Mislim da bi ovaj forum sada kad sam ja clan trebo otvorit podforum, ili forum za Manky-a posto prstim od pitanja. Nadam se da nisam iznad svih off topica od svih topica

međutim,ja cu ovdje pokusati u sto manje pitanja pitati sto me zanima, pa vas ljubazno molim nek mi neko nes i odgovori dok se nisam otrovo :p, pa da krenem :
Upoznao bih vas najprije sa opremom, dakle narucio sam ego-t 1000, nakon 4 dana parenja, saznao sam da bi mi uz tu bateriju nekak bolje iso ce5 clearomizer, pa sam si narucio dva. Iskreno, mislim da i je bolje i jednostavnije itd. Dakle,kakve sam probleme imao sa ego atomizerom odnosno tankovima. poprilicno brzo sam bez tekucine ostajao (moram napomenuti da dosta i parim,al ipak mislim da je bilo malo prebrzo). Imao sam osjecaj da jednom ljepo parim, drugi put teze uvlacim, treci put nema TH-a (tu jos moram reci da mi je dobar udarac u pluca ili grlo potreban ko i zrak koji disem), pa onda cetvrti put opet normalno parim i tak

sad imam problem broj 1. kuda i kako pospremiti te ego atomizere sa tankovima ako ih mislim dugo ne koristiti? problem broj 2. oba ce5 sam otvorio i isprobao,koristio bih samo jedan, dali steti ako cesto mijenjam razlicite tekucine u jedom clearomizeru? kuda sa clearomizerom natopljenim sa tekucinom koji bih spremio za hitne slucajeve, posto znam da se ''špagice'' nesmiju ispirati, samo ''bocica''? i ''zadnje'' pitanjce, posto kao pravi pocetnik parim samo vec napravljene mjesavine, za sad sam probo cokoladicu, breskvicu, tobacco i mint, od sveg tog mi najbolje pase za sad mint, bas zbog jakog osjeta u plucima

ostale arome su mi ok (osim cokolade) ali je dim jako topao a to mi ne pase, dakle ima li osim minta jos koje arome, koje lagano hlade? dodatak zadnjem pitanju, dali TH ovisi o nikotinu ili o nekim drugim stvarima, posto imam osjecaj da bih mogao pariti i bilo koju aromu bez nikotina samo da udara? nadam se da sad nakon ovih blesavih pitanja niste na zadnjicu pali i da ce mi neko bar na nesto imati hrabrosti odgovoriti