Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 06:08. Sada je: 13 lis 2024 06:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dripping atty
PostPostano: 25 lis 2013 11:32 

Ma koja je ovo sve navlakuša ... kupiš atty, pa onda treba vatu, pa treba deblji kanthal, pa traži svrdlo za čelik, pa... :kuc: :shake: :D

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lis 2013 11:50 

Moram priznati da je Dalmat u pravu. Vise ne eksperimentiram s novotarijama. To mi je osobito islo na zivce s genovima. Potom Cody... Valjda je to faza koju covjek mora proci. Od 5 setupa 1 radi... pa se vratis na klasicni atty a on pregori nakon 3 dana... koma.
U zadnje vrijeme samo uzivam uz tjedno prematanje setupa za protank 2, vivi novu te po potrebi za terminator i hercules. Trebao bih jos na par glava razvrtati rupu za viviku, ali mi se ne da... dopizdilo stalno popravljati poluproizvode...
A i nasao sam dobar video za spajanje nr i r zice bez aparata... postam, kad mi se bude dalo :grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lis 2013 18:29 

Proširio rupu na 1,5mm neću dalje i ovako mi se čini malo preširoka - ne uvlačim direkt u pluća. Na 7,5W i dalje nije nešto obilno pare... Na koliko wata tjerate IGO-L?

Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lis 2013 18:38 

Corto_1973 je napisao:
Moram priznati da je Dalmat u pravu. Vise ne eksperimentiram s novotarijama. To mi je osobito islo na zivce s genovima. Potom Cody... Valjda je to faza koju covjek mora proci. Od 5 setupa 1 radi... pa se vratis na klasicni atty a on pregori nakon 3 dana... koma.
U zadnje vrijeme samo uzivam uz tjedno prematanje setupa za protank 2, vivi novu te po potrebi za terminator i hercules. Trebao bih jos na par glava razvrtati rupu za viviku, ali mi se ne da... dopizdilo stalno popravljati poluproizvode...
A i nasao sam dobar video za spajanje nr i r zice bez aparata... postam, kad mi se bude dalo :grin:

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Ma i meni se sve tako čini ... eventualno u dogledno vrijeme nabavim neki rebuildable špager na tragu kaje lite ili 91% rusa (morm probati prije da vidim da li se isplati) i gotovo. S meshom mi se ne petlja. Mehaniku nisam probao, ali iz onog što sam pročitao čini mi se praktičniji vv/vw mod koji drži snagu koju namjestiš nego namještati sa otporom grijača, ili staviti kick koji je - što? Gadget koji mehaniku pretvara u nešto manji vw mod?

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lis 2013 18:59 

Dalmat je napisao:
Proširio rupu na 1,5mm neću dalje i ovako mi se čini malo preširoka - ne uvlačim direkt u pluća. Na 7,5W i dalje nije nešto obilno pare... Na koliko wata tjerate IGO-L?

17-18W :mravak:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lis 2013 20:01 

Evo odvrnio do 15W, ne može zmax više i sad pare ima dosta :plus: Nekako sam se bojao probati jer po onim tablicama to je ohoho previše za zavojnicu od 2 ohma... A dobro ako krepa, :majka: i motam ponovo :hihi:

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2013 12:49 

Evo prvi pokušaj microcolila sa vatom na IGO-L. Imao sam samo 0,2 kanthal, pa je sa 8-9 namotaja otpor 2,7 ohma. Motano oko 1,5mm šarafcigera. Šta reći - oduševljen, pare ko u priči, baršunaste arome isto, a prema savjetima koje sam negdje pročitao smanjio sam TH pozicioniranjem coila. Možda treba još vate natrpati okolo za kapacitet.
Eeee neće više špaga u IGO-L :) Još samo da stigne deblji kanthal :hihi:

slika

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2013 13:08 

Dalmat je napisao:
Evo prvi pokušaj microcolila sa vatom na IGO-L. Imao sam samo 0,2 kanthal, pa je sa 8-9 namotaja otpor 2,7 ohma. Motano oko 1,5mm šarafcigera. Šta reći - oduševljen, pare ko u priči, baršunaste arome isto, a prema savjetima koje sam negdje pročitao smanjio sam TH pozicioniranjem coila. Možda treba još vate natrpati okolo za kapacitet.
Eeee neće više špaga u IGO-L :) Još samo da stigne deblji kanthal :hihi:

slika

zavojnicu stavi bliže pinovima + i -

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2013 13:17 

Igrao se i sa tim ... bliže rupi (dalje od polova) i niže postavljena zavojnica - više pare, manji TH, tako mi više odgovara

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2013 13:18 

:plus:
Dalmat je napisao:
Igrao se i sa tim ... bliže rupi (dalje od polova) i niže postavljena zavojnica - više pare, manji TH, tako mi više odgovara

Povratak na vrh

[ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: