od jedne totalne početnice.. prvo
HVALA što ste me odgovorili u mojoj prvotnoj ideji da kupim eRoll ili slično.. crnjak što držim i "pušim penkalu" me prošao za dva dana.. srecom sam izbjegla frustraciju prebrzog praznjenja baterije kvazi cigarete i zapravo ispada da dimim manje s ovim, i da je manje nervoze nego li s cigaretama.. inace odmah sam uzela kangerov evod atomizer i biansi 900mAh i to zato da se ne vidi ta tekućina i jer je 1100mAh parila prevelika :facepalm:, ipak baterija mi traje 2 dana, i uz to sam od danas sretna vlasnica protank minija... kojeg sam krstila vlastitom FA mjesavinom ljesnjaka i limuna u 18mg klasicnog HJ (
).. po varijaciji na mravkove upute sto sam susrela tu po forumu..
Valjda neki ljudi ne vole komplicirat, ja san uvik volila prčkat, a po prirodi gurman, tako i u cigaretama (pusila san par godina original choice dok mi nije satrao disanje) .. pa mislim da odma moran imat ovo i ono, što reći danas sam farmaceutkinju u ljekarni totalno zainteresirala da se i ona proba prebacit na parenje (još uvik mi je smišan taj izraz)
I niš.. sad cu kupit mod, il za po doma ocu, i da se mogu igrat s onim žičicama
..i neku drugu bateriju nek se nadje.. jos nisam sigurna koja ce kombinacija bit al nesto u tom stilu..