Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 23:57. Sada je: 13 vel 2025 23:57.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Šta kupiti
PostPostano: 08 ruj 2013 22:15 

Od tekućina sam kupio 10ml 19mg sljedeće tri nadam se da izbor zadovoljava:
http://www.mtmstore.eu/teku%C4%87ine/gotove-teku%C4%87ine/flavour-art-ostale/flavourart-vanilija-classic-%E2%80%93-e-teku%C4%87ina-167-e-cigarete
http://www.mtmstore.eu/teku%C4%87ine/gotove-teku%C4%87ine/herrlan-duhanske/herrlan-virginia-%E2%80%93-e-teku%C4%87ina-e-cigarete
http://www.mtmstore.eu/teku%C4%87ine/gotove-teku%C4%87ine/flavour-art-duhanske/flavourart-maxx-blend-%E2%80%93-e-teku%C4%87ina-e-cigarete

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2013 22:01 

Evo sve došlo brže bolje smontirano i radi :D i moram priznati da je doživljaj puno drugačiji nego one jednokratne e-cig. Javim za par dana opažanja, nego šta znači na bočicama ono 10H20 ili 5H20 nakon PG i VG??

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ruj 2013 22:03 

Pretpostavljam da je to % vode u tekućini.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2013 20:04 

Opet ja sa pitanjima :D Sada sam na tekućinama. Ove tekućine sa okusima npr cimet, karameta i tako kada se kupe one se sipaju u atty tako ili se mješaju sa nekim duhanskim aromama ili se samo mogu mješati sa njima??

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2013 20:39 
Moderator

Vidio si da ti na ovom forumu svi rado pomognu, ali daj malo prouči forum viewtopic.php?f=7&t=3186
Pročitaj o tome , prouči, pa onda pitaj.
Drugo vidiš da je naslov ove teme Šta kupiti.
Pitanja u vezi tekućina postavi u pravoj temi o tome, pa će ti drugi rado pomoći.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2013 21:00 

Max_ZG je napisao:
Vidio si da ti na ovom forumu svi rado pomognu, ali daj malo prouči forum http://e-cigareta-forum.eur.hr/viewtopic.php?f=7&t=3186
Pročitaj o tome , prouči, pa onda pitaj.
Drugo vidiš da je naslov ove teme Šta kupiti.
Pitanja u vezi tekućina postavi u pravoj temi o tome, pa će ti drugi rado pomoći.

nemoj covjeka zbunjivat. saljes ga na temu za miksanje tekucina.

dedja kupio si gotove tekucine..... toci i pari ;)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2013 21:05 

Ma proučio sam valjda ovaj forum uzduž i popreko ali i dalje nekuzim neke banelne stvari koje nisu baš objašnjenje svi postovi kreću od neke veće razine. BTW flux hvala :D
Što se tiće pitanja predpostavio sam da bi bilo najbolje ovdje te neke osnove pitati pošto je ovdje dio za početnike a tema je vezana uz mene direktno sa početničkim pitanjima pa pitam tu. No ako treba otvarat ću ja teme širom foruma ovisno o pitanjima. Hvala svima na pomoći.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2013 21:12 
Moderator

Dedja je napisao:
Opet ja sa pitanjima :D Sada sam na tekućinama. Ove tekućine sa okusima npr cimet, karameta i tako kada se kupe one se sipaju u atty tako ili se mješaju sa nekim duhanskim aromama ili se samo mogu mješati sa njima??
ljiva

Imaš tekućine ( mixeve ) i arome.

Tekućina se sastoji od PG/VG-a nikotina i arome i većinom se može odmah pariti

Aroma je samo određena aroma okus i sama bez ičega dugoga je neupotrebljiva

postoji još i baza to je PG/VG pomiješan sa nikotinom ali bez arome

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ruj 2013 21:19 

spavle je napisao:
Dedja je napisao:
ljiva

Imaš tekućine ( mixeve ) i arome.

Tekućina se sastoji od PG/VG-a nikotina i arome i većinom se može odmah pariti

Aroma je samo određena aroma okus i sama bez ičega dugoga je neupotrebljiva

postoji još i baza to je PG/VG pomiješan sa nikotinom ali bez arome

Aha sada kužim zahvaljujem, baš sam malo gledao i mučkao pa mi nije bilo jasno 100% no sada je hvala na odgovoru.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 15:31 

nakon predstavljanja evo da i ja zatrazim savjet. pisem u vec postojecu temu kako ne bih bzvze otvarao novu.

znaci 8 godina aktivno pusim. bilo je tu svakakvih vrsta cigareta. malboro, walter, ronhill, pall mall te u krizi motanje duhana s cime sam pretjerao i zgadilo mi se te nakratko prestao pusit ( 4 mjeseca ali posto su svi ukucani stravstveni pusaci nakon 4 mj borbe s motorickom, fizickom i psihickom ovisnoscu posustao sam i ponovo poceo )

trenutno pusim plavi chesterfield koji je nelos, prvenstveno radi cijene a i kvaliteta se da prozvakat (stezanje remena kak vele nasi u vladi jel)

razlozi zbog kojih zelim prec na e cig su prvenstveno usteda te zdravlje i eliminacija smrada iz sobe, robe i svega ostalog.
bitna stavka je ta da ne prelazim na e-cig radi prestanka.. to mi jos nije u planu s toga me zanima preporuka za sljedece

- bavim se alpinistickim radovima na zgradama tj visim s konopom pricvrsen na neboder i radim razne sanacije po fasadama
- na racunalo provedem 5 sati dnevno iz hobija i tu je konzumacija cigareta kriticna
- ostalih 4 sata provodim s prijateljima na kavama, curom te obitelji
- nemam apsolutno nikakvog znanja o e-cig

znaci uzevsi u obzir ovih gore par cinjenica treba mi preporuka za pocetak necega sto ce bit jednostavno, kvalitetno i lako za odrzavat te dugotrajno.
necu bit prepotentan nego ponizan prema ovoj sugavoj ovisnosti koja nije lak neprijatelj. znaci s obzirom na opseg posla te ostale aktivnosti treba mi set za pocetnika koji ce bit najlaksi za ublazit pocetnicki sok prelaska te da nema izlijevanja tekucine zbog posla ( da, nekad kad visim preko sat dva na konopu sa zgrade zapalim i tako viseci :D )
najbitnije treba mi nesto izdrzljivo da se osiguram da ne ostanem bez parilice na sat dva, toga me najvise panika. ne mislim se bavit modanjem nego me interesira plug n play pa s vremenom ako se zainteresiram mozda razmislim o toj opciji, ali naravno nebi sad ni uzeo nesto od 200kn pa da se moram mislit o dugovjecnosti istoga. mozda previse trazim al trta me malo pa nadam se da razumijete.

zivim u splitu i volio bi da ne moram narucivat nego da odem direktno u trgovinu. kupnju planiram kroz nekih 2 tjedna i budzet mi je oko 500kn.

unaprijed hvala na pomoci i isprike na poduzem postu. Lp

Povratak na vrh

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: Bing [Bot], crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: