Pozdrav svima,
već nekoliko dana parim digitalne cigarete i moram priznati da su mi odmah sjele. Dosta dugo sam radio pripremu, informirao se na ovom i stranim forumima i YT-u. Na kraju je odluka pala na Kangerovu
KR808D (naručenu sa Heaven Gifts) jer mi je bilo dosta bitno da u prijelaznom razgoblju bude što sličnija pravoj cigareti.

E sad, u starter paketu sam dobio nekoliko praznih kartomizera i mixeve jabuke, Virginije i mliječne čokolade, a usput sam naručio i 10-ak jednokratnih (Marlboro, 12mg).
Trenutno parim taj Marlboro, jako mi je dobar okus, no ovi prazni, koje sam napunio, svi imaju užasan okus, a najgora je jabuka jer ima okus po spaljenom kartomizeru. Punio sam ih špricom (odgledao tutorial na YT) i ostavio par sati da upiju tekućinu, ali jabuka mi je okus kao prazni kartomizer?! Da li je to normalno (čitaj - loš mix) ili su mi uvalili loše kartomizere?
I drugo pitanje, kada ih napunim, uvijek ostane par kapljica tekućine koji mi završe u ustima/na jeziku kod prvih par dimova. Događa li se to i drugima?
Hvala unaprijed i pozdrav svima