prvo, isprike ako krivo postavljam temu, dvoumila sam se gdje ovo pitati, no kako imam vise pitanja, reko, idem strpat tu
od jucer sam vlasnica ego ce4 (i od jucer nisam zapalila obicnu cigaretu, ovo mi je skroz dosta). dosta toga tek otkrivam i ucim, obzirom da sam jos sinoc blejala k'o tele u sarena vrata na mnoge izraze, danas sam vec nekako konkretnija u pitanjima koja me zanimaju, pa da krenemo:
1) ce4 clearomizeri.
kak da ja njih cistim, pobogu? da, znam, ubola sam mizere koji se ne daju rastavljati, bolje bi bilo da imam ce5, ce6, yadayadayada. al za sad, sto je tu je, idemo probat iz ovih izvuci sto se moze
konkretno me zbunjuje sto sam diljem youtubea nasla zilijun nacina ciscenja: sodom bikarbonom, alkoholom, dr oetker (!?) nekom tekucinom, vodom... neka zenska je burner cupala pincetom van i tak.
osim sto sam noob i nista ne kuzim jos sam i ljencina pa bih ja to sve po kratkom postupku. zato me zanima, jel smijem ja jednostavno cistiti ce4 clearomizer vodom kao na ovom videu?
https://www.youtube.com/watch?v=bsXkEhNufMs 2) ako cistim ce4 clearomizere, koliko mogu ocekivati da ce im cca biti zivotni vijek? znam da ovisi o tekucini (za pocetak cu se drzati duhanskih), ucestalosti koristenja i to sve, al ono, ajmo reci da u 24 sata poparim cca 2 ml tekucine; pa ako moze neka procjena na to..
3) kao sto vec rekoh, zensko sam, noob sam i strasno lijena; tj ja bih da stvari budu sto jednostavnije kad je odrzavanje mizera u pitanju, a da mu je zivotni vijek suprotno tome sto duzi
pa me zanima sto biste mi preporucili da uzmem nakon ovih ce4 mizera koji su dosli u paketu s EC?
hvala