Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 17:08. Sada je: 26 ožu 2025 17:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Prešao na digitalne, KR808, par pitanja
PostPostano: 10 svi 2013 16:13 

Pozdrav svima,

već nekoliko dana parim digitalne cigarete i moram priznati da su mi odmah sjele. Dosta dugo sam radio pripremu, informirao se na ovom i stranim forumima i YT-u. Na kraju je odluka pala na Kangerovu KR808D (naručenu sa Heaven Gifts) jer mi je bilo dosta bitno da u prijelaznom razgoblju bude što sličnija pravoj cigareti.

slika

E sad, u starter paketu sam dobio nekoliko praznih kartomizera i mixeve jabuke, Virginije i mliječne čokolade, a usput sam naručio i 10-ak jednokratnih (Marlboro, 12mg).

Trenutno parim taj Marlboro, jako mi je dobar okus, no ovi prazni, koje sam napunio, svi imaju užasan okus, a najgora je jabuka jer ima okus po spaljenom kartomizeru. Punio sam ih špricom (odgledao tutorial na YT) i ostavio par sati da upiju tekućinu, ali jabuka mi je okus kao prazni kartomizer?! Da li je to normalno (čitaj - loš mix) ili su mi uvalili loše kartomizere?
I drugo pitanje, kada ih napunim, uvijek ostane par kapljica tekućine koji mi završe u ustima/na jeziku kod prvih par dimova. Događa li se to i drugima?

Hvala unaprijed i pozdrav svima

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Prešao na digitalne, KR808, par pitanja
PostPostano: 10 svi 2013 23:00 

Cekao sam da ti odgovori netko sa vise iskustva ,ali evo da ne ostane prazno. Ja sam je koristio na pocetku dvadesetak dana. Kupio sam ego pa mi je curio atty onda sam u jednom nasem ducanu potrosio dosta novca na 808(barem si prosao jeftinije) Ako si pusio malo onda bi mogao biti zadovoljan. Meni je baterija trajala par sati pa se pcc koji je bio u paketu pokazao kao odlican. Zbog tih cartova i dekangove tekucine su mi na tome bile parljive. Nisam nikada uzimao te jednokratne ali i njih mislim da mozes puniti. Igla nije bila nuzna samo vise puta kapati i natopi se samo od sebe. Ja ti za prvi put savjetujem da ih natopis dok ne pocnu sliniti dole. U zavisnosti koliko paris relativno brzo moras kapati ponovo. Na e-liquid.cn imas drugu verziju atomizera za te cigarete pa mozda dobijes vise pare bolji okus, http://www.e-liquid.cn/10-pcs-clearomiz ... p-318.html. U Parilici imas cartove po dvadesetak kuna mislim pa probaj i njih. Sve u svemu nije lose niti ista posebno. Brzo sam je zamjenio sa boltom pa e powerom pa gs subom pa lambom a onda nazad na bolt :mrgreen: Da izbjegnes bacanje novaca kada ti ovo dosadi uzmi neki dobar mehanicki mod a za savjet pitaj ekipu koja duze pari i pomoci ce ti sigurno .

Povratak na vrh

PostPostano: 10 svi 2013 23:40 

Hvala na odgovoru, namjeravam uzeti mod idući tjedan, no velim, ovo je bilo za prijelazno razdoblje jer sam bio dosta skeptičan, pa bolje da liči na cigaretu nego mini-shishu :)

Ove "profi" cartomizere koje si predložio bih uzeo ranije da sam znao za njih, ovako ću pričekati mod jer mi iz kine roba putuje 40-ak dana :\

BTW, da li se nekome dešavalo da "povuče" kapljicu tekućine na jezik nakon punjenja cartomizera?

Povratak na vrh

PostPostano: 11 svi 2013 02:06 

Događa se da se gutne koja kapljica :D pogotovo u početku kad se još nema prakse . ali nek te to ne zabrinjava puno , malo pecka ali to je to .

Povratak na vrh

PostPostano: 15 svi 2013 00:51 

Našao adekvatnu zamjenu za postojeći kartomizer: VIVI NOVA Electronic Cigarette Atomizer with Coil Head for Ego-t/w/c/d/k/510/510-t/808d/808/v9 (3.5mL) (imaju free shipping i 5% popusta sa kuponom "CPASTE13SPRING" :)

Povratak na vrh

PostPostano: 15 svi 2013 01:22 

ti imas 808 navoj a ovo je 510 :kuc: pripazi malo na to
i ako imas automatsku batt nebu ti radilo

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

PostPostano: 15 svi 2013 21:59 

mravak je napisao:
ti imas 808 navoj a ovo je 510 :kuc: pripazi malo na to
i ako imas automatsku batt nebu ti radilo

Hm, znači krivo su napisali u opisu da ide na 808D, hvala na upozorenju

Povratak na vrh

PostPostano: 08 lip 2013 15:33 

Točno je mjesec dana otkako sam prešao na digitalne :sanja: Od trenutka kad sam platio carinu i otvorio paket sa e-cigaretom do danas nisam nijednom pomislio na smrdušu, ali sam si obećao smotati jednu da vidim kakav će biti osjećaj - i sa zadovoljstvom sam se skoro izbljuvao nakon par dimova :D

8 godina sam motao (dosta kasno sam propušio) Golden Virginia duhan, bijele rizle, 10-ak dnevno, ponekad i više, a na 808-ici i Marlboro kartomizerima sam bio prvih tjedan dana prestanka (bilo mi je lakše preći kada ecigareta izgleda kao prava), svidjelo mi se i u želji za boljom aromom i više dima idući tjedan kupio CE5 i ego-T. Ni tu se nisam dugo zadržao pa sam par dana nakon naručio Protank i Vamo (na kojima sada parim).

6mg nikotina mi je od početka sjelo, neki bi rekli premalo za nagli prijelaz, ali je vjerojatno pomogla i psihička volja da se ostavim duhana. Sve u svemu, drago mi je da sam našao ovaj forum, bilo je dosta savjeta i dalje svakodnevno uživam u temama i isprobavam razne arome dok ne nađem onu pravu :) Zasad vode Royal i Jabuka.
Hvala svima koji su pomogli indirektno svojim pisanjem na forumu i čitamo se dalje :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 lip 2013 00:01 

matija je napisao:
bijele rizle

nikad nisam kuzio kak to neko moze trosit!?
pa to je otrovnije od duhana :)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

[ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: