Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 23:46. Sada je: 13 vel 2025 23:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prednosti MODa nad EGO
PostPostano: 09 lis 2013 14:30 

A da se i ja opet nadovežem ... manje "boli" kad rikne egica nego vv/vw mod... Otišao mi z-max nakon 2 tj, rikava elektronika, sad mi slijede dopisivanja i slanja paketa ... :evil:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lis 2013 15:03 

u tri mjeseca na egice potrošio 700-800kn.
Moj klinac (18g) strga jednu mjesečno, što u disku, što u đepu traperica.
Ili pukne evod ili pukne na konektoru.
I nikad se ne sjeća kako se strgala, pa se obadva čudimo :hmm:

A da mu uzmem DM ili nešto od titaniuma :kuc:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lis 2013 18:02 

Ma nešto na 220V i kabel, ima utičnica posvuda :lol:

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lis 2013 18:07 

Forrest je napisao:
realno rečeno, prvi post ovog topica je bio na tragu svega, a onih bar komentara na prvoj strani više ne traže ništa za reći...
...kada sam kupio prvu twisticu i c4 rastavljivi bio sam jako zadovoljan "tim parenjem", nakon par dana sam shvatio da mi je nužna još jedna baterija i s njom pribavio CC (koje i danas često koristim vani) bilo je sve odlično...ali sam nakon dva mjeseca kupio prvi mod (Vamo u prosincu lani (a samo mjesec ranije sam bio uvjeren da ne želim te mrcine...)) i tako je krenulo ... tj krenuo razvoj HOBIJA
Dijelom jer sam od svega očekivao (danas mogu reći neopravdano) previše. Relativno puno vremena sam provodio u pretragama i "izučavanju" svega oko e-pušenja, i samim tim te stvari ti postaju važne. (jel su one važne pa zato o njima puno razmišljaš ili je obrnuto...kokoš i jaje). Uglavnom sam nakupio puno previše stvari u odnosu na ono što je nužno potrebno za dobro parenje - sve sam pribavljao s dobrim rezervama da ne usfali ko što nije moglo nekad ni cigara, al budimo iskreni i zanimljivo je otvarati paketiće sa svih strana svijeta (još kad ne bi bilo ograda u budgetu...fiju)... (ali ni onom tko skuplja salvete ili značke nikad toga nije previše...)
Mislim da je (barem među aktivnijim forumašima) puno sličnih "sudbina"...nakon par mjeseci traženja sve je malo "splasnulo" i dolazi u normalne okvire - samo je pitanje gdje je čija letvica...
Na kraju svega mislim da svakom tko se ovdje muva treba jedan VV/VW mod, jedan mehanički i recimo dvije twistice (pričamo samo o dijelu što daje struju) ali da ni od čega ne očekuje "čuda" u odnosu na ono što je već iskusio...Čime god se čovjek počne baviti u početku su pomaci ogromni, pa nešto manji i manji ...
(huh u što se ovo pretvorilo...)

:plus:

Povratak na vrh

[ 44 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: