Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:26. Sada je: 13 lis 2024 06:26.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 31 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: pocetnica s par pitanja mahom o clearomizerima
PostPostano: 28 lis 2013 23:38 

prvo, isprike ako krivo postavljam temu, dvoumila sam se gdje ovo pitati, no kako imam vise pitanja, reko, idem strpat tu :D

od jucer sam vlasnica ego ce4 (i od jucer nisam zapalila obicnu cigaretu, ovo mi je skroz dosta). dosta toga tek otkrivam i ucim, obzirom da sam jos sinoc blejala k'o tele u sarena vrata na mnoge izraze, danas sam vec nekako konkretnija u pitanjima koja me zanimaju, pa da krenemo:

1) ce4 clearomizeri.
kak da ja njih cistim, pobogu? da, znam, ubola sam mizere koji se ne daju rastavljati, bolje bi bilo da imam ce5, ce6, yadayadayada. al za sad, sto je tu je, idemo probat iz ovih izvuci sto se moze :D
konkretno me zbunjuje sto sam diljem youtubea nasla zilijun nacina ciscenja: sodom bikarbonom, alkoholom, dr oetker (!?) nekom tekucinom, vodom... neka zenska je burner cupala pincetom van i tak.
osim sto sam noob i nista ne kuzim jos sam i ljencina pa bih ja to sve po kratkom postupku. zato me zanima, jel smijem ja jednostavno cistiti ce4 clearomizer vodom kao na ovom videu? https://www.youtube.com/watch?v=bsXkEhNufMs

2) ako cistim ce4 clearomizere, koliko mogu ocekivati da ce im cca biti zivotni vijek? znam da ovisi o tekucini (za pocetak cu se drzati duhanskih), ucestalosti koristenja i to sve, al ono, ajmo reci da u 24 sata poparim cca 2 ml tekucine; pa ako moze neka procjena na to..

3) kao sto vec rekoh, zensko sam, noob sam i strasno lijena; tj ja bih da stvari budu sto jednostavnije kad je odrzavanje mizera u pitanju, a da mu je zivotni vijek suprotno tome sto duzi :D pa me zanima sto biste mi preporucili da uzmem nakon ovih ce4 mizera koji su dosli u paketu s EC?

hvala :kam:

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: pocetnica s par pitanja mahom o clearomizerima
PostPostano: 29 lis 2013 00:05 

1) Čišćenje čega? Tanka s tekućinom ili grijača? Prvo se samo ispere u toploj vodi da lakše ode miris stare tekućine, a za drugo skineš usnik (drip-tip), tank i silikonski dodatak da oslobodiš grijač i njega na suho pališ da se užari, pa ispušeš spaljene naslage da se ponovno sjaji. Tako čistiš grijač i špagu istovremeno. Špaga ne može izgoriti ali smrdi

2) Računaj oko mjesec dana, a do tada ćeš već imati nešto bolje u ruci ;)

3) Kangertech Protank

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 00:46 

matija je napisao:
1) Čišćenje čega? Tanka s tekućinom ili grijača? Prvo se samo ispere u toploj vodi da lakše ode miris stare tekućine, a za drugo skineš usnik (drip-tip), tank i silikonski dodatak da oslobodiš grijač i njega na suho pališ da se užari, pa ispušeš spaljene naslage da se ponovno sjaji. Tako čistiš grijač i špagu istovremeno. Špaga ne može izgoriti ali smrdi

2) Računaj oko mjesec dana, a do tada ćeš već imati nešto bolje u ruci ;)

3) Kangertech Protank

1) eeeee, da, to je sad taj dio koji mene muci: koliko sam skuzila, ovi ce4 se i ne daju bas rastaviti, pa bome ne znam kako da uopce odvojim tank od grijaca, a da nesto ne polomim :D jesi vidio link koji sam stavila, frajer citav clearomizer (bez usnika) uroni u vodu, i kad ga posusi radi dry burn. bez da prvo odvoji grijac. jel se to uopce smije tak s ce4 i je li to dobro? dovoljno? :dunno:

2) vjerojatno :) vec sad naveliko istrazujem uokolo, i tesko se suzdrzavam da ne narucim nesto samo zato sto mi je, eto, jeeeeeeeeepoooo :zensko:

3) eeeeeeeerm... koji tocno? :D gledam na ecigareta web shopu i vidim da imaju nekoliko razlicitih vrsta.. kolko je njegov zivotni vijek?

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 01:16 

Ako imaš PayPal radije naruči od Poljaka, paket stiže za 4-5 dana:
http://ego2.pl/en/kartomizery/324-clear ... otank.html

I set zamjenskih grijača:
http://ego2.pl/en/kartomizery/327-atomizer-protank.html

S time si mirna dovoljno dugo dok ne skužiš sve, samo mijenjaš grijače kad aroma postane loša.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 05:25 

taj ce4 koji ti imaš neda se rastavit.....stoga prvo skini usnik, potom sa malom pincetom odozgora uđi u tank i sa pincetom izvadiš silikonsku kapicu koja se nalazi na grijacu.....potom uroni cliromizer u toplu vodu...ne u vrucu...izvadi van malo posuši.....zašarafi na bateriju i napravi drybrn....to radiš da u prazno stisneš tipku za palit i držiš par sekundi 2 do 3, potom pustiš gumb, te odozgora malo puhneš na grijac da se ohladi....postupak ponoviš par puta....sve dok se prestane iz grijaca dimit...na kraju nemoj zaboravit sa pincetom vratit silikonsku kapicu nazad

napuni cliromizer tekucinom...pricekaj par minuta da wick ili ti ga špagica povuce tekucinu na grijac.....zatim probaj parit...ovaj postupak bi ti trebao pomoc....važno!!!!...ovo možeš radit do dva puta potom se taj cliromizer baca i stavlja novi jer sa drybrnom grijac vremenom zgubi snagu, stoga i parenje gubi svoj doživljaj i gušt.....

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 08:50 

ja sam ga cistio po ovom videu i trajo mi je duze od mjesec dana.
https://www.youtube.com/watch?v=wJvDKCV ... ata_player
vjerojatno bi sluzio i duze al sam preso na rastavljive, a ovaj je otiso u povjest :)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 10:55 

matija, eto vidis da se na da rastavit :D bar ne njezno.

flux, hvala ti za ovaj link, vrlo je jednostavan. koliko si ti cesto radio taj postupak? i na koji se clearomizer presao?

eto, sad kad smo rijesili kako se cisti (hvala vam), sad mozemo dalje sibat po preporukama koji jednostavan i dugozivuci clearomizer preporucujete?

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 10:57 

Astiga miša... i savjetima!!! :evil:
Baci taj ce4 u smeće, jer to i je. Nabavi si evod, protank 2 ili vision victory bcc... te 1 paket zamjenskih glava za onaj koji odabereš. Sva tri su lako rastavljiva i glave mijenjaš bez problema.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 11:02 
Moderator

:dobar:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2013 11:10 
Moderator

Corto_1973 je napisao:
Astiga miša... i savjetima!!! :evil:
Baci taj ce4 u smeće, jer to i je. Nabavi si evod, protank 2 ili vision victory bcc... te 1 paket zamjenskih glava za onaj koji odabereš. Sva tri su lako rastavljiva i glave mijenjaš bez problema.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Netaktično, grubo, brutalno ,, ali istinito :D

:plus:

Povratak na vrh

[ 31 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: