Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 vel 2025 00:33. Sada je: 14 vel 2025 00:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ego Vision® clearomizer
PostPostano: 20 lip 2013 11:53 

vapeman je napisao:
Ja mislija da mu se odvaja glava gledam ce4 a mislin na ce 5 malo san corav :D usput neka kupi evod ili vivicu

E, al ja sam htio uzet neki drugi karotmizer, misim da je bio taj evod. I kaže djevojka da se taj ne preporuča za tu moju bateriju nego da je on za one gdje možeš mjenjati napon !?!?. Uglavnom nije mi to bilo jasno, zašto na ove ide a na ove ne, al ajd poslušao sam ju, ok izgleda.

Znači evod i vivi su bolji?

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lip 2013 12:31 

A malo bolji jesu,pogotovo sto ih sam mozes reparirat pa ti je automatski jeftinije za odrzvat jer za 30-40 kn mozes nabavit fiber i nicr (kantal) nekoliko metara s kojima mozes prilicno puta premotat grijace,ako koristis ego bateriju mozes bez problema uzet evod ili vivi sa grijacima oko 2oma i radit ce ti bez problema...

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lip 2013 12:48 

DSSD je napisao:
vapeman je napisao:
Ja mislija da mu se odvaja glava gledam ce4 a mislin na ce 5 malo san corav :D usput neka kupi evod ili vivicu

E, al ja sam htio uzet neki drugi karotmizer, misim da je bio taj evod. I kaže djevojka da se taj ne preporuča za tu moju bateriju nego da je on za one gdje možeš mjenjati napon !?!?. Uglavnom nije mi to bilo jasno, zašto na ove ide a na ove ne, al ajd poslušao sam ju, ok izgleda.

Znači evod i vivi su bolji?

Ako pariš čisti VG ja bi ti ipak preporučio vv bateriju ili mod. VG je gušći i treba ga palit sa više snage.

Povratak na vrh

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: