Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:17. Sada je: 13 lis 2024 06:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 32 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Ah te krize...
PostPostano: 03 stu 2013 21:35 

Eto me..parim mjesec dana...analogne mi smrde...prošla sam ono najgore...valjda...ali malo malo osjetim krizu i želju da zapalim...stalno mi nešto ne valja s parenjem..teško se ujutro uz prvu kavu natjeram da je povučem...zna me grebat, znam kašljucat...jedno 2 dana mi je bilo koma a onda sam skužila da me sve tjeralo na kašalj zbog lošeg grijača i pitam se jel bi pomoglo investirati u twisticu i evod..imam ego t i ce 4...ne vjerujem da su tekučine problem jer nekad mi super pašu, a nekad se gušim... :alikako:
I često mi se dogodi da mi liquuid iscuri na bateriju...šta da radim...pomagajte...
Ne želim početi opet s analognima..ali neki puta mi se šini da mi je život bio jednostavniji s njima...ovo je cijela filozofija...stalno se trudim učiti a nikako da skužim bar osnovno :blond:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Ah te krize...
PostPostano: 03 stu 2013 21:46 
Administrator

Pia dodji ti lijepo u :palfi: i to ce ti vise pomoci nego par stranica teksta.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2013 21:50 

ja isto kratko parim, i imala sam zelju zapalit cigaretu, al umjesto toga pojedem nesto :joj: :joj:
nabavila sam protank mini i mogu ti reci da sam odusevljena!! preporucujem!
a i stvari su mi se popravile s tim suhim grlom uglavnom kad sam dolila malo vg-a.. mozda mi je smetao pg iz tekucine.. :?:
i od kad sam nabavila od maxa VAMO totalno drugaciji filing, para mi sama ulazi u usta :D i masu je finija!
(vjerojajatno nisam mjerodavna, al to je moje pocetnicko iskustvo)

a da sam u zg definitivno bi poslusala Kintin savjet..

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2013 22:27 

Potpisujem post od kolegice smo. :plus: Probao sam na poslu od kolege opremu, CE4 na nekoj poluraspadnutoj bateriji , egici od 650 onoj šta joj je prekidač oblika kornjače. To je nešto !!!! :zu: :klanja: :di: a kad on proba moju opremu pada u nesvist od gušta. Sad, ne kažem ja da ti ne održavaš, niti da je to drlog, al po meni, protank mini, ili evod na twistici ili spinneru je neki minimum normale.... i nisu mi nikad bile drage one neke priče treba proć od najgoreg do najboljeg, ko za instrumente, kao početnički...ovo ono....ako znam da ću svirat i da to volim, oću onda kvalitetan instrument, jer će mi drlog ubit volju u začetku. Tako i s parenjem. Ali ovo je samo i isključivo moje mišljenje. :plus:
A u Palfija obavezno, to ne triba niti govorit, kad ti je već blizu :plus:
E, da, i nakon evo sad, nekih po godine, odma uz jutarnju kavu imam, neću to zvat problemima, već prije bi se ustao, kava na špaher, čim je gotova srk i duvan u usta. I taj doživljaj ne može niko i ništa zaminit, niti imitirat, pa to više i ne nastojim. Sad zgotovim kavu, srknem, potegnem paru, nekad mi sjedne, često ne, tada popijem kavu, uzmem po krafne, ili malo slanca, keks, bilo šta, popijem vode, i onda mi već para savršeno paše, i smijem se u sebi kako nema smrada i sam sebi ponavljam "joj kako sam ga opet zajeba" :plus: ;) :yes:
I mislim se kako često ovuda neke problemčiće potenciramo, malo dramimo, ovo ono, kantali, grijači, špage, điđi miđi, a malo spominjemo veličanstveni, možda najvažniji uspjeh i događaj u životu, više NE PUŠIMO, LJUDI !! Ja bi nekad iša po ulici i dera se na sav glas da cili grad čuje :51: a nikakve krize, nit mi fali duvan :plus: :plus: :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 stu 2013 18:46 

Eh..to i ja radim...pojedem nešto..svako malo.. mislim da sam bar pet kila natukla u ovih mjesec dana...al nema veze...JA SAM PRESTALA PUŠITI!!!! I to je ono važno :D ...ma danas mi je opet lakše..to meni dođe nekad i onda mi sve izgleda koma..i mislim kak neću izdržati...pa kriza nekako prođe...i idem dalje...mislim da je najgore što ja u svojoj glavi još nisam do kraja rasčistila da pušenje i parenje nisu jedno te isto...i ima dana kad bi ubila za onaj feeling kad povučeš prvi dim uz prvu jutarnju kavu...ali uvjerena sam i da probam da mi ne bi valjalo...čak sam mislila i probati..al opet...frka me da mi slučajno ne svidi :hmm:
A ovo što se žalim da me grebe..bome me greblo i smrduša...
Svratila bi ja u :palfi: al nemam kam s bebačem...morat ću se jedne subote snaći za čuvanje da vidim svu tu vašu opremu :hihi:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 stu 2013 19:53 

pia je napisao:
Svratila bi ja u :palfi: al nemam kam s bebačem...morat ću se jedne subote snaći za čuvanje da vidim svu tu vašu opremu :hihi:

...samo ti dopeljaj bebača u Palfi!
...a ja se dobrovoljno javljam da cu ga pristojno gnjaviti dok se ti bavis razgledavanjem!
unutra je prostrano i prozracno...vani je prekrasno za setanje u prirodi...

Povratak na vrh

PostPostano: 04 stu 2013 22:03 

Loša oprema je odvratila mnoge :(
Ego i evod nisu loš odabir. Jeftino ako kupiš vani. Dobro složen grijač ne gnjavi. Para i TH zadovoljavajuči. Trajanje baterije ako je 1300 mah zadovoljavajuče.
Zašto ne :conf: Go for It! :D

Povratak na vrh

PostPostano: 04 stu 2013 23:49 

Fosna je napisao:

A još više lijenost!
Lijenost za oprati atty jednom tjedno, za očistiti kontakte na bateriji dnevno...

Nda... samo odeš do kioska...

Samo ne posustaj, kad te ćopi kriza popari 2-3 duga cuga tekućine od 24 mg i za nekih 7 sekundi sve dolazi na svoje mjesto...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 02:24 

Fosna je napisao:

a losa tekucina jos mnogije :)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2013 10:34 

Taj palfi bas dobro zvuci, dajte adresu neku za nas neupucene, kad se sastajete?

Povratak na vrh

[ 32 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: