Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2025 01:24. Sada je: 29 tra 2025 01:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: pocetak pocetaka :)
PostPostano: 30 tra 2013 18:09 

Mislim da bi ovaj forum sada kad sam ja clan trebo otvorit podforum, ili forum za Manky-a posto prstim od pitanja. Nadam se da nisam iznad svih off topica od svih topica :kuc: međutim,ja cu ovdje pokusati u sto manje pitanja pitati sto me zanima, pa vas ljubazno molim nek mi neko nes i odgovori dok se nisam otrovo :p, pa da krenem :

Upoznao bih vas najprije sa opremom, dakle narucio sam ego-t 1000, nakon 4 dana parenja, saznao sam da bi mi uz tu bateriju nekak bolje iso ce5 clearomizer, pa sam si narucio dva. Iskreno, mislim da i je bolje i jednostavnije itd. Dakle,kakve sam probleme imao sa ego atomizerom odnosno tankovima. poprilicno brzo sam bez tekucine ostajao (moram napomenuti da dosta i parim,al ipak mislim da je bilo malo prebrzo). Imao sam osjecaj da jednom ljepo parim, drugi put teze uvlacim, treci put nema TH-a (tu jos moram reci da mi je dobar udarac u pluca ili grlo potreban ko i zrak koji disem), pa onda cetvrti put opet normalno parim i tak :) sad imam problem broj 1. kuda i kako pospremiti te ego atomizere sa tankovima ako ih mislim dugo ne koristiti? problem broj 2. oba ce5 sam otvorio i isprobao,koristio bih samo jedan, dali steti ako cesto mijenjam razlicite tekucine u jedom clearomizeru? kuda sa clearomizerom natopljenim sa tekucinom koji bih spremio za hitne slucajeve, posto znam da se ''špagice'' nesmiju ispirati, samo ''bocica''? i ''zadnje'' pitanjce, posto kao pravi pocetnik parim samo vec napravljene mjesavine, za sad sam probo cokoladicu, breskvicu, tobacco i mint, od sveg tog mi najbolje pase za sad mint, bas zbog jakog osjeta u plucima :) ostale arome su mi ok (osim cokolade) ali je dim jako topao a to mi ne pase, dakle ima li osim minta jos koje arome, koje lagano hlade? dodatak zadnjem pitanju, dali TH ovisi o nikotinu ili o nekim drugim stvarima, posto imam osjecaj da bih mogao pariti i bilo koju aromu bez nikotina samo da udara? nadam se da sad nakon ovih blesavih pitanja niste na zadnjicu pali i da ce mi neko bar na nesto imati hrabrosti odgovoriti :)

Povratak na vrh

Naslov: Re: pocetak pocetaka :)
PostPostano: 30 tra 2013 18:16 
Moderator

ce5 moraš dobro čistiti i dry burnati ako misliš puno mijenjati tekućinu, a kad tek naletiš na neku tekućinu koja stvara puno taloga morati ćeš čistiti grijač komresorom.

Hladnija para to je Kanger T3 ili MT3 na manjim snagama ili staviš grijač sa većim otporom, ovisi kakvu bateriju imaš.

Ugodno parenje i ne odustaj, početak je krivudav i ima puno lutanja dok ne nađeš svoj idealni setup.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 18:20 

hvala, a sto sa skladistenjem korištenih atomizera,odnosno, dva od ego-t paketa i jedan ce5? napominjem koristeni su

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 18:43 
Moderator

Ego t atomizere izbjegavam od početaka a ako ce5 duže nećeš koristiti onda ga operi i dry burnaj kao što je prikazano:

http://www.youtube.com/watch?v=i3keMI4j-kg
http://www.youtube.com/watch?v=bsXkEhNufMs

U videima su prikazani ce4 ali ce5 je još lakše rastaviti i oprati, evo pronašao sam i za ce5

http://www.youtube.com/watch?v=ruOdPng8CiA

Za dry burn moraš imati osječaj pa najbolje početnička formula skineš silikonsku kapicu da vidiš grijač 5 sekundi griješ 30 sekundi hladiš i tako dok god ne spališ svu garež sa grijača tj. sve dok se dimi kada držiš upaljenu bateriju

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 19:46 

ja bi svakom pocetniku preporucio ovo
http://www.heaven-gifts.com/product-586.html
natankaj, pari, promijeni grijac i pari dalje

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 20:19 

evod ili t3/mt3, puno manje zaje sa ciscenjem, hladnija para...

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 20:31 
Moderator

A prema T3 motanje setupa na evodu je pice of cake, zapravo neuporedivo lakše :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 30 tra 2013 21:13 

pocetnik-dakle nikakvo motanje setupa...neznam, meni se super lagano, od prve slozio setup na t3, a zapravo mi je to bilo i prvo motanje setupa u zivotu

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2013 15:39 

ok, to je sta se atomizera tice, zasad sam probo samo od ego-t-a i ovaj ce5 koji mi je jedno 5 puta bolji od ego t-a iako daje topliju paru. nego ja sam mislio na liquid neki dobar, vjerujem da ste svi probali mentu, ona daje onako svjez hladan okus u ustima pa me zanima ima li jos koja tekucina koja bi pruzila slicno ili isto? :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 02 svi 2013 15:49 

Manky je napisao:
ok, to je sta se atomizera tice, zasad sam probo samo od ego-t-a i ovaj ce5 koji mi je jedno 5 puta bolji od ego t-a iako daje topliju paru. nego ja sam mislio na liquid neki dobar, vjerujem da ste svi probali mentu, ona daje onako svjez hladan okus u ustima pa me zanima ima li jos koja tekucina koja bi pruzila slicno ili isto? :plus:

Licno ne koristim mentol/menta arome ali znam da ih ima u svim mogucim formama,pogotovo one arome u koje su mentol dodaje da bi pojacao neki odredjeni miris,okus,filing itd.

Povratak na vrh

[ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 23 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: