Potpisujem post od kolegice smo.
Probao sam na poslu od kolege opremu, CE4 na nekoj poluraspadnutoj bateriji , egici od 650 onoj šta joj je prekidač oblika kornjače. To je nešto !!!!
a kad on proba moju opremu pada u nesvist od gušta. Sad, ne kažem ja da ti ne održavaš, niti da je to drlog, al po meni, protank mini, ili evod na twistici ili spinneru je neki minimum normale.... i nisu mi nikad bile drage one neke priče treba proć od najgoreg do najboljeg, ko za instrumente, kao početnički...ovo ono....ako znam da ću svirat i da to volim, oću onda kvalitetan instrument, jer će mi drlog ubit volju u začetku. Tako i s parenjem. Ali ovo je samo i isključivo moje mišljenje.
A u Palfija obavezno, to ne triba niti govorit, kad ti je već blizu
E, da, i nakon evo sad, nekih po godine, odma uz jutarnju kavu imam, neću to zvat problemima, već prije bi se ustao, kava na špaher, čim je gotova srk i duvan u usta. I taj doživljaj ne može niko i ništa zaminit, niti imitirat, pa to više i ne nastojim. Sad zgotovim kavu, srknem, potegnem paru, nekad mi sjedne, često ne, tada popijem kavu, uzmem po krafne, ili malo slanca, keks, bilo šta, popijem vode, i onda mi već para savršeno paše, i smijem se u sebi kako nema smrada i sam sebi ponavljam "joj kako sam ga opet zajeba"
I mislim se kako često ovuda neke problemčiće potenciramo, malo dramimo, ovo ono, kantali, grijači, špage, điđi miđi, a malo spominjemo veličanstveni, možda najvažniji uspjeh i događaj u životu, više NE PUŠIMO, LJUDI !! Ja bi nekad iša po ulici i dera se na sav glas da cili grad čuje
a nikakve krize, nit mi fali duvan