Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: VAMO V2 Problem
 Post Postano: 23 vel 2014 22:36 

Vidim da te zanima evic pa evo malo iz prve ruke.... da li je dobar-JE... da li vrijedi te novce-definitivno ne , valjda je to i razlog zasto ga kod nas ne vole jer za jednog evica možeš kupit 2,3 solidna moda...

Ako imaš viska novaca kupi evica...

evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2
Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 vel 2014 00:49 

Ja imam e vic, trajao je oko mjesec dana, pojeli su mi se navoji na 510 konektoru, dok sam ga rastavljao napuklo mi je staklo, dao sam tokaru da skine 510 konektor i gore stavio običan 510 adapter sa maticom, sad radi ali je napuknuto staklo i služi mi samo za provjeru otpora na rba, ako budeš uzimao e vic moraš paziti na taj 510 konektor, ne previše zatezati, ne koristiti atomizere sa potrošenim navojem

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2014 10:28 

Zasada sam malo odustao od evica jer sam nasao ono sto odavno zelim. Uskoro fotke.
sto se tice jednog svakodnevnog kmet moda..mislim da ce bilo koji elektronac dobro doci pa makar i vamo...
vidio sam da ima ekipe koji kupe glavu vamoa s 510 konekcijom i onda to stavljaju na nemesisa i takve stvari.
e sad mene zanima ako neko zna kako to funkcionira kad stavis takvu glavu na mehanicko tijelo?
Pitam jer mehanicki mod ima svoju tipku a ima ju i ta vamo glava... zanima me da li kad se pari na takvoj kombinaciji moras da bi pario odjednom stiskati dvije tipke? Onu na mehanickom modu i onu najvecu na vamu?

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2014 10:48 
Moderator

Zecman je napisao:
Zasada sam malo odustao od evica jer sam nasao ono sto odavno zelim. Uskoro fotke.
sto se tice jednog svakodnevnog kmet moda..mislim da ce bilo koji elektronac dobro doci pa makar i vamo...
vidio sam da ima ekipe koji kupe glavu vamoa s 510 konekcijom i onda to stavljaju na nemesisa i takve stvari.
e sad mene zanima ako neko zna kako to funkcionira kad stavis takvu glavu na mehanicko tijelo?
Pitam jer mehanicki mod ima svoju tipku a ima ju i ta vamo glava... zanima me da li kad se pari na takvoj kombinaciji moras da bi pario odjednom stiskati dvije tipke? Onu na mehanickom modu i onu najvecu na vamu?

Zaglaviš/prebrikaš "mehaničku" tipku i kad pariš koristiš veliku tipku na vamo glavi.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 vel 2014 10:58 

Aha znaci u toj kombinaciji vamo glava postane dominantna i moguce ju je koristiti kao da je spojena na svoju origigi tubu. A sto se dogadja kad se ne pari tj hipotetska situacija: na mehanickom modu tipku utisnem i "zakajlam" da bude tako fixna. Jel u tom trenutku dok na vamo glavi ne podesavam npr vw i ne parim...dali mehanicki dio brutalno guta batt jer je tipka ON stisnuta? Ok, ovo sam stvarno napisao totalno šabanski...ali mislim da se kuzi poanta.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2014 12:16 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Kinta je napisao:
ffroms je napisao:
Ako staviš veći otpor (1,5 oma pa na više) nećeš ništa dobiti, tj. bolje će raditi sa nekom Twist baterijom nego mehanikom.

Naravno da se necu sloziti jer sam pario 3 godine atomizere od 3,2Ω na 5V kao i nemali dio drugih vapera.
Sad sam na 3,7V i 2,2-2,5Ω i stvar radi savrseno. A uspredba s twist je stvarno ... o jebote. :joj:

Malo si me krivo skužio. Govorio sam o mehanici. Zamisli pariti tih 3,2Ω na meh. modu sa jednom baterijom. Radilo bi to ali kako to je druga priča.
Meni, sve što je preko 1,8Ω odmah ide na najmanje 4,00V. Grijače koje radim obično su između 1,5Ω do 1,8Ω. Jedino ako mi se omakne bude na nešto većoj omaži.
Jedino gdje mi se ne sviđa ma 1,5Ω ke Kayfun Lite klon. Nekako je premalo pare pa ću njega probati napraviti na većoj omaži.

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 vel 2014 13:08 
Administrator

I ja govorim o mehanici, DM na 5V.

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.