Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:35. Sada je: 07 vel 2025 07:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Okus i curenje tekućine
PostPostano: 30 tra 2013 09:39 

Jel moguće da tekućina iscuri u usta tijekom korištenja e cigarete.

Par puta mi se dogodilo da kao da osjetim slatkoću na jeziku, ali nisam previse obracao paznju.
Dok me jucer nisu zapekle usne odjedanput tijekom "parenja". Jel moguće da je iscurilo van?
Još čitam na uputama kako je toksično u dodiru s kožom. Neznam koji su simptomi, mene bolio stomak cijelu vecer. Doduse mozda nema veze s tim.
Koliko je zapravo toksično ako ti se malo prolije tekućine?

Imam ovu cigaretu.
http://www.e-cigarette.eu/product/electronic-cigarette-starter-kit-joyetech-ecab/

Povratak na vrh

Naslov: Re: Okus i curenje tekućine
PostPostano: 30 tra 2013 10:05 

DSSD je napisao:
Jel moguće da tekućina iscuri u usta tijekom korištenja e cigarete.

Par puta mi se dogodilo da kao da osjetim slatkoću na jeziku, ali nisam previse obracao paznju.
Dok me jucer nisu zapekle usne odjedanput tijekom "parenja". Jel moguće da je iscurilo van?
Još čitam na uputama kako je toksično u dodiru s kožom. Neznam koji su simptomi, mene bolio stomak cijelu vecer. Doduse mozda nema veze s tim.
Koliko je zapravo toksično ako ti se malo prolije tekućine?

Imam ovu cigaretu.
http://www.e-cigarette.eu/product/electronic-cigarette-starter-kit-joyetech-ecab/

Moguće to su atomizeri koji hoće procurit , ali mislim da ti neće bit ništa , svima nam se to dešavalo u startu dok smo koristili slićne atomizere. Ispereš usta vodom i pari dalje !

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 10:07 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
S ovim što ti koristiš nemam iskustva ali bez obzira kart, clear ili što god bilo moguće je da procuri i vj. je svakom nekad neka mini kapljica došla do usta.
Ali mislim da te nije baš od toga bolio stomak. Ovaj dio o toksičnosti pri dodiru s kožom mislim da se odnosi samo na nikotin koji je sastojak većine tekućina za parenja ali o toksičnosti nikotina svi znamo. Onaj najzastupljeniji dio - baza (vg i/ili pg) apsolutno ne bi trebali biti toksični a dio koji nam je većini najveća nepoznanica je aroma tj kemijski spoj koji daje određenu aromu. Tako da sve u svemu ne bi tu trebalo biti baš nekih problema (ako ti inače nije smetalo parenje neće ni taj bliski susret s tekućinom koja nije prešla u paru)
Meni je po ovom pitanju zanimljiv onaj dio što čini aroma jer pošto su sve arome ustvari neki različiti kem spojevi ispada da zapravo koristimo dosta različite tekučine po tom pitanju (nekakve štetnosti) a o tom dijelu večinom najmanje znamo...

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 12:41 

moguce je da procuri ali nemas se cega bojat. mozes dobit mozda koju zanemarivu aftu ali nista strasno.
ja cak znam covjeka koji isprobava tekucine s jezikom i jos uvjek je ziv i zdrav. :)
nikotin je otrovan naravno, ali u ovak malim kolicinama te nece otrovat.
jedino ko ima djecu treba pripazit i drzat dijete daleko od toga.
kad pretacem, natacem i kemijam mala ne smije pric blize od metra.....

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 18:21 

Hvala svima...... :)

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 19:39 

pogledaj vrh tanka i dali ima stogod kondenzata mozda si njega povukao,nevjerujem da moze toliko procuriti da povuces tekucinu(ako si sve ispravno radio), :conf: nisam imao ecab ali se to znalo desavati na ego T i C-u zbog...............+++

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2013 14:28 

Majka je napisao:
pogledaj vrh tanka i dali ima stogod kondenzata mozda si njega povukao,nevjerujem da moze toliko procuriti da povuces tekucinu(ako si sve ispravno radio), :conf: nisam imao ecab ali se to znalo desavati na ego T i C-u zbog...............+++

Da cijelo vrijeme su pri vrhu kapljice. Imam neki drugi mali poklopac koji ide na donji dio kod grijača. Reko mi je čovjek od kojeg sam kupio da ako mi bude curilo da stavim taj umjesto ovog koji je sada. Neznam dal bi to imalo efekta i za ovaj kondenzat?

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2013 15:21 

...mora da je kondenzat u pitanju,taj tip tankova zna biti jako dosadan...da se ne ponavljam,vec su ljudi napisali isto misljenje

A stomak definitivno nema veze s tim...uzivaj ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2013 18:22 

Dosadilo mi je ovo sto se stalno stvara kondenzat. I imam osjecaj da kad se stvori nastaje i losiji okus pare.
Tako da razmisljam uzet malo bolji komplet. Uz to i trajanje baterije mi je prekratko.

Za sljedeci komplet koji bi uzeo mi je bitno uz ovo gore navedeno da ne moram cistiti dijelove nego da ih mogu mijenjati.

Zanima me sta mislite jel bi ova kombinacija bila dobra za mene.

http://ecigareta.hr/shop/e-baterije/baterija-ego-c-twist-variable-voltage-1000mah-detail

http://ecigareta.hr/shop/e-clearomizeri/t2-ego-cc-coil-changeable-clearomizer-detail

http://ecigareta.hr/shop/e-grijaci-za-clearomizere/grijac-cc-t2-clearomizer-detail

http://ecigareta.hr/shop/e-usnik-drip-tips/usnik-za-cc-t2-clearomizer-detail

Ako ima netko neki drugi prijedlog ili savjet, dobrodosao je.

Hvala.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2013 19:55 
Moderator

Ego twist i T2 su uobičajeno dobra kombinacija, alternativa je Ego twist i evod, ali tu su negdje obadvije kombinacije niti sa jednom nećeš pogriješiti.

Povratak na vrh

[ 15 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: