|
.
Sada je: 16 svi 2026 06:28. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 06:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 17 srp 2014 19:22 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Sta je covjek sve kupio da smota grijac a ja hocu samo kantalom, pa normalno da mi ne ide
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 27 srp 2014 23:30 |
|
|
Evo da se i ja pohvalim pošto sam upravo sada premotao svoj prvi grijac i ne vjerujem da sam išta zeznuo jel sam malo gledao i po yubito i po tome radio.  Ukratko...uzeo sam Silikatnu spagu-pletenu(2mm) te jednu zicu NR-R-NR(Otpor:1.5ohma...za pocetak da probam sa njom)...i stalno razmisljam ko ga j..e ako i sjebem sta,prvi put je,budem bacio i motao ponovo. Ja sam bio gledao da silikatnu spagu znaju presavinut(stavit jedan kraj pored drugog da bude kao dupla,uzet zicu i prislonit pored spage te namotat direktno na nju,bez ikakvih serafcigera i cackalica),e to sam i ja napravio,postucao sa grickalicom rubove spage sa jedne i druge strane,te sam na svoju ruku(vidio sam da i to rade)identicnu duzinu spagice odrezao i stavio gore na grijac(sad ispada da su tri spagice,dvije provucene kroz NR-R-NR zicu i jedna je odozgora na njima),te sve zajedno malo natopio tekucinom,stavio u MP3 i nemogu vam opisat kako sam zadovoljan sa tim sta sam napravio...puno guste bijele pare i aroma se osjeti odlicno  ...evo i par slika:     ...ljevo moj napravljeni grijac,a desno kupljeni grijac  ...eto,sve u svemu za prvi put sam zadovoljan 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 28 srp 2014 00:22 |
|
|
Pa to je profesionalno napravljeno 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 28 srp 2014 12:19 |
|
|
Deckardcain je napisao: Pa to je profesionalno napravljeno  Hvala.  ps:moš mislit kako je profesionalno napravljeno  (ali stvarno sam pazio sta radim),za mene i vise nego dobro za prvi put,ja zadovoljan.  Da vas pitam ako netko moze odgovorit...vidim da dosta njih prije motanja žice na špagicu...pale špagicu sa upaljacem ili necim slicnim,kao malim brenerom,pa onda motaju žicu na nju...zasto se to radi,ja to nisam radio!?
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 28 srp 2014 12:32 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Odlično odrađeno neki pale žicu da postane manje elastična (nije potrebno) neki pale slicu da spale nečistoće ( nije loše ali nije ni obavezno ) Špagu što manje dodiruj rukama pogotovo ak si prije toga popravljal fergazer  Za onu špagicu odozgo vidi sam da li ti treba ili ne (isto nije obavezna) kolko si vremena utrošio za prvi grijač? 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 28 srp 2014 12:35 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Zaboravio dodati, predlažem ti da sve nove kupljene grijače rastaviš i presložiš prije upotrebe 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
davidklc
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 28 srp 2014 12:55 |
|
|
Fosna je napisao: Odlično odrađeno neki pale žicu da postane manje elastična (nije potrebno) neki pale slicu da spale nečistoće ( nije loše ali nije ni obavezno ) Špagu što manje dodiruj rukama pogotovo ak si prije toga popravljal fergazer  Za onu špagicu odozgo vidi sam da li ti treba ili ne (isto nije obavezna) kolko si vremena utrošio za prvi grijač?  Thnx  Fosna hvala na ovim informacijama i savjetima...  ...za špagicu ću vidjeti kako je bez nje gore,možda ni netreba,budem probao i bez nje  Budem i ovo šta kažeš za novi grijač kad se kupi...rastavit...presložit...sastavit...parit  A koliko mi je vremena trebalo za taj prvi grijač...hm...a neznam...nekih mislim pola sata otprilike nisam 100% siguran... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 28 srp 2014 14:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
davidklc je napisao: Da vas pitam ako netko moze odgovorit...vidim da dosta njih prije motanja žice na špagicu...pale špagicu sa upaljacem ili necim slicnim,kao malim brenerom,pa onda motaju žicu na nju...zasto se to radi,ja to nisam radio!? Spale spagu da sjebu nepotrebne tvari s nje. Ali ako je spaga kvalitetna i ako treba oprana, paliti je grijeh jer se smanjuje protocnost tekucine.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Mini Protank 3 Postano: 29 srp 2014 00:26 |
|
|
 dual coil sa 2mm wickom 2.4ohma, prazna, 2.4ohma ko ludo pari 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 svi 2026 06:28. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 06:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |