Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 05:23. Sada je: 16 lis 2024 05:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Jednostavan početnički set
PostPostano: 13 lis 2013 23:01 

:dobar:

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2013 00:57 

Da se i ja nadovežem.

Po meni NE POSTOJI nešto kao početnički set.

Ako čovjek puši dvije kutije Crvenog Marlbora, pa nećeš mu dati ego standardnu bateriju jer će je zafijatiti u zid i zapalit pljugu vrlo brzo.

Postoji TWIST baterija za sve i nekakav MOD za one okorjelije, samo zbog veceg kapaciteta baterije.
Za početak (a i kraj) gore treba našarafit ili neki Kangerov clearomizer ili CE4 jer je to najjednostavnije.
Kad se sjetim sebe i prvog iskustva-KOMA. Tekućinu sam nakapavao na bateriju jer je bilo vrlo zbunjujuće šta je šta...

Probao sam do sada masu toga tražeći sveti gral.... možda i najviše od svih.... i na kraju sam na Twistici, T3s i Dekangu....

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2013 02:13 

eGo Twist je zakon!

Povratak na vrh

PostPostano: 14 lis 2013 22:12 

Volim se igrat s ovim stvarčicama, isto sam ubrzo nabavio i mod (vamo i svaka mu dala :plus: ) pa mehanika, driperi, čekam itaku još da dođe....ali na poslu, kad izađem vani, pa i doma kad uzmem twisticu i mini protank, nekako se odlično osjećam....čak mi je mini još i draži, jer lijepo sjedne na twisticu, a ne drži puno ko veliki protank, pa ne dosadi ista tekućina, taman dok popariš tokneš nešto za promijenit... :plus: sad još kontam uzet onaj vision spinner 1300 i mir mir do neba :plus: :hihi:
Twistica danas od 7 do 19 poparila 2 mini protanka bez ikakve bune. :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2013 00:13 

od jedne totalne početnice.. prvo HVALA što ste me odgovorili u mojoj prvotnoj ideji da kupim eRoll ili slično.. crnjak što držim i "pušim penkalu" me prošao za dva dana.. srecom sam izbjegla frustraciju prebrzog praznjenja baterije kvazi cigarete i zapravo ispada da dimim manje s ovim, i da je manje nervoze nego li s cigaretama.. inace odmah sam uzela kangerov evod atomizer i biansi 900mAh i to zato da se ne vidi ta tekućina i jer je 1100mAh parila prevelika :facepalm:, ipak baterija mi traje 2 dana, i uz to sam od danas sretna vlasnica protank minija... kojeg sam krstila vlastitom FA mjesavinom ljesnjaka i limuna u 18mg klasicnog HJ ( :kina: ).. po varijaciji na mravkove upute sto sam susrela tu po forumu..

Valjda neki ljudi ne vole komplicirat, ja san uvik volila prčkat, a po prirodi gurman, tako i u cigaretama (pusila san par godina original choice dok mi nije satrao disanje) .. pa mislim da odma moran imat ovo i ono, što reći danas sam farmaceutkinju u ljekarni totalno zainteresirala da se i ona proba prebacit na parenje (još uvik mi je smišan taj izraz) :D

I niš.. sad cu kupit mod, il za po doma ocu, i da se mogu igrat s onim žičicama :D
..i neku drugu bateriju nek se nadje.. jos nisam sigurna koja ce kombinacija bit al nesto u tom stilu..

Povratak na vrh

[ 15 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: