Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 04:32. Sada je: 13 vel 2025 04:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: POCETNICKI PROBLEMI
PostPostano: 13 lip 2013 02:12 

samo da pozdravim ekipu,ja sam novi i procitao cijeli forum za pocetnike kao da mi bude jasno al bome sad mi jos manje jasno iskreno receno ;Kupio neku dimilicu rekose mi da je ok i uz nju dobio punjac i 10 refila kao to je jednako kolicini od 10 kutija cigareta ,,jes mos mislit onda ja popusim dnevno 7 kutija ,,,svida mi se e cigareta ista ko prava ,,vidim ovdje na forumu da je to greska jer je to losa stvarcica al nije skupa 2 komada 2 punjaca i 20 refila 120kn ako bacim u smece nece mi biti zao previse ,,Problem je nastao kod trajanja refila kao sto rece 7 ih je vec prazno ,pa me sad zanima dali je to normalno il ja pusim ko turcin,,kazem ponovo svida mi se sistem kad mi dode povucem koji dim i to je to,jedino mi je malo preblag ukus i preslatkasto,, Sad ono bitno 1.trebam tekucinu sto slicniju ukusom na Virginija duhan na njega navika pusio oko 700
grama mjesecno
2.Dali u Rijeci postoji mogucnost nabavke tekucine po nekoj pristupacnoj cijeni
3.trebam tekucinu sa nikotinom jacu nepitajte zasto
4. Molio bi samo bez nekih strucno kriticnih nadobudnih komentara od strane nekih koje
nebi imenovao tek pocinjem sa parenjem i trazim odgovore za pocetnike ,,znaci
precizan i jasan odgovor i to je sve sto mi treba za sada , daljna pitanja slijede :plus: :dobar: :dobar: :dobar:

Povratak na vrh

Naslov: Re: POCETNICKI PROBLEMI
PostPostano: 13 lip 2013 08:53 

1. Nećeš naći ništa što ima okus kao bilo kakav duhan, ali ćeš naći nešto što ima miris kao nezapaljeni isti duhan. Takav će biti i pri parenju. To je dobro jer će u suprotnom smrditi. A to nije ono što želiš.

2. Nisam iz Rijeke pa ne bi znao, ali znam da baš svi imaju dostavu i možeš naručiti na kučnu adresu.

3. Tako je, trebaš za početak jaču, a možeš i ostati na takvoj jačoj. Nikotin good. Nemoj se bojati. Za početak koristi Dekang ili bilo koju tekučinu u našim shopovima 24 mg nikotina. One imaju jak i loš okus ali je to upravo potrebno onome koji se skida s obične jer ionako nema osjet okusa. Kasnije se prebaci na fine tekučine koje proizvode Tihomir i Siniša s ovog foruma. To su im i nickovi pa ćeš ih lakše naći.

4. Zaboravi sve što su ti babe koje prodaju rekle jer to nema veze s ničim. One prodaju i ne koriste ecigaretu. Ovisno o vlastitim željema, za izvor struje kupi eGo bateriju od 1000mAh i to 2 komada (uvijek je potrebna sigurnost), ili Vamo mod sa 2-4 baterije. I punjače za to. Razlika je velika, a što više izgleda kao prava cigareta je lošije. Uz to kupi neki atomizer sa promjenjivom glavom odozdola. Te možeš pronaci upravo u preporukama za početnike. Ja koristim BCC Mega a za ostale sam se izgubio u nazivima. Sve je to isto. Odaberi po izgledu.

Nadam se da sam bio jasan i precizan. Preciznije od toga bi bilo da te odvedem u dučan i kažem ti to i to kupi.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2013 08:54 

Pozdravljen budi
Znaci bez strucnih izraza,kupio si sranje :mrgreen:
Refili su ovakvi ako se ne varam a tu ih mozes i naruciti,sa kojekakvim aromama
http://www.chinabuye.com/peppermint-tas ... gh-content
Za neke osnove treba ti :
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... tronic-cig
samo nadi sa eu adapterom
ovo da refil zamjenjuje kutiju zaboravi,to ti kazu da te navuku. Ti refili se u pravilu ne pune,moze se ali ne znam sto bi dobio. Nemas okusa virginie koja bi bila kao duhan pa ces aromu koja ti pase morati naci sam :zu:
P.S.
Druzba pravih gentlmena barata izrazima koje mogu zbuniti obicne smrtnike,vremenom i uz pomoc evolucije (sranje-ego-mod) doci ces u fazu da izgovaras rijeci koje nisi ni znao da poznajes...samo se opusti i lagano :blje:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2013 08:56 

Valter me preduhitrio :)

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2013 09:17 

Valter je napisao:
1. Nećeš naći ništa što ima okus kao bilo kakav duhan, ali ćeš naći nešto što ima miris kao nezapaljeni isti duhan. Takav će biti i pri parenju. To je dobro jer će u suprotnom smrditi. A to nije ono što želiš.

2. Nisam iz Rijeke pa ne bi znao, ali znam da baš svi imaju dostavu i možeš naručiti na kučnu adresu.

3. Tako je, trebaš za početak jaču, a možeš i ostati na takvoj jačoj. Nikotin good. Nemoj se bojati. Za početak koristi Dekang ili bilo koju tekučinu u našim shopovima 24 mg nikotina. One imaju jak i loš okus ali je to upravo potrebno onome koji se skida s obične jer ionako nema osjet okusa. Kasnije se prebaci na fine tekučine koje proizvode Tihomir i Siniša s ovog foruma. To su im i nickovi pa ćeš ih lakše naći.

4. Zaboravi sve što su ti babe koje prodaju rekle jer to nema veze s ničim. One prodaju i ne koriste ecigaretu. Ovisno o vlastitim željema, za izvor struje kupi eGo bateriju od 1000mAh i to 2 komada (uvijek je potrebna sigurnost), ili Vamo mod sa 2-4 baterije. I punjače za to. Razlika je velika, a što više izgleda kao prava cigareta je lošije. Uz to kupi neki atomizer sa promjenjivom glavom odozdola. Te možeš pronaci upravo u preporukama za početnike. Ja koristim BCC Mega a za ostale sam se izgubio u nazivima. Sve je to isto. Odaberi po izgledu.

Nadam se da sam bio jasan i precizan. Preciznije od toga bi bilo da te odvedem u dučan i kažem ti to i to kupi.

HVALA to se zove jasan i precizan odgovor a u shoping me mozes odvesti kada god pozelis :sanja: jos ako i placas cugu tvoj sam :hihi:

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2013 09:24 

damirdjg je napisao:
Pozdravljen budi
Znaci bez strucnih izraza,kupio si sranje :mrgreen:
Refili su ovakvi ako se ne varam a tu ih mozes i naruciti,sa kojekakvim aromama
http://www.chinabuye.com/peppermint-tas ... gh-content
Za neke osnove treba ti :
http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... tronic-cig
samo nadi sa eu adapterom
ovo da refil zamjenjuje kutiju zaboravi,to ti kazu da te navuku. Ti refili se u pravilu ne pune,moze se ali ne znam sto bi dobio. Nemas okusa virginie koja bi bila kao duhan pa ces aromu koja ti pase morati naci sam :zu:
P.S.
Druzba pravih gentlmena barata izrazima koje mogu zbuniti obicne smrtnike,vremenom i uz pomoc evolucije (sranje-ego-mod) doci ces u fazu da izgovaras rijeci koje nisi ni znao da poznajes...samo se opusti i lagano :blje:

bravo sto se refila tice pogodak to su ti ,ok okus mi icak i pase malo slabasan i sladunjav ali gura se ,e sad kad vidim za iste pare sto sam mogo vani da kupim mi je muka al jbg u Rijeci nema ducana koji to prodaje zapravo ima jedan al tamo nebi ni lud uso s obzirom na cijene,, jbg znaci sto sam kupio kupio i sad da se snalazim sa time do daljnjega,, :cahura:

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: