Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:33. Sada je: 13 vel 2025 05:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Nov u parenju eGo-C
PostPostano: 08 lip 2013 17:01 

Pozdrav svima
molim malu ( veliku pomoc ) nov sam u ovom svemu :shake: tako da moram da pitam za savjete i sl :alikako:

imam ovale eGo-C dimilicu (tu pocinju moji problemi ) po forumu sam kopao i trazio :arhitekt: ali sam sad jos vise zbunjen :kuc: nego sto sam bio .. ( bio na forumu pod ego-c al tamo ima vise vrsta atomizer pa neke s fitiljima i sl.)

evo da skratim do sada sam pusio 1 kutiju plavog camela dnevno a sad parim 4 refila (1 ml je refil ako se nevaram) jel to previse ili
sto se tice refila imam od istog proizvođača Avana strong tobacco 9 mg/ml ( prepisujem s bočice )dali da uzmem jacu ili..

sto zelim pitati i doznati :plus: je dali je normalno da mi atomizer ( ako krivo pisem rekoh novi sam i zelim nauciti ) i tank budu vlazni na atomizeru mi s vanjske strane bude kapljica a tank mi bude cili mokar ..
( http://www.ovaleusa.com/images/main/ego_expanded.jpg ) na ovom linku je ta dimilica

bio bih zahvalan na savjetima za odrzavanje i unapređivanje osjecaja parenja ( nekakvu tekucinu ) ( da jeli mogu u ovo bilo koju tekucinu ili samo njihove neznam zbog gustoce i sl jel nema nikakav fitilj nego ide direkt u atomizer )

isto tako svaki savjet mi je dobrodosao ( gdje nabaviti rezervne djelove jacu bateriju tank atomizator i sl. ( moja baterija nema ko stao sam vidio na linkovima da da stisnes 5 puta i promini jacinu ili da promini boju kad je pri kraju nego kad je pri kraju zasvitili 5 puta i ugasi se )

da vas vise nespamam mislim da ste shvatili sto trebam :naje:

HVALA na trudu i strpljenju

Zadnja izmjena: Jabo; 08 lip 2013 18:14; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Nov u parenju eGo-C
PostPostano: 08 lip 2013 17:20 

Dobro dosao Jabo

Buduci da sam I ja korisnik ego-c mogu ti ponuditi svoja iskustva (ne previse ekstenzivna ali ipak nesto). Mislim da je normalno da je atomizer "mokar" odnosno natopljen e-tekucinom. Nisam siguran da li bi to trebalo biti tako ali I meni je atomizer "mokar" Ono sto je bitno jest da nije previse mokar odnosno da se u njega ne slijeva previse tekucine. Meni se u prva dva mjeseca parenja dogadjalo da mi u atomizer udje previse tekucine pa ona onda nadje svoj put u tank I na kraju moja usta (sto nije bas ugodno). Kako bi izbjegao to moras shvatiti da postoji razlika izmedju pusenja cigareta I parenja (barem na ego-c). Pri parenju treba uvlaciti laganije I duze. Ukoliko vuces prejako previse tekucine se "usise" u atomizer I ne uspije sagorjeti pa atomizer postaje previse mokar. Jos jedan trik je da s vremena na vrijeme povuces koju paru na nacin da to je cigareta vodoravna, ili cak da je tank dolje. Na taj nacin atomizer sagorijeva visak tekucine koji je vec u njemu bez uvlacenja nove tekucine.
Sto se tice kolicine tekucine koju paris tesko mi je suditi ali rekao bih da si jos OK. Puno vise od 4 ml dnevno vjerojatno ne bi bas bilo dobro.
Sto se tice vrsta tekucine koju ces parity... ah, to su igre bez granica I pravila. Svakome pase nesto drugo. Ja ti mogu preporuciti dva clana naseg foruma koji imaju odlicne mixeve I dosta forumasa ih je probalo (ako ne I svi...)

memberlist.php?mode=viewprofile&u=55
memberlist.php?mode=viewprofile&u=776

Eto tolko od mene...

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 00:56 

Hvala na odgovoru

po ovome sto sam guglao ja nisam normalan ideja je bila smanji ako ne i prestat koristiti cigare kad ono:

Duhanske cigarete na dan Potrošnja e-tekućine na dan
1 kutija (20 cigareta) 1 ml e-tekućine
2 kutije (40 cigareta) 2 ml e-tekućine
3 kutije (60 cigareta) 3ml e-tekućine

a ja pusio 1 kutiju sad po ovom dimim 4 kutije +

4-5 ml tekucine

kakav savjet ideju i sl ... :wtf:

jacu tekucinu drugi okus ....

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 01:22 
Administrator

:D
I ja parim otprilike toliko tekucine dnevno, ali 30mg.
To bi znacilo da sam mrtav vec odavno a ovo za tastaturom je zombi iz resident evila. :51:
Ne vjeruj svemu sto procitas.
:D

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 02:37 

I ja sam kad sam poceo pariti procitao analogiju 1ml = 1 kutija ali prema clancima koje sam nedavno citao gotovo je nemoguce povuci paralelu jer postoji million varijabli (kako u normalnom pusenju taku I u parenju) koje odredjuju takvu analogiju. Nekakva sredina svih procjena, koje se krecu od toga da je 1 ml = 1 kutija do toga da je 1 ml = 7 cigareta, jest da je mililitar otprilike ekvivalent 15tak cigareta. Cak I to se odnosi na subjektivni dojam pusenja a ne na konzumaciju nikotina. Sto se konzumacije nikotina tice, to je takodjer nejasno podrucje. Posebice za parenje (postoje neka "mini" istrazivanja koja cak nisu uspjela pokazati nikakav porast nikotina u krvi nakon parenja), ali cak I za pusenje. To je, izmedju ostalog posljedica I toga da postoji puno nacina pusenja I puno nacina uvlacenja.

Buduci da je Kinta jos ziv, pretpostavljam da se ne trebas uzrujavati.
Kinta, molim te budi toliko ljubazan da kolegu obavijestis kad odapnes... :-)

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 09:50 

Jabo ne sekiraj se, pari i guštaj,ako baš očeš kupi tekućinu sa više mg nikotina možda ti bude manje tražilo...ali uglavnom netrebaš preračunavat ml-analogna bespotrebno je,neće ti ništa bit.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 12:39 

Ako se počneš jako znojiti, zlo ti je i imaš glavobolju, pretjerao si s parenjem ili ti je punica u blizini :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 15:26 

Hvala svima na odgovorima

malo sam surfao :arhitekt:
pa sad imam jos pitanja :naje:

koja je razlika u tekucinama na kojim pise Tobacco Tar Oil i E-Liquid da ne narucim krivo

PS: slozio sam pay pal pa da vidim kako to sve skupa radi :kina: :di:

Povratak na vrh

[ 8 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: