Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2023 13:25. Sada je: 03 pro 2023 13:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 222 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016
PostPostano: 23 tra 2020 15:05 

Kinta je napisao:
Mmmm ako jos koristis analogne nemozes ni osjetiti potpuno aromu. Tek negdje nakon 3 mjeseca pocet ces osjecati nesto. Okusni pupoljci su spaljeni i treba im malo da se oporave. Uz to ces poceti osjecati i mirise ... sto nece bas uvijek biti ugodno. :zu:

kako ne. Prdneš u prirodi i bolje i jače osjetiš smrad :zu:
kao da si doma na kauču :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 tra 2020 16:12 

Uuuuufff... onda dok ne naprave aromu od prdaca, smo spašeni.... :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 tra 2020 16:35 

imaš aromu senfa. dođe ti na isto :zu:

Povratak na vrh

Naslov: Miksanje vlastitih tekućina 2016
PostPostano: 07 svi 2020 03:45 

Dosle su mi Meiwei arome i jedna aroma Discovery, i sve su super za sad, odsteepane tjedan i pol... sad mi fali još koja aroma da probam napraviti par koktelića.... uglavnom uzeo bi još arome kokosa, kave, lješnjaka, vanilije i viskija/konjaka svaku posebno ... pa me zanimaju vaša iskustva da si malo suzim proizvođače aroma od kojih da uzmem gore navedene okuse, Uzimao bi u juicedoctoru, imaju dosta izbora...

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 08 svi 2020 05:54 

ja sam totalni tard za miksanje neceg svojeg pa...
i ja krenuo sad po drugi put u DIY, ali ovaj put pametnije.
upisem u guglo na e-liquid recipes, stranica s receptima, pa trazim recepte, i prema receptu nabavljam arome i tako muckam. za sad, sam isprobao 5-6 recepta, neki su bomba a neki su i dalje bolji od mog nekdasnjeg pokusaja. ekipa masovno uzme tpa i capella arome i ide miksat. mozes, po receptima prvo, gledaj da si uzmes recepte koji su dobro ocjenjeni a ne bilo koje, da ipak bude uzitak pariti. nije lose pogledati tudje recepte, da otprilike vidis koje arome idu s kojom, pa da ne ides sloziti nesto ogavno ogavno odvratno. na toj stranici, kad pretrazis neku aromu, mozes vidjeti s kojim drugim aromama ta aroma lijepo ide, pa ti to moze biti orijentir.isto tako, imas stash opciju, gdje mozes unijeti sve arome koje imas, pa ti izbaci recepte koje mozes sloziti s aromama koje imas i recimo, recepte za koje ti nedostaje do 4 arome pa da mozes nabaviti.

prije par dana sam si zamjesao klonove eliquid francea, dakle s 7 nabavljenih aroma imam replike 3 tekucine, 2 ce mi biti dobre, za 3. cu vidit. imas na toj internet stranici te replike poznatih tekucina pa mozes i to malo pogledati. neke budu iste, neke jako slicne itd. dok su originali po 30tak dolara.

ja volim pariti marelicu, absint, mentol, sljivu, irish cofee itd, ali kad to sve pomjesas u 1 miks bude odvratno da ne moze biti odvratnije.

probaj tpa vanilla custard, i meni bolja vanilla custard v2 od capelle.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lip 2020 17:32 

Neki dan mi došla pošiljka aroma i nije mi jasna jedna stvar, između ostalih, uzeo sam RY4 Double od TPA, skroz čudna neka aroma, uglavnom navedena aroma u bočici je skroz prozirna i bez mirisa a i okusa.... dok sam prije koji mjesec uza aromu RY4 od Black Label-a, koja je žućkaste boje i intezivnog miris, a bogami i okusa, tako da ne znan dali je od TPA baš takva aroma ili je neka greška u điru...
Probao sam je pariti ali je totalno bez okusa, zmixao sam je sa pink mule bazom 6 nic i omjera 70/30 na mtl steepana 2 tjedna...
evo vam i par slikaslikaslika evo i slike od black labela

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lip 2020 09:30 

Različite su te dvije arome, od TPA je slabija, treba je bar 4-5 % dok je od Black Label / VZ dovoljno i 2%. TPA više ima aromu prženog šećera, dok Black Label / VZ je više duhanska. Ali čini mi se da i ta od TPA nije bijela, već je isto smeđa, ako želiš provjerim kad dođem doma

I da, TPA aroma se dosta osjeti kad otvoriš bočicu, i to dosta, čak neugodno na prvu, inače mora odstajati nekoliko tjedana tekućina, jer u početku ima dosta "kemijsku" aromu dok ne odstepa...

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lip 2020 11:00 

Super, upravo cu je ponovo zamjesati na 5%(prije je bila na 3),dok je ry4 od BL stvarno intenzivna na 3% i morao sam je staviti na 2%

Zadnja izmjena: vaporx; 05 lip 2020 11:37; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lip 2020 11:24 

davno sam bio uzeo tu RY4 double, mjesao ju i na 5 i na vise posto, nisam dobio nikakav okus. fakat ne kuzim sta tu aromu ljudi hvale. Ima toliko boljih duhana pa ih ne hvale ni priblizno

Black label Cigar je isto odlicna.

sve Black label kao i Discovery i Meiwei se mjesaju na 2.5 posto. to su sve iste arome, indenticne, a u svijetu su poznate kao Vapingzone arome. te iste arome, mislim, ne znam, probao sam samo davidoff, ima i KTS to jest wizardlab, samo ih oni razrijedjuju i prodaju kao KTS tobacco i mjesaju se na 10 posto a ne 2.5. lijepo su doskocili tome da isti brand ima arome po 75kn koje se mjesaju na 2.5 posto i iste te koje se mjesaju na 10posto ali kostaju cca 40kn.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 lip 2020 11:37 

Izmješano na 5% TPA Ry4 Double... ali ipak tekućina skroz prozirna i aroma u oriđiđi bočici bez mirisa (best before 2022) valjda tako treba biti.... ću počekati 30 dana pa da vidimo.... ako ne bude niš, gre u škovace...
Evo i fotkaslika

Povratak na vrh

[ 222 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: