Poštovani parioci,
nov sam na forumu i ispričavam se ako već postoji negdje tema u kojoj bih mogao pronaći odgovore na sljedeća pitanja, pretražnik mi je izbacio puno toga ali volio bih dobiti izravan odgovor od nekog iskusnog korisnika kanger evod-a.
Tek nekih tjedan dana koristim evod kao glavni (i jedini) atty. Dosad sam prezadovoljan evod-om, odgovara mi i količina pare i aroma. Jedino kad isparim sav liquid dobivam blagi zagoreni okus koji mi javlja da je vrijeme za refill. Nakon refilla je sve super. Zanima me koji su prvi simptomi dotrajalosti grijača, kako mogu znati kada je vrijeme za promjenu glave. Svako koliko bi u prosjeku trebalo očistiti grijač, raditi dry burn, možda i premotati s novim kanthalom i fiberom?
Drugo pitanje: kako evod ima prozirni drip-tip vidim da se tijekom parenja tu skupi dosta kondenzata. Postoji li kakva zgodna alatka za čišćenje osim smotane papirnate maramice koju koristim prilikom refilla, vidio sam da neki na jubito koriste nekakav deblji pamučni fiber ili slično?
Treće pitanje: koliko često čistite usnike na vašim attyjima, što koristite za čišćenje? Nisam siguran da li je dovoljno samo proprati cijeli atty vrućom vodom prilikom čišćenja, ipak to provlačimo po ustima, vjerojatnost za skupit nekakvu boleščinu je više-manje izvjesna.