Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 vel 2025 00:07. Sada je: 14 vel 2025 00:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Ah, ti početnici, samo problemi
PostPostano: 12 ruj 2013 16:00 

D.dan, ja bih Vas molila odgovor je jedno pitanjce. Prije 2 godine sam kupila e-cigaretu za koju sam na ovoj stranici skužila da ne valja. To je ona koja izgleda kao cigareta. Uspjevala sam nekako i sa punjenjem baterije (koja kratko traje) i sa refilima, ali postoji jedan problem koji mi je bio veći od svega, tako da sam se vratila na obične cigarete. Sad sam opet u fazi da se ih želim riješiti, ali me muči ista stvar. Naime, sve tekućine koje sam isprobala u to vrijeme imaju jako slatkasti okus i nakon nekog vremena mi se jednostavno zgade. Da li postoji neka tekućina ili refili koji nemaju takav sladunjavi okus. Znam da je na bazi glicerina, ali da li su izmislili nešto drugo?

Povratak na vrh

Naslov: Re: Ah, ti početnici, samo problemi
PostPostano: 12 ruj 2013 16:07 
Moderator

Pozdrav zizi dobro došla na forum, bilo bi lijepo da se ovdje predstaviš http://www.vaperclub.org/viewforum.php?f=26 ...

Tekućina ima jako punih i jako različitih, isto tako o opremi jako ovisi koja će nota arome u tekućini biti dominantna, onako na prvu bi preporučio twisticu i evod, a od tekućina možda da kontaktiraš Sinišu za "početnički komplet" tekućina ...

Isto tako moraš znati da će ti se sa vremenom, ako budeš parila, vratiti osjet okusa i mirisa pa ćeš opet morati mijenjati tekućine.

U savkom slučaju pitaj sve što te zanima !

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ruj 2013 16:18 

Hvala puno na odgovoru, svakako ću kontaktirati predloženog, pa da vidim da li mi može pomoći

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 09:39 

Sve koje sam ja do sada isprobao su imale taj slatkasti štih. Pravu zamjenu za dim nemožeš naći jer kod dima je onaj gorki i spaljeni okus od izgaranja, dok ovdje toga nema jer se radi o isparavanju. Sve što trebaš je pronaći tekućinu koja će ti u početku biti najmanje slatkasta, i naravno, moraš imati volju za prestankom korištenja smrdulja. Ja sam u par navrata u prvih mjesec i pol dana bio na pragu odustajanja, sad više niti ne pomišljam na to.
Kad ti se okusni pupoljci u ustima krenu oporavljati od svakodnevnog spaljivanja, počet ćeš guštati u parenju više nego što si ikada guštala u pušenju. Samo hrabro :)

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 10:21 
Administrator

Aroma paljenja cigaretnog papira se moze dosta dobro simulirati mali dodatkom karamele u liquid.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 11:17 

sory ak se ponavljam ali nemrem nac svoj post od prije.....stoga zamjena za cigaretu ne postoji isto kao što ne postoji zamjena za parenje....pušenje bilo koje cigarete uvijek ima za posljedicu neugodan zadah, doslovno uvijek isti okus uz male razlike od duhana do duhana....i od aditiva do aditiva, žuti prsti, jutarnji kašalj i iskašljavanje itd.
A parenje razlicitih tekucina sa razlicitim aromama je doživljaj sam po sebi poseban...stoga napravit u glavi onaj klik koji je potreban da se pocne uživat u parenju a ne tražit zamjenu za duhan...jer je nema!!!! jedina zamijena za pušenje je nikotin što je na žalost meni potrebno isto kao i svakom ko prestane pušit....

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 12:33 

Složio bih se sa Spavletom.

Počeo pariti sa idejom da zamijenim pokoju cigaretu parenjem, ne i da prestanem pušiti.
Odabrao sam kvalitetnu opremu na samom početku, a i Dekang tekućina mi je pomogla (kolko se sjećam nema izražen slatkasti okus).
Nakon prvih 10-tak ml Dekanga više nisam pomislio na cigaretu. Cigareta mi više nije bila opciija!
Dakang je nešto što će svi iskusni vaperi uglavnom zaobilaziti u širokom luku ali mislim da je izvrstan za prelazak s cigarete na paru.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 ruj 2013 15:50 

Kopiram sa drugog posta;

Citat:
Dekang Gold Label "Vaping Prime"
pario jedno mjesec dana u prelaznoj fazi sa analogne smrduše.
http://parilica.hr/dekang-tekucine-za-e ... abel-.html

dok sam to pario koštalo je 40 kn za 10mll
a gle sad 25kn, budem uzeo jednu za presjeći.

Povratak na vrh

[ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: