Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 30 ruj 2023 14:25. Sada je: 30 ruj 2023 14:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pomoc u odabiru....
PostPostano: 21 sij 2022 23:14 

Ecig se drugacije "pusi" od cigareta, i da, to sto ubija grlo nakon nekog stajanja je normalno, zasto neznam....takodjer neke arome mi jednostavno gore u ustima, neznam zasto al tako je....i za kraj-ecig nije duhan nit ce ikad biti, po meni je najbitnije naci aromu koja te vuce na jos i to okupira da paris, dobis nikotina pa ti duhan ne treba

Meni godinu dana kako potpuno presao na parenje, a parim 9 godina kombinirano....jos uvijek sanjam duhan, zapalio par cigareta u ovih godinu dana iz znatizelje, ubilo mi volju za zivotom kolko mi gadne bile....al i dalje sanjam cigarete i uvijek se radk prisjecam kako sam s gustom znao zapalit :zu:

Ja chain vapeam sa 6mg, a pusio sam do dvije kutije dnevno, poparim mozda previse, mozda bih trebao dignut nikotin....al ok mi je, gustam u vapeanju, ne diram....al ako chain vapeas i neznas stati onda definitivno digni nikotin

Povratak na vrh

PostPostano: 22 sij 2022 19:04 

Citat:
Imam iste probleme sto se chain vape-a tice,isto me trazi da povlacim vise serija odjednom,ali ja sam presao sa 18 mg na 10 mg pa pripisujem tome. Sljedecu seriju tekucina cu pojacati na 12 mg i malo podebljat postotak vg-a pa cu vidjeti kako ce to ici.

A sto se tice zlide-a,probaj dignuti na 17-18 W,meni to vise pase. Isto sam pario na 14 W dugo ali se ovo pokazalo osjetno bolje. Ja sam na 1.2 grijacima,probao sam ostale ali ovaj mi je optimalan

Evo treci dan zaredom cca 350 pufova na dnevnoj bazi ( jest da je napeto na poslu)...a ujedno, grijač je na izdisaju jer ne osjetim aromu kako spada... Nisam bas siguran koliko bi 1.2 izdrzao na 17-18W....Ako ovako nastavim, definitivno gotovi grijaci nisu moj buduci izbor...

Povratak na vrh

PostPostano: 22 sij 2022 19:15 

vulja je napisao:
Ecig se drugacije "pusi" od cigareta, i da, to sto ubija grlo nakon nekog stajanja je normalno, zasto neznam....takodjer neke arome mi jednostavno gore u ustima, neznam zasto al tako je....i za kraj-ecig nije duhan nit ce ikad biti, po meni je najbitnije naci aromu koja te vuce na jos i to okupira da paris, dobis nikotina pa ti duhan ne treba

Meni godinu dana kako potpuno presao na parenje, a parim 9 godina kombinirano....jos uvijek sanjam duhan, zapalio par cigareta u ovih godinu dana iz znatizelje, ubilo mi volju za zivotom kolko mi gadne bile....al i dalje sanjam cigarete i uvijek se radk prisjecam kako sam s gustom znao zapalit :zu:

Ja chain vapeam sa 6mg, a pusio sam do dvije kutije dnevno, poparim mozda previse, mozda bih trebao dignut nikotin....al ok mi je, gustam u vapeanju, ne diram....al ako chain vapeas i neznas stati onda definitivno digni nikotin

Imam Aromu Shake na bazi rum/cola i odlicna mi je.... Dnevno sam na 7- 8ml ali imam 350-400 pufova... To je cista matematika da mi vise fali cuclanje od nikotina... Sad sam na 12mg...a prva dva dana sam imao 18mg od kojega sam imao glavobolju, cisto nikotinsko predoziranje, lol.

Kao sto je rekao @buje3000 morat cu probati neki kyfun, dvarw ili slicno...ali to ce malo pricekati s obzirom da sam previše uložio u ovih 15-tak dana...s tim jos da sam zadnju online naruđbu od 250kn umjesto nic shotova dobio praznu kutiju sa brdo napuhanih vrecica. Pa sad krece zalbeni postupak....

Povratak na vrh

PostPostano: 22 sij 2022 19:55 

Zmajur je napisao:
...s tim jos da sam zadnju online naruđbu od 250kn umjesto nic shotova dobio praznu kutiju sa brdo napuhanih vrecica. Pa sad krece zalbeni postupak....

wtf?? gdje to??

Povratak na vrh

Naslov: Pomoc u odabiru....
PostPostano: 22 sij 2022 22:58 

Zmajur je napisao:
Citat:
Imam iste probleme sto se chain vape-a tice,isto me trazi da povlacim vise serija odjednom,ali ja sam presao sa 18 mg na 10 mg pa pripisujem tome. Sljedecu seriju tekucina cu pojacati na 12 mg i malo podebljat postotak vg-a pa cu vidjeti kako ce to ici.

A sto se tice zlide-a,probaj dignuti na 17-18 W,meni to vise pase. Isto sam pario na 14 W dugo ali se ovo pokazalo osjetno bolje. Ja sam na 1.2 grijacima,probao sam ostale ali ovaj mi je optimalan

Evo treci dan zaredom cca 350 pufova na dnevnoj bazi ( jest da je napeto na poslu)...a ujedno, grijač je na izdisaju jer ne osjetim aromu kako spada... Nisam bas siguran koliko bi 1.2 izdrzao na 17-18W....Ako ovako nastavim, definitivno gotovi grijaci nisu moj buduci izbor...
Je,krace traju ali je finija aroma.
Jesi probao Aresa? Nista ne pricas kakva su ti iskustva s njim

Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 24 sij 2022 19:11 

vulja je napisao:
Zmajur je napisao:
...s tim jos da sam zadnju online naruđbu od 250kn umjesto nic shotova dobio praznu kutiju sa brdo napuhanih vrecica. Pa sad krece zalbeni postupak....

wtf?? gdje to??

Negdje se zagubilo, smetnulo, sta vec... nije mi jasno (vjerujem da netko zna), ali postupak se rijesava...pa se nadam povratu za koji dan

Povratak na vrh

PostPostano: 24 sij 2022 19:18 

Oluja5895 je napisao:
Zmajur je napisao:
Citat:

Je,krace traju ali je finija aroma.
Jesi probao Aresa? Nista ne pricas kakva su ti iskustva s njim

Sto se tice Aresa, Jos ga nisam dobio....tako, da nemam odgovor na tvoje pitanje ali me zasvrbila akcija na pufkalici pa sam uzeo Aspire Zelos 3 sa Natilius 3 tankom....

Nego imas li iskustva sa grijačima sa Aliexpressa? Koliko vidim za Zentith su dosta povoljni u vecoj kolicini a za Aspire ima dobrih recenzija klonova koji su jos jeftiniji... Bolje dat. 7-10kn nego 20-30 kod nas...

Povratak na vrh

PostPostano: 24 sij 2022 20:29 

Dao bih ti par savjeta za aresa..

Kad ga sastavljas ne zatezi ga previse za build deck jer ce ti u protivnom spustit komoru ka build deckupa ti mod nece prepoznavat grijac, pa ces ju morat vracat natrag na silu, također onaj pozlaceni saraf u 510 navoju je dosta dosta osjetljiv, stegni malo tek toliko da uhvati, to ti kazem iz iskustva s njim :shake:

Povratak na vrh

Naslov: Pomoc u odabiru....
PostPostano: 24 sij 2022 20:31 

Citat:
Sto se tice Aresa, Jos ga nisam dobio....tako, da nemam odgovor na tvoje pitanje ali me zasvrbila akcija na pufkalici pa sam uzeo Aspire Zelos 3 sa Natilius 3 tankom....

Nego imas li iskustva sa grijačima sa Aliexpressa? Koliko vidim za Zentith su dosta povoljni u vecoj kolicini a za Aspire ima dobrih recenzija klonova koji su jos jeftiniji... Bolje dat. 7-10kn nego 20-30 kod nas...

Nznm koliko ces se usreciti sa gotovim grijacima ako ganjas chain vejpanje. Ali svakako javi kakav je u usporedbi sa zlide-om.
Nisam osobno s Ali-ja jos to narucivao,ali vjerujem da ima netko na forumu tko ce ti moci dati taj odg ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2022 13:17 

Evo dobio sam Ares, nisam imao previše vremena, nabrzaka sam sklepao vatu i stavio originalni grijac koji dolazi s njim.
Vjerovatno imam negdje tešku pocetnicku pogrešku, ali za sada sam potpuno bez arome, uglavnom zagorjeli okus...

Povratak na vrh

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: