Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 07:40. Sada je: 13 lis 2024 07:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Evod - nekoliko pitanja
PostPostano: 01 lis 2013 12:25 

Poštovani parioci,

nov sam na forumu i ispričavam se ako već postoji negdje tema u kojoj bih mogao pronaći odgovore na sljedeća pitanja, pretražnik mi je izbacio puno toga ali volio bih dobiti izravan odgovor od nekog iskusnog korisnika kanger evod-a.

Tek nekih tjedan dana koristim evod kao glavni (i jedini) atty. Dosad sam prezadovoljan evod-om, odgovara mi i količina pare i aroma. Jedino kad isparim sav liquid dobivam blagi zagoreni okus koji mi javlja da je vrijeme za refill. Nakon refilla je sve super. Zanima me koji su prvi simptomi dotrajalosti grijača, kako mogu znati kada je vrijeme za promjenu glave. Svako koliko bi u prosjeku trebalo očistiti grijač, raditi dry burn, možda i premotati s novim kanthalom i fiberom? :hihi:

Drugo pitanje: kako evod ima prozirni drip-tip vidim da se tijekom parenja tu skupi dosta kondenzata. Postoji li kakva zgodna alatka za čišćenje osim smotane papirnate maramice koju koristim prilikom refilla, vidio sam da neki na jubito koriste nekakav deblji pamučni fiber ili slično?

Treće pitanje: koliko često čistite usnike na vašim attyjima, što koristite za čišćenje? Nisam siguran da li je dovoljno samo proprati cijeli atty vrućom vodom prilikom čišćenja, ipak to provlačimo po ustima, vjerojatnost za skupit nekakvu boleščinu je više-manje izvjesna. :conf:

Povratak na vrh

Naslov: Re: Evod - nekoliko pitanja
PostPostano: 01 lis 2013 12:30 
Moderator

kvark je napisao:
Poštovani parioci,

nov sam na forumu i ispričavam se ako već postoji negdje tema u kojoj bih mogao pronaći odgovore na sljedeća pitanja, pretražnik mi je izbacio puno toga ali volio bih dobiti izravan odgovor od nekog iskusnog korisnika kanger evod-a.

1.
Tek nekih tjedan dana koristim evod kao glavni (i jedini) atty. Dosad sam prezadovoljan evod-om, odgovara mi i količina pare i aroma. Jedino kad isparim sav liquid dobivam blagi zagoreni okus koji mi javlja da je vrijeme za refill. Nakon refilla je sve super. Zanima me koji su prvi simptomi dotrajalosti grijača, kako mogu znati kada je vrijeme za promjenu glave. Svako koliko bi u prosjeku trebalo očistiti grijač, raditi dry burn, možda i premotati s novim kanthalom i fiberom? :hihi:
2.
Drugo pitanje: kako evod ima prozirni drip-tip vidim da se tijekom parenja tu skupi dosta kondenzata. Postoji li kakva zgodna alatka za čišćenje osim smotane papirnate maramice koju koristim prilikom refilla, vidio sam da neki na jubito koriste nekakav deblji pamučni fiber ili slično?
3.
Treće pitanje: koliko često čistite usnike na vašim attyjima, što koristite za čišćenje? Nisam siguran da li je dovoljno samo proprati cijeli atty vrućom vodom prilikom čišćenja, ipak to provlačimo po ustima, vjerojatnost za skupit nekakvu boleščinu je više-manje izvjesna. :conf:

1. Kada atty počne gubiti aromu, tj. kada aroma postane prigušena

2. Ona vata na štapićima za čišćenje ušiju je idealna za to

3. po potrebi

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lis 2013 12:34 

Štapići za uši... naravno, kako se toga nisam sjetio! To je pravi alat!
A što se tiče gubljenja arome - ha, valjda ću osjetit kad dođe do toga... zasad je sve ok!
Super, spavle, hvala puno na odgovorima!

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lis 2013 13:52 

evod, meni je ok ali neprestano i povremeno osjetim da mi tekucina ulazi u usta... kupio novi evod, vec drugi dan osjetim isto
vratio se na vivi novu dok ne stigne posiljka s protankom

Povratak na vrh

PostPostano: 12 stu 2013 00:31 

kangerov evod koristim nekih 3 tjedna, bila je i prva izmjena grijača (nije baš da je trebalo), nikad ništa ne curi i ne dospjeva u usta. Osim pare, naravno. I ima je sasvim dosta za manje zahtjevnog paritelja.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 stu 2013 12:58 

Original Kanger;

EVOD, MT3S, PROTANK

ništa drugo mi ni ne treba (zasad) osim tih nekoliko BCCa

i Vision Victory BCC od 5 mll

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2013 19:52 

1) je li normalno da nakon dry burna prvih par min parenja imam "zagoren okus"? mene je stalno strah da cu s dry burnanjen sjebat grijac..

2) znam da je to u principu individualno, al ajmo neki cca vremenski okvir: nakon koliko ste vi vremena mijenjali grijace?

Kangertech Subox Mini Blue Kit

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2013 21:09 
Moderator

Idealno bi bilo da možeš ispuhati pepeo poslije dry burna ,,, ja na evodima i t3 sam prestao raditi dry Burj samo sam prematao grijače kada bi se zaprljali.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2013 22:35 

Ni ja ne radim dry burn. Premotam grijač. Ta zagoretina u okusu mi strašno smeta.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2013 23:28 

imam evod vec skoro pola godine. nikad nisam imo ni jedan problem s njim. sam si motam grijace i nema ni zagorenog okusa ni curenja. na usniku se pojavila pukotina vec nakon par dana koristenja jer mi je roknuo na plocice skupa s twisticom. ne da nakon 5+ mjeseci taj isti usnik nije otpo, nego nikad ni jedna kap kroz tu pukotinu nije prosla.

dry burn radim povremeno kad mi nestane slozenih grijaca, a neda mi se motat.
skinem dimnjak i gornji fiber, operem grijac u vrucoj vodi i palim ga dok fiber ne pobijeli i sva prljavstina sa kantala nestane. nakon toga izgleda ko da je tek namotan. stavim preko toga novi fiber, zatvorim i parim bez ikakvih smetnji.

EVOD RULA :P

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

[ 16 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: