|
.
Sada je: 16 svi 2026 01:44. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 01:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
Luka12345
|
Naslov: punjenje Postano: 02 srp 2017 20:53 |
|
|
|
Pozdrav Ovako imam joitech dual mod Koristio sam ga mjesec dana sa dodatkom gdje ide 1 baterija te sam kupio prekjucer jos 1 bateriju, potpuno istu I stavio sam nastavak gdje idu 2 baterije i stavio na mod Pusim na 50w i oboje baterije mi se trose istovremeno Da li je moguce kako podesiti da se prvo isprazni jedna pa onda druga Jer tek poslije 75w mod zahtjeva 2 baterije, do 75w moze radit na jednoj I tokom stavljanja na punjenje prikaziva mi se poruka da se baterije ne pune balansirano, jednu mi napuni do kraja drugu samo do pola da li baterije moraju biti isto napunjene prije stavljanja u taj nastavak gdje idu 2 baterije?
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: punjenje Postano: 03 srp 2017 08:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Luka12345 je napisao: Pozdrav Ovako imam joitech dual mod Koristio sam ga mjesec dana sa dodatkom gdje ide 1 baterija te sam kupio prekjucer jos 1 bateriju, potpuno istu I stavio sam nastavak gdje idu 2 baterije i stavio na mod Pusim na 50w i oboje baterije mi se trose istovremeno Da li je moguce kako podesiti da se prvo isprazni jedna pa onda druga Jer tek poslije 75w mod zahtjeva 2 baterije, do 75w moze radit na jednoj I tokom stavljanja na punjenje prikaziva mi se poruka da se baterije ne pune balansirano, jednu mi napuni do kraja drugu samo do pola da li baterije moraju biti isto napunjene prije stavljanja u taj nastavak gdje idu 2 baterije? ne može. prazne se dvije istodobno, izgubio bi se smisao da se prvo prazni jedna pa druga. Ako se koriste dvije baterije u modu, trebalo bi staviti dvije identične, nove baterije i koristiti na tom modu isključivo i samo te dvije baterije.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Hrco83
|
Naslov: Re: punjenje Postano: 06 srp 2017 20:00 |
|
|
|
Mene zanima dali treba dali baterije treba ispraznit do kraja pa onda stavit nove baterije ili može kad su baterije pri kraju.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: punjenje Postano: 06 srp 2017 20:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Hrco83 je napisao: Mene zanima dali treba dali baterije treba ispraznit do kraja pa onda stavit nove baterije ili može kad su baterije pri kraju. Prazni ih do pola, duze ce ti trajati. Kad ih praznis do kraja bitno im skracujes vijek trajanja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 06 srp 2017 21:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
kao da je problem kupiti baterije...ali da, osobno ne praznim baterije ispod 3.6v
Sent from my F5 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Sada je: 16 svi 2026 01:44. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 01:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |