Pošto i sam imam imista 2 (drugi komplet nakon početka, kada mi je ce 4 stvarao probleme, pa sam uzeo imist) mogu reć da nisam imao s njim problema nikakvih ni s okusom, ni ičim drugim, uliva sam u njega prvo dekanga, (kupvni 70/30) pa ry 4 uzet u čovika s njuškala pa onda sinišinu tekućinu....imist mi je bio dobar, sad je u backupu jer imam 2 protanka (s njima se uistinu ne može mjerit), uz normalno pranje i dryburn, nikad mi nije procurio, na jednom sam samo promijenio fitilj jer sam ga iščupa svojom greškom....Moje mišljenje je da je imist ipak nejak i prenježan, pogotovo za borit se s čistim VG-om...još sam imao problem šta sam prenaglo spustio nikotin, pa mi je bila došla kriza koju prebrođavam s dekangovim pojačanjem
ja bi na tvom mistu uzeja neku vivicu da našarafiš na svoju bateriju ( ja probao prije protanka s mini vivi i bilo mi super) pa da vidiš oće li bit bolje, nije izdatak veliki, a uvik je dobra u rezervi....i naravno, napomena da je dekang žešća krdža, pa i u tome more bit dio problema, a i da para suši usta i da triba dosta pit, to sam se osvjedočija na vlastitoj koži (grlu
)
Plus ono da u početku uzmeš duhanske tekućine s više mg nikotina, i da isprobaš više aroma da vidiš šta će ti najbolje pasat.....nije laka borba protiv zla
, moji su svi skoro odustali koji su počeli kad i ja, ima tome već skoro 4 miseca, ovo ipak zahtijeva malo zajebancije i vrimena, strpljenja, ali ne dajmo se, ovi šta su odustali gledaju me zavidno, malo se kao sprdaju kad vide vamota i protank, ali meni gušt nezamjenjiv
Najbitnije, ne daj se i ne odustaj, nać ćeš sigurno svoju kombinaciju, meni su forumaši spasili život po tom pitanju
Šta mi je najbitnije, nije mi strano ni danas zapalit cigaru kad je društvo i cuga, ali to je ritko i ne fali mi mi uopće ko nekad....samo da je to, vridi svake lipe koja je ošla na opremu....