Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 lis 2024 05:58. Sada je: 13 lis 2024 05:58.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 30 lip 2013 13:01 

Taj Imist se ne može nositi sa čistim VG-om. Trebao bi za to bar c twist ili Spinner bateriju na kojima se može povećavati napon. I neki Evod ili T3 atomizer.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 21:34 

Pošto i sam imam imista 2 (drugi komplet nakon početka, kada mi je ce 4 stvarao probleme, pa sam uzeo imist) mogu reć da nisam imao s njim problema nikakvih ni s okusom, ni ičim drugim, uliva sam u njega prvo dekanga, (kupvni 70/30) pa ry 4 uzet u čovika s njuškala pa onda sinišinu tekućinu....imist mi je bio dobar, sad je u backupu jer imam 2 protanka (s njima se uistinu ne može mjerit), uz normalno pranje i dryburn, nikad mi nije procurio, na jednom sam samo promijenio fitilj jer sam ga iščupa svojom greškom....Moje mišljenje je da je imist ipak nejak i prenježan, pogotovo za borit se s čistim VG-om...još sam imao problem šta sam prenaglo spustio nikotin, pa mi je bila došla kriza koju prebrođavam s dekangovim pojačanjem :joj: ja bi na tvom mistu uzeja neku vivicu da našarafiš na svoju bateriju ( ja probao prije protanka s mini vivi i bilo mi super) pa da vidiš oće li bit bolje, nije izdatak veliki, a uvik je dobra u rezervi....i naravno, napomena da je dekang žešća krdža, pa i u tome more bit dio problema, a i da para suši usta i da triba dosta pit, to sam se osvjedočija na vlastitoj koži (grlu :mrgreen: )
Plus ono da u početku uzmeš duhanske tekućine s više mg nikotina, i da isprobaš više aroma da vidiš šta će ti najbolje pasat.....nije laka borba protiv zla :uzi: ;) , moji su svi skoro odustali koji su počeli kad i ja, ima tome već skoro 4 miseca, ovo ipak zahtijeva malo zajebancije i vrimena, strpljenja, ali ne dajmo se, ovi šta su odustali gledaju me zavidno, malo se kao sprdaju kad vide vamota i protank, ali meni gušt nezamjenjiv :plus: :plus:
Najbitnije, ne daj se i ne odustaj, nać ćeš sigurno svoju kombinaciju, meni su forumaši spasili život po tom pitanju :plus:
Šta mi je najbitnije, nije mi strano ni danas zapalit cigaru kad je društvo i cuga, ali to je ritko i ne fali mi mi uopće ko nekad....samo da je to, vridi svake lipe koja je ošla na opremu....

Zadnja izmjena: Deckardcain; 30 lip 2013 21:46; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 21:46 

definitivno promijeni atty,ja sam imao isti problem,uzmi nešto jeftinije za probu i navrni na tu istu bateriju tipa evod, t3 ili mt3 pa pokušaj sa time i mislim da če ti pomoči

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 23:00 

Od srca vam hvala svima na odgovorima i potpori. Recite mi još molim vas stranicu gdje bih mogao naručiti neki dobar clearomizer koji se može našarafiti na biansijevu bateriju. Btw ti clearomizeri da li oni imaju u sebi svoj grijač? Ako imaju koliko često se mijenja taj grijač ? I oni konopčići koji su u clearomizeri koliko često se oni mijenjaju, ako kužim išta o tim clearomizerima. Koji je po vama najbolji za ovu bateriju 1100 mAh. Btw kad ste si već uzeli truda i vremena da mi odgovorite na poruke da vas samo upitam kako se zovu oni modovi u koje se ubacuju one 3200mAh velike baterije što se mogu naručiti i na ebayu povoljno i koji može ići na te neke clearomizere, i koji otpor clearomizera da uzmem. Od koliko oma, jer su neki ljudi napisali kako manji otpor više peče grlo a veći otpor više arome u ustima. Koji je najbolji omjer da mogu udahnuti paru u pluća a ne samo do grla. Hvala još jednom svima.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 23:18 
Moderator

Ovdje imaš hrpe opreme za izabrati:

https://www.fasttech.com/category/1411/electronic-cigarettes

Jeftinije od ebuy-a a stigne ti za 10 do 15 dana

Povratak na vrh

PostPostano: 01 srp 2013 18:43 
Administrator

da vas samo upitam kako se zovu oni modovi u koje se ubacuju one 3200mAh velike baterije što se mogu naručiti i na ebayu povoljno

To su 18650 baterije ali 3200mAh zaboravi.
Ono sto valja je Panasonic i moja topla preporuka je 3100mAh.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 17:03 

Zašto baš panasonicova baterija, a ne ona klasična sa ebaya( valjda da ne eksplodira u lice heh) :). Pa kako znati koji mod kupiti vido sam da ima onih što se napon može mjenjati i ostalo. Evo da javim usput da sma naručio mt3 s kartomizer, i prva dva tri uvlačenja je bilo super nakon toga sam povukao tekućinu u vleikoj količini u usta.Pokušavao namjetiti končiće onaj jedan istrgnuo drugi ostao, ali problem što nema nekih silikonskih guma jer nagnem malo karzomizer i lijepo se nagutam tekućine. Najradije bih odustao, ali sam dostalove u ložio u tekućine i svu opremu da mi je puna kapa svega. Dajte mi neku kombinaciju gdje neću vući tekućinu u usta.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 srp 2013 22:40 
Administrator

Zašto baš panasonicova baterija, a ne ona klasična sa ebaya( valjda da ne eksplodira u lice heh) :)

Nece ni jedna eksplodirati ali od nazivnih 4-5000 mAh moze imati kakvih 600-800, biti izvadjena iz isluzenog laptopa i spakirana u lijepi omot.
Ne isplati se stedjeti na baterijama.

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: