Bok ekipa
Ovako,pusac sam vec nekih 12 godina,i u zadnje vrijeme sve vise razmisljam da se ostavim cigareta jer su mi pocele dosta smetat,sto kondicijski,sto smrad po njima itd...
Trosio sam do prije pola godine kutiju ipo bijelog Waltera dnevno,vikendom i vise,kad se izade popit malo stvarno se zadimi ko lokomotiva hehe
Prije pola godine poceo sam kupovat domaci duhan i uhvatio se punjenja cigareta,isto tako kutija ipo dnevno.
Razmisljam se ostaviti cigareta ali mislim da nagli prekid nebi bio moguc kod mene,pa me zainteresirala e-cigareta i parenje.
Procesljao sam forum i nasao otprilike ono sto me zanima za pocetak,pa sad imam nesto pitanja.
Posto sam pusio bijeli Walter,zanima me koja kolicina nikotina u tekucini bi bila najbolja za mene za pocetak,u kakvom to omjeru ide prema normalnim cigaretama?
Ako sam u prosjeku pusio kutiju ipo,koliko ml tekucine je najbolje uzet za mjesec,da ne moram svakih par dana narucivat,jer stvarno nemam iskustva s ovim.
Da li ce mi recimo baterija od 1000mAh biti dovoljna za jedan dan normalnog pusenja (znam opet sve ovisi o grijacima,voltazi,i broju vapova,al priblizno onako

)?
Koliko cesto se grijaci trebaju mijenjat u prosjeku?
Ono sto sam nasao kao startni kit za sebe bi bilo nesto ovako:
eGo C Twist VV 1000mAh dvije baterije,mada vidim i neku eGo Vision spinner od 1300 mAh,neznam koja je razlika osim u kolicini mAh.
Vivi Nova Mini V3 clearomizer,dva komada + par grijaca za isti clearomizer.
Naravno pripadajuci kabeli i punjac.
To sam nasao u ecigareta.hr webshopu,jer vidim po ovim drugim shopovima da su nekako tanki s tim twisticama.
A isto tako i vidio sam da je sa istim tim shopom bilo nekih problema,pa neznam dali netko tamo kupuje i jeli politika tog shopa krenula na bolje?
Ako netko ima preporuku za kvalitetan shop,gdje bih mozda i ja prosao jeftinije, moze mi slobodno poslati na PM ako ne zeli ovdje.
Sto se tekucine tice,neznam ni sam s cim bih poceo...najbolje bi bilo nesto duhansko sto bi podsjecalo na Walter,eto da za pocetak imam sto pariti a kasnije mogu eksperimentirari.
Znam da je dosta vas za modove,al jednostavno za pocetak mislim da bi mi mod bio previse,sto se tice velicine naravno haha uvijek ima vremena za to nakon sto se usaltam malo u ovo sve.
Eto malo sam vas udavio sa tekstom,al odnekud se mora poceti