Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 04:39. Sada je: 26 sij 2025 04:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: pocetnik.
PostPostano: 02 ožu 2012 22:31 

pozdrav, dobio sam na poklon v2 cigs... zanima me kakvo je vase misljenje o toj e-cigari. vidim da vas dosta na forumu uzima tekucinu kod sinise da li mogu dobiti neki kontakt od njega ili nekog ko ima tekucine.

Povratak na vrh

Naslov: Re: pocetnik.
PostPostano: 02 ožu 2012 23:40 
Administrator

pračka je napisao:
pozdrav, dobio sam na poklon v2 cigs... zanima me kakvo je vase misljenje o toj e-cigari. vidim da vas dosta na forumu uzima tekucinu kod sinise da li mogu dobiti neki kontakt od njega ili nekog ko ima tekucine.

V2 cigs ima Majka ako se ne varam, pa ti on iz prve ruke moze nesto reci.
Sinisi posalji PM pa ce ti se javiti.

I budi dobar pa napisi nesto OVDJE o sebi.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2012 17:36 

Ja i par mojih kolega smo svi poceli parit V2 pred nekih mjesec dana. Meni su odlicne. Jedino ne traju bas dugo, pa uvijek nosim dvije baterije sa sobom. Tekucine su im takodjer po mojem ukusu, pogotovo red. Jedino sta ne znam gdje nabavljat tekucine, osim na njihovoj original stranici, a te su skuplje od svih ovih ostalih koje se spominju po forumu.

E sad, ponukan financijama, krenuo sam isprobat nesto drugo. Kupio sam sa healthcabina VGO 1300mAh, 3.7V i gotove tekućine FA Virginia i Cowboy sa 1% i 2% arome i 9mg nikotina. Isprobao sam velvet cloud i traditional baze. I ne pase mi nista. Niti osjecam aromu niti onu neku gustocu pare. Ne znam da li je stvar u bateriji, vecem cartomizeru ili tekucinama? Mozda bi trebalo dodat jos arome. Ako mi tko moze dati kakav savjet, bio bih zahvalan.

Zadnja izmjena: azrijel; 04 lip 2012 16:18; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lip 2012 22:33 

azrijel je napisao:
Kupio sam sa healthcabina VGO 1200mAh, 3.7V i gotove tekućine FA Virginia i Cowboy sa 1% i 2% arome i 9mg nikotina. Isprobao sam velvet cloud i traditional baze. I ne pase mi nista. Niti osjecam aromu niti onu neku gustocu pare. Ne znam da li je stvar u bateriji, vecem cartomizeru ili tekucinama? Mozda bi trebalo dodat jos arome. Ako mi tko moze dati kakav savjet, bio bih zahvalan.

evo ja baš parim VGO 1300mah sa kanger horizon.cart, vgo cart, vision sa HC, i ce2 clear sa HC-a. Na svakom imam tonu okusa i pare ko u prici probaj sa drugim tekucinama (koje je zamješao netko ko to zna) ja npr. parim TEF-ov RA razrijeđen malo s VG-om

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: