Pozdrav svima
molim malu ( veliku pomoc ) nov sam u ovom svemu

tako da moram da pitam za savjete i sl
imam ovale eGo-C dimilicu (tu pocinju moji problemi ) po forumu sam kopao i trazio

ali sam sad jos vise zbunjen

nego sto sam bio .. ( bio na forumu pod ego-c al tamo ima vise vrsta atomizer pa neke s fitiljima i sl.)
evo da skratim do sada sam pusio 1 kutiju plavog camela dnevno a sad parim 4 refila (1 ml je refil ako se nevaram) jel to previse ili
sto se tice refila imam od istog proizvođača Avana strong tobacco 9 mg/ml ( prepisujem s bočice )dali da uzmem jacu ili..
sto zelim pitati i doznati

je dali je normalno da mi atomizer ( ako krivo pisem rekoh novi sam i zelim nauciti ) i tank budu vlazni na atomizeru mi s vanjske strane bude kapljica a tank mi bude cili mokar ..
(
http://www.ovaleusa.com/images/main/ego_expanded.jpg ) na ovom linku je ta dimilica
bio bih zahvalan na savjetima za odrzavanje i unapređivanje osjecaja parenja ( nekakvu tekucinu ) ( da jeli mogu u ovo bilo koju tekucinu ili samo njihove neznam zbog gustoce i sl jel nema nikakav fitilj nego ide direkt u atomizer )
isto tako svaki savjet mi je dobrodosao ( gdje nabaviti rezervne djelove jacu bateriju tank atomizator i sl. ( moja baterija nema ko stao sam vidio na linkovima da da stisnes 5 puta i promini jacinu ili da promini boju kad je pri kraju nego kad je pri kraju zasvitili 5 puta i ugasi se )
da vas vise nespamam mislim da ste shvatili sto trebam

HVALA na trudu i strpljenju