@ffroms - važi za tu kavicu, i to baš u supernovoj! Unutra, a ne u onim vanjskim kafićima di je dozvoljeno pušenje. Samo da meni stigne stroj koji sam naručio pa šaljem pp. Bit će mi zadovoljstvo upoznati forumaša, a vjerojatno će mi i trebati kakva sitna pomoć jer sam sa ove healthy cigare odlučio preći odmah na mehanički mod. Iskustva s modovima uopće nemam. Samo ono što sam vidio i pročitao na netu i na ovom forumu.
@spavle - "evangelizacija" - hahaha...dobro rečeno!
Ma nisam mislio ni pokušavati, nisam toliko nametljiv, ali mi ih je svejedno nekako žao gledati što si rade i skupo to plaćaju. Još ih i proganjaju skupa sa njihovim cigaretama i dimom. Vjerojatno smo svi vidjeli, bilo je negdje na netu, kako to rade u nekim robnim centrima vani - stakleni akvarij za pušače, veličine cca. 3X3 metra - unutra stoje (nemaju čak ni sjedalice) i guše se u vlastitim dimovima. Pušači unutra stvarno izgledaju jadno. Iako vjerujem da je namjera projektanata bila ok, nekako je ispalo kao da su ih htjeli izložiti kao primjer ljudske gluposti. To je ekstreman primjer. Blažih ima svuda oko nas. Znam da su sve te silne zabrane neke pušače odbile od pušenja. Pušenje se žestoko propagira kao "luzersko" i devijantno ponašanje. Otprilike kao narkomanstvo. I to lagano ulazi u svijest svih nas. Ali isto tako znam i pušače koji su se baš zainatili zbog ugrožavanja i smanjivanja svojih prava. I puše i dalje. I pušit će kad god i gdje god mogu.
Pušač sam bio 25 godina, a parim tek 15 dana i ne znam smijem li baš ja reći da je parenje daleko, daleko bolje! Neusporedivo bolje. Ali za sada bih rekao baš to. Čak i s ovom mojom lošom e-cig.
Drukčije je, naravno. Ali svi smo mi ovisnici o nikotinu - ne o katranu, monoksidu i ostalim sranjima koja ima analogna. Prema tome.... pametnome bi stvarno trebalo biti dosta.
Sve ostalo je stvar edukacije na području tehnologije, nabave i korištenja e-cigarete.
Čini mi se Ante da dobro kažeš - ne ih nuditi parilicama (osim ako ne zatraže) i dati im forum na čitanje. Potpisujem to.
Možda bi bilo dobro da se na ovom forumu napravi post sa dobrodošlicom i savjetima baš za pušače koji još ne pare i gdje bi oni mogli saznati (najjednostavnijim rječnikom i u kratkim crtama) o prednostima i feelingu kod parenja, o nabavi i cijenama? Mi ostali bi tada mogli taj link poslati nekim svojim ljudima za koje znamo da imaju otvoren um i nisu lijeni pročitati stranicu-dvije na internetu.
(o, shit... upravo sam u mraku pred ekranom okrenuo naopačke ovo svoje sranje od ecigarete i vučem, vučem...
posting.php?mode=reply&f=85&t=4490# To je zato jer izgleda kao kopija cigarete. Stvarno spravica ne valja. Jedva čekam mod da stigne...)