... zato mi i stižu još i protank, iclear i kwx6. I još i vamo i kts meh mod... Nije da neću dati šansu parenju :)
Želim isprobati sve, a u međuvremenu ću malo krize izdržati. Bez cigareta, naravno.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 14:45 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Ne bih nikako preporučio paljenje cigarete nakon prelaska na paru. Probao sam ja nakon što sam tek 4 dana bio na čistoj pari i zgadilo mi se. Moja žena pokušala zapaliti na nakon 3 mjeseca pare (ostala bez baterije a uhvatila kriza) i skoro se ispovraćala na nakon 3 dima.
Ja sam na trenutno na 11-12mg i to mi za sada paše iako sam na samom početku derao 18mg a povremeno i 24mg.

@DylanDog - predoziranje nikotinom ti je nešto što moraš isprobati i onda točno znaš kada i koliko pariti i bude sve super. Ja stalno predlažem da se nađemo (barem nas trojica) pa da ti pokažemo još neke stvari i da ti je lakše za dalje ali nikako da se to i ostvari.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 14:56 

Nakon četveromjesečnog praćenja stanja susida koji je pušija priko 35 godina pa prešao na e-cig., daklem, "ispitavši teren" i vidjevši da dotičnom više ne pada na pamet smrduša, krajem prošle godine uzmem eGo-T i NEduhansku tekućinu (FA cappucino) od 18 mg.
Prvo jutro mi je kava bila krajnje neobična bez smrduše... Pepeljara na stolu, a eGo-T u ruci. Sklonim sa vidika sve šta me podsjeća na duhan i krenem parit.
A kriza?? Prvih misec dana bila je mini-kriza ponekad samo uz kavu. U tim situacijama je "uletio" Tobacco 24 mg.
Danas, sa odmakom od skoro 11 miseci, mogu slobodno reć da nema te situacije ni prigode koja bi me natirala da više ikad zapalim analognu. A sve i da hoću (a neću), pored najbolje volje ne bi uspio potegnit ni jedan jedini dim, jer, ljudi, pa to toliko smrdi (a nekad bješe fina) da se naprosto sam sebi čudim kako sam ja moga sa time izdurat punih 18 godina.
E sad... Moj stric je nekad bija "hodajuća lokomotiva", pušija je do 4 kutije plavog Waltera na dan. Kaže, navija je sat da ga budi u 3 u noći samo da može zapalit cigaretu pa opet nazad leć.
On se ostavija cigareta na "suho" još prije 10ak godina, odjednom. Kaže, prvih misec-dva su mu bile tolike krize da je to nemoguće, tresa se i preznojava k'o prasac... dok s vrimenom je to prolazilo i sad, kaže, osjeća se k'o ponovo rođen.
Kad se on uspija riješit cigareta na "suho", bez ikakvih pomagala i priručnih sredstava, smatram da se onda svatko, ali baš svatko može riješit analognog smrada uz pomoć e-cigareta (i mrvicu dobre volje), i to - trajno! Pa mi ipak i dalje u sebe unosimo nikotin, u manjoj ili većoj mjeri.
Šta to bješe kriza?...

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: