buje3000 je napisao:
nisam više na lokaciji dije Zlide, pa ti po zraku nemam šta preporučit, jer ne mogu zlidea isprobat.
dakle, 3 rupice, to baš nije jako sužen zrak, pa bi u to možda išao Brunhilde MTL. Pazi pri kupovini, jer imaš Brunhilde MTL i DL verziju, tebi treba MTL
od je RDTA, ima tank ispo0d a natapanje vate se vrši preko sajli, koje super natapaju. Sranje kod njega je da ima samo jednu postavku zraka, ne možeš ništa podešavati, i moraš ga točiti ili gorilla bočicom ili na špricu i iglu
druga opcija je Siren 2
Berserker v2 nemoj ni u ludilu, a Expromizer v4 ima jako uzak zrak, pa to nemoj.
Dakle, ili Brunhilda, ili kayfun lite 2019, možda Dwarw, Siren v2, vidio sam da je i v3 izašao. Najbolje ići u trgovinu pa možda tamo isprobati.
Dani prolaze, evo jucer i danas sam na dvije rupice... Medjutim, iskreno, vjerujem da je i vama tesko preporucit opremu, jer ima drugih stavki. Kako vrijeme ide, ja se sve više informiran... Prvi problem su prodavači... Jedan mi je smiksao cca 40/60 a tvrdio 50/50 ( shvatio sam to nakon informiranja o tekucinama koje nude i kalkulatoru) , dok u drugoj trgovini cistih 70/30, a ja tražio 60/40, tako da sam se morao izut iz cipela da dobijem puf više. Početak je doslovno iz krajnosti u krajnost da sam spalio 5 grijaca u 7 dana...., Treci preporucio neku tekucinu, boze, pa bolje "mirise" moj tjedni set radnih čarapa ukiseljenih u vrečici... Hah, oni su prodali a ja izvisio...
Za DL jos nisam spreman.... Probao sam to na Zlide, probao i kod jednog poznanika... Ne prodje niti sekunda, odustajem, kašljem.
Sad sam narucio nekoliko razlicitih Aroma, NicShoot, i zasebno VG/PG. Kad se sve skupi, miksat cu po 10ml razlicite postotke, mozda nadjem svoju zlatnu sredinu...
Bez obzira , uzeo sam Ares 2, nije vazno, neka ga za probu...
Kada jednom stanem na loptu, nadjem svoj najbolji omjer svega, onda cemo ozbiljno razgovarat o modovima...sirenama, kayfunima i drugom....
Za sad osobno ne osjetim razliku izmedju 10w - 14w kod grijaca...a ja bi extra opremu....lol