Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 06:20. Sada je: 16 lis 2024 06:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Šta kupiti
PostPostano: 03 lis 2013 15:42 
Moderator

Najbolje bi ti bilo kada bi se mogao naći sa ovih par naših forumaša u Splitu da ti pokažu malo opreme i da isprobaš nekoliko različitih tekućina, oprema ???? :hmm: Zbog tih visinskih radova prekrižio bi gen, preporučio bi neki špager ... sad twistica ili mod ... trebalo bi vidjeti, pogledaj u Max_ZG-ovoj temi o parenju na ribičiji .

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 15:55 

@purGi

Nemoj raditi početničke pogreške...., dobro prouči temu za početnike...

A kupuj na Fasttechu..., brzi su, solidne kvalitete, jeftni do jaja, besplatni shipping...

A evo ti i "dobitna" kombinacija.., pogledaj temu - viewtopic.php?f=18&t=3501&p=43243#p43243

Uzmi si Sentinel m16 mehanički mod, neku solidnu protektiranu bateriju (Panasonic 18650 - uzmi naravno 2 komada) i bar 2x Vivi novu i dodatne grijače od 1,8ohma (gledaj ocjene kupaca za Vivi nove)....., te punjač za te baterije....

Ima tu i solidnih tekućina, Hangsen (3x30ml) recimo.., samo to trebaš sam odabrati...- preporučam 18mg za početak pa ako ti je jako, smanjuj miligrame...

Taj početak će te koštati oko 60$ - cca 340kn... - takav start u naših trgovaca tj. trgovina e-cigaretama bi te koštao bar 2-3 puta skuplje...

Živio i baci te smrduše.., uništavaju ti zdravlje i život...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:03 

pa da bilo bi super kad bi netko izdvojio vremena da ga pocastim picem i da mi malo pokaze, objasni osnove. praksa uvijek pobjeduje teoriju jel.

citam forum i previse je skracenica naziva i ostaloga za prozvakat odjedanput tako da ovo gen i ostalo sta si napisao je izazvalo reakciju wtf sta je to :P

jucer je frendica kupila e cig i od nje sam probao i odusevio se, iako osjetio sam blago peckanje/grebanje u grlu koje mi nije bilo ugodno ali dalo se podnijet. to me i privuklo jer recimo prije par mjeseci od poznanika sam probao isto tako 3-4 "dima" i svaki put bi mi oci ispale od kaslja i grebanja kad bi povukao, to me i udaljio kilometar od iti razmatranja o parilici sve do jucer dok nisam probao ponovo (ocito su tekucine bile drugacije). ali ono sta mi se nikako nije svidjelo je da kad sam okrenuo e-cig kapnulo mi je na prste, sto radi mog posla nikako nije opcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:13 

Pošto su nam i razlozi i razmišljanje a i poslovi :plus: slični ;) jedino mislim da san ja mrvu stariji (šta ne znači i puno pametniji :mrgreen: javi se ti slobodno na pm pa možemo nas dva ( naravno ako će još koji splićanac dapače :mrgreen: ) dogovorit neku kavurinu pa da se izdivanimo i uputimo ka ljudi. Mislin da je to najbolje :plus: ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:22 
Moderator

Deckardcain je napisao:
Pošto su nam i razlozi i razmišljanje a i poslovi :plus: slični ;) jedino mislim da san ja mrvu stariji (šta ne znači i puno pametniji :mrgreen: javi se ti slobodno na pm pa možemo nas dva ( naravno ako će još koji splićanac dapače :mrgreen: ) dogovorit neku kavurinu pa da se izdivanimo i uputimo ka ljudi. Mislin da je to najbolje :plus: ;)

:dobar:
Najbolja metoda :brav:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:36 

odlicno, puno hvala, javim se na pm pa se dogovorimo. a cuj nezz kolko si stariji al ja imam 23 godine. smatram da sam dovoljno kulturan odgojen i kompetentan za razgovor sa svim uzrastima u svim smjerovima.

Vidim da imas nick i sliku stare kuke deckarda pa osim slicnosti poslova, zainteresiranosti za parilicu mislim da cemo imat i jos pokoju temu za ugodan razgovor uz kavu. :plus:

sad zurim obavit nesto pa ti se navecer javim u pm.

i stvarno hvala ekipa.. jako ljubazan i brz support i odaziv clanova foruma. svaka cast i jos jednom puno hvala.

Lp

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:44 

Nema greške, čujemo se, večeras radim pa ako se ne javim onda sutra kroz jutro :plus:
A godina ko ovi sa slike skoro :D al zato mozak ko u male bebe :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 17:15 

purGi je napisao:
pa da bilo bi super kad bi netko izdvojio vremena da ga pocastim picem i da mi malo pokaze, objasni osnove. praksa uvijek pobjeduje teoriju jel.

citam forum i previse je skracenica naziva i ostaloga za prozvakat odjedanput tako da ovo gen i ostalo sta si napisao je izazvalo reakciju wtf sta je to :P

jucer je frendica kupila e cig i od nje sam probao i odusevio se, iako osjetio sam blago peckanje/grebanje u grlu koje mi nije bilo ugodno ali dalo se podnijet. to me i privuklo jer recimo prije par mjeseci od poznanika sam probao isto tako 3-4 "dima" i svaki put bi mi oci ispale od kaslja i grebanja kad bi povukao, to me i udaljio kilometar od iti razmatranja o parilici sve do jucer dok nisam probao ponovo (ocito su tekucine bile drugacije). ali ono sta mi se nikako nije svidjelo je da kad sam okrenuo e-cig kapnulo mi je na prste, sto radi mog posla nikako nije opcija.

Ako je tako onda si zreo za eGo twist bateriju i recimo Vivi-novu.., pa si dodaješ ili spuštaš snagu tj voltažu kako ti paše...(tajna je u pronalasku "sweet spota" iliti onoga što ti najviše paše..., a da ne grebe i da ne kašlješ..., no ne zaboravi da parenje zahtijeva i veći unos tekućine tj. više suši usta nego klasično "smrdenje"....
I meni je tako bilo kad sam prvi puta povukao Ce4 na običnoj ego bateriji, ali taj udarac u pluća mi je sve više pasao i pasao...., tako da sad samo sa žaljenjem gledam frajere koji su "cool" i s podsmjehom gledaju kako ja dudam "kemijsku"....

Živio ti nama i dobro došao.... i budi uporan.., ne daj da te okolina obeshrabri ili sam sebe...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2013 19:11 

evo malo se informiram po forumu pa zasad sto se pocetnickog kita tice, mislim da cu uzet ovo

http://www.fasttech.com/products/1411/10004394/1395800

e sad kad se sutra nadem s kolegom deckardom jos cu vidit, jos istrazujem rasprsivace i tankove, nezz kako raspoznat ove di nema kapanja i dry shota, odlucio sam se ipak za fasttech pa bolje se stisnut za 200 kn vise i uzet kak spada da mogu sam promjenit djelove i ostalo i imat kako bog zapovijeda.

odlucio sam se za stainless steel radi vrste posla kojim se bavim, pa ce bit dosta grebanja pizdarija i svega pa ne zelim da mi se ovi fensi modeli pretvore u cudovista nakon mjesec dva

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2013 23:09 

purGi je napisao:
evo malo se informiram po forumu pa zasad sto se pocetnickog kita tice, mislim da cu uzet ovo

http://www.fasttech.com/products/1411/10004394/1395800

e sad kad se sutra nadem s kolegom deckardom jos cu vidit, jos istrazujem rasprsivace i tankove, nezz kako raspoznat ove di nema kapanja i dry shota, odlucio sam se ipak za fasttech pa bolje se stisnut za 200 kn vise i uzet kak spada da mogu sam promjenit djelove i ostalo i imat kako bog zapovijeda.

odlucio sam se za stainless steel radi vrste posla kojim se bavim, pa ce bit dosta grebanja pizdarija i svega pa ne zelim da mi se ovi fensi modeli pretvore u cudovista nakon mjesec dva

pazi da ti ne bi zapelo u njihovoj posti zbog baterija. mozda bi ti bila sigurnija opcija kupiti vamo v3 + punjac (Nitecore ili XTAR) s FT i uzeti AW ili Panasonic baterije s http://ego2.pl/. a i sigurnije ti je zbog carinskih troskova (uzmes V3 u jednoj posiljci, punjac u drugoj - tako i tako ti je free shipping i oboje je iznad 15$, a s ego2 ti ne ide carina sto god kupio).

razmili i o vamo v5 s ove stranice ako ti se dizajn vise svida (u principu vamo v2 s ekranom i mogucnoscu skidanja gornjeg prstena od v3). recimo da od tud uzmes v5, a punjac i baterije s ego2. ispalo bi te skuplje, ali brze bi doslo i bio bi siguran sto se carine tice. makar od ove prve opcije jedino na sto mozes dobiti carinu i pdv je vamo v3, a to bi bilo nesto sitno.
http://www.thebestshop.eu/shop/vv-mods/ ... v-mod.html vamo v5

Povratak na vrh

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: