samo da pozdravim ekipu,ja sam novi i procitao cijeli forum za pocetnike kao da mi bude jasno al bome sad mi jos manje jasno iskreno receno ;Kupio neku dimilicu rekose mi da je ok i uz nju dobio punjac i 10 refila kao to je jednako kolicini od 10 kutija cigareta ,,jes mos mislit onda ja popusim dnevno 7 kutija ,,,svida mi se e cigareta ista ko prava ,,vidim ovdje na forumu da je to greska jer je to losa stvarcica al nije skupa 2 komada 2 punjaca i 20 refila 120kn ako bacim u smece nece mi biti zao previse ,,Problem je nastao kod trajanja refila kao sto rece 7 ih je vec prazno ,pa me sad zanima dali je to normalno il ja pusim ko turcin,,kazem ponovo svida mi se sistem kad mi dode povucem koji dim i to je to,jedino mi je malo preblag ukus i preslatkasto,, Sad ono bitno 1.trebam tekucinu sto slicniju ukusom na Virginija duhan na njega navika pusio oko 700
grama mjesecno
2.Dali u Rijeci postoji mogucnost nabavke tekucine po nekoj pristupacnoj cijeni
3.trebam tekucinu sa nikotinom jacu nepitajte zasto
4. Molio bi samo bez nekih strucno kriticnih nadobudnih komentara od strane nekih koje
nebi imenovao tek pocinjem sa parenjem i trazim odgovore za pocetnike ,,znaci
precizan i jasan odgovor i to je sve sto mi treba za sada , daljna pitanja slijede