Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 vel 2025 01:10. Sada je: 14 vel 2025 01:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 29 lip 2013 19:39 

Pozdrav svima.Počeo sam pušiti e cigarete ima tjedan dana, pa imam par pitanja. Kada sam bila na PG bazi dekangove imao sam jako nadrženo grlo i :zvoncica: jezik i gušio sam se od kašlja. Probao sam nakon toga PG bazu 70% i VG 30% i dalje sam kašljao ali manje. I onda sam naručio sa e tekućine VG bazu čistu sa raznim aromama po 6 mg nikotina. Inače sam pušač već 30 godina i pušio sam 2 kutije cigareta dnevno. Sada na VG bazi zasada mi se svidio samo marlboro light jer mi najmanje smeta premda imam nekako suh okus u ustima i ne mogu udahnuti paru dalje od grla, jer kad povučem do pluća izaziva mi nadražaj i kašljanje. Isto tako osjećam peckanje u ustima i gorenje jezika nakon cjelodnevnog parenja kao da sam popušio 2-3 kutije cigareta, pa se pitam u čemu je problem? Premda moram priznati da VG bazu i nekako mogu pušiti jer PG nisam mogao nikako. Samo da napomenem da i dalje pušim analogne ciagare nekih pola kutije na dan i to je uspjeh pasti sa dvije kutije cigareta na pola kutije .Molim vas možete li dati koji savjet? Hvala.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 29 lip 2013 21:00 

Pozdrav svima.Počeo sam pušiti e cigarete ima tjedan dana, pa imam par pitanja. Kada sam bila na PG bazi dekangove imao sam jako nadrženo grlo i :zvoncica: jezik i gušio sam se od kašlja. Probao sam nakon toga PG bazu 70% i VG 30% i dalje sam kašljao ali manje. I onda sam naručio sa e tekućine VG bazu čistu sa raznim aromama po 6 mg nikotina. Inače sam pušač već 30 godina i pušio sam 2 kutije cigareta dnevno. Sada na VG bazi zasada mi se svidio samo marlboro light jer mi najmanje smeta premda imam nekako suh okus u ustima i ne mogu udahnuti paru dalje od grla, jer kad povučem do pluća izaziva mi nadražaj i kašljanje. Isto tako osjećam peckanje u ustima i gorenje jezika nakon cjelodnevnog parenja kao da sam popušio 2-3 kutije cigareta, pa se pitam u čemu je problem? Premda moram priznati da VG bazu i nekako mogu pušiti jer PG nisam mogao nikako. Samo da napomenem da i dalje pušim analogne ciagare nekih pola kutije na dan i to je uspjeh pasti sa dvije kutije cigareta na pola kutije .Molim vas možete li dati koji savjet? Hvala.

Prvo : viewforum.php?f=26

Drugo: napisi koju vrstu pljuge koristis,koji atomizer

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lip 2013 22:03 

Pušilica je biansi imist 2 i svi dijelovi njezini. Koristim VG 100% 6 mg nikotina sa e-tekućine kupljene arome. Za sada još uvijek probavam arome jedina koja mi zasada donekle odgovara je marlboro light.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lip 2013 22:40 
Moderator

" Isto tako osjećam peckanje u ustima i gorenje jezika nakon cjelodnevnog parenja"

Ovo je najčešće simptom alergije ili previsoke temparature pare,

Imaš li kojeg iskusnijeg parioca u blizini da ti malo pregleda parilicu ? Malo napiši odakle si, gdje si točno kupio tekućine, jeli ti parilica čista i ispravno ili baca nešto krivo ...

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 12:09 

Parilica je biansi imist 2 original dijelovi za nju. Čistim svako par dana grijač refile isprem u alkoholu i vodi, i punim ponovno.Treba li atomizer u kojemu stoji onaj končić prati u alkoholu ili ne? Jedini sam parioc na dosta kilometara. Živim u dolini Neretve i to je ovdje još uvijek novina. Sada imam već zagoren okus u ustima premda kažu da onaj mali fitilj može izdržati mjesec dana. Nisam ga još osobno mijenjao nego onaj kojega sam dobio još koristim. Sada se mislim da kupim onaj kartomizer ili clearomizer, iskreno ne znam razliku između toga dvoje, a ni koji su najbolji, a ni razliku u onim otporima s obzirom da ne mogu povući paru dalje od grla. Čak pokušavam shvatiti one velike modove u koje idu baterije od 3200 mAh gdje, koju i kako je kupiti. Ove tekućine što sad pušim su čisti VG 6 mg nikotina od jedne osobe koja pravi dobre mikseve (ne znam je li smijem spominjati i njeno ime) i sa e tekućina, ali i dalje imam probleme sa doživljajem i ne mogu u pluća uvući paru, osjećaj zagorenosti u ustima. Trudim se ali dosta ne ide, puno ometanja, malo pomoći, ne znam gdje se obratiti i poslati upite.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 12:24 
Moderator

Ovo je mjesto za postavljanje pitanja i razmjenu iskustava, ako stojiš iza svoje izjave slobodno navedi ime ili firmu to je dozvoljeno, a ovaj zagoreni ukus koji još osjetiš baš mi se i ne sviđa ( znam znam svi će reći da sam ja po defaultu protiv Joyetech eGo-T susatava ali to je moje mišljenje ) po meni probaj neki drugi clear ili atty.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 12:32 

Po vama što bih trebao učiniti? Da li kupiti clearomizer ili kartomizer kakva je razlika? Ako kupim npr iClear30 clearomizer da li je to tank u kojemu je i onaj fitilj i posuda za tekućinu? Da li se to može navidati na moj biansi grijač i bateriju ili e taj iClear30 clearomizer već i grijač i posuda za tekućinu? Ne razumijem navoje te najbolje. Hvala na svakoj pomoći. Mislim da možda nije toliko ni problem u tekućinama koliko čini se u lošoj opremi.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 12:51 

Ja bih predložio kupnju bolje spravice (za početak Protank umjesto Imist 2 atomizera koji je vjerojatno u banani), ionako je cilj uživanje u što boljoj pari i aromi. Nakon toga, preporučam Tihomirove tekućine (ili mi javi svoju adresu na PP da ti pošaljem bočicu njegovog VG-a 6mg Marlboro).

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 12:57 
Moderator

Meni se čini da ti tu imaš u kompletu standardnu ego bateriju, ona ima i ego i 510 navoj tako da bi trebao moći na nju našarafiti praktično skoro sve moguće današnje clearove ili atty-e.

Za ovoliko zagorenog okusa je vjerojatan razlog premali dotok tekućine u atomizer i to može biti 1 000 000 različitih uzroka.

Za sve početnike: nađite nekog iskusnijeg parioca u blizini da Vam pomogne.

Ja ozbiljno razmišljam o tome da složim "prva pomoć komplet" koji 100 % radi koji ću slati početnicima na posudbu da vide kako uopće radi normalan setup i onda kada nabave nešto vrate ga da ga možemo poslati nekom drugom tko je u nevolji....

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2013 12:58 

Da li kupiti clearomizer ili kartomizer kakva je razlika?

Kod clearomizera vidiš količinu tekućine jer je proziran - clear, a kartomizer je ovo što ti imaš sada :)

Ako kupim npr iClear30 clearomizer da li je to tank u kojemu je i onaj fitilj i posuda za tekućinu? Da li se to može navidati na moj biansi grijač i bateriju ili e taj iClear30 clearomizer već i grijač i posuda za tekućinu?

Da, fitilj je špaga od fibera po kojoj se tekućina "penje" u grijač, a posuda je clearomizer, da možeš pratiti koliko si potrošio, a i lakše natočiš.
Može se našerafiti na tvoju bateriju, ali ne i grijač. Grijač je sastavni dio atomizera (nalazi se u posudi s tekućinom) i njega ćeš ionako zamijeniti.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: