|
.
Sada je: 16 svi 2026 12:51. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 12:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Wombat
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 22 stu 2013 15:28 |
|
|
Da ne otvaram novi thread... Parilica je došla i prvi tank (FA Dark Vapure s kojim sam prezadovoljan) je ispario Koliko tekućine parite na dan (ako ovaj post vidi netko s sličnom konfiguracijom)? Koliko na Spinneru možete "popariti" s jednim punjenjem baterije (ml otprilike, ja parim na 3.8V, 1.8 ohm grijač)?
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 22 stu 2013 15:54 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Da ne kopaš po forumu: 1ml - 10ml ali ima i ekstrema  kad neko spomene kolko pari pitaj količina/mg ja imam običan EGO 1300 i nakon dva tanka evod-a (mislim da je to 1,5ml x 2 ili 2 x 2ml) punim bateriju iako neznam kolko mAh je ostalo. Jedno od pravila: nikada ne prazni bateriju do kraj. Puni kad god ti je zgodno. Produžiti ćeš vijek baterije.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 22 stu 2013 16:11 |
|
|
|
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Wombat
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 22 stu 2013 16:28 |
|
|
Deckardcain je napisao: http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=14&t=4376  Hvala  mislim da će ovaj tank s Inawera Western Blend nešto brže u paru jer je genijalna aroma 
|
|
 |
|
 |
|
robyzg
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 23 stu 2013 18:02 |
|
|
svida mi se ovaj komplet, mozda i ja narucim takav  Vision je proizvodac? to nije joytech?
|
|
 |
|
 |
|
Wombat
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 25 stu 2013 21:33 |
|
|
Zoliko znam Vision je firma za sebe, ali je skoro isti kao Joyetech Twist (barem sam tako čitao). Samo hvale imam za bateriju, traje mi cijeli dan bez problema (1300 mAh), a mislim da bi i više ali je još nisam isprobao. Voltaža ide od 3.3V do 4.8V i prilagođavaš si je po potrebi. Definitivno se nisam (još) razočarao što sam uzeo Spinnericu, 3.3V je premalo za paru po mom guštu 
|
|
 |
|
 |
|
ZipperBlack
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 00:36 |
|
|
Spinner ti je super za pocetak,ja sam prije sest mjeseci poceo s njim i evodom,drzao mi je cijeli dan...a uglavnom sam tada trosio oko dva tanka dnevno. Sad uglavnom koristim malo tezu artiljeriju hehe Vecini kojoj se svidi parenje neminovno je da ce preci na modove kad tad. A sto se tice analognih...ja sam odmah presaltao na paru jer mi je puna kapa vise bila analognih,iako sam mislio da nece biti moguce. U ovih 6 mjeseci sam par dimova samo probao i gadno do bola,ne kuzim kako sam mogao dvije kutije dnevno toga u sebe uvlaciti,al dobro... Ako se totalno navuces na parenje,to ti s vremenom postaje u jednu ruku i hobi,isprobavanje razlicitih stvari,izrada setupa po svom gustu itd....uglavnom neka nova dimenzija kako mi je netko ovdje jednom rekao Inace ako se ne varam u Pazinu se ekipa vapera skuplja u caffe baru Epolon. To ce ti najbolje znati matija tu sa foruma,on je iz tih krajeva  a i vjerujem da sto god ti treba za pomoci da se mozes njemu obratiti
_________________ Evic,Nemesis clone,Stingray clone,CHI YOU clone,Spinner 1300mAh,Protank 2,Mini Protank 2,Evod,AGA T2,RSST,IGO-L,Trident,Russian 91%,Fogger v4,3D Dripper,Origen,Origen v2,Magma,Stillare,Quasar,Brass monkey
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 10:56 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
ZipperBlack je napisao: Vecini kojoj se svidi parenje neminovno je da ce preci na modove kad tad.
okej, mogu ja sad malo s par glupih, zenskih pitanja?  mene ova izjava plasi  evo, vec danima razmisljam bi - ne bi kupila tu spinnericu koju bas svi hvalite; jer meni nije jasno kaj to ona radi. ono, mozes ju pojacat - smnajit?  ja se nista ne kuzim u te vase ome i voltaze. jedino sam skuzila da su mi na evodu grijaci 1,8 oma, a rezervni su 1,5 i to mi opce ne pase, nekak k'o da stalno osjetim onaj zagoreni okus. i sad si ja mislim, poucena zajebom s tim grijacima, kak bi mi bilo pametno da nista ne mijenjam nego derem po ovome sto imam jer mi odgovara  i onda procitam kak svi tvrdite da se kad tad predje na modove... cega ba? pretpostavljam da za to treba nekakvo.. znanje? sto da jedna zena, kojoj je doseg "to sad ustekas u struju i puni se, a onda samo deres po tome bez brige i pameti" radi s modom?
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 11:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
La_LuNa je napisao: ZipperBlack je napisao: Vecini kojoj se svidi parenje neminovno je da ce preci na modove kad tad.
okej, mogu ja sad malo s par glupih, zenskih pitanja?  mene ova izjava plasi  evo, vec danima razmisljam bi - ne bi kupila tu spinnericu koju bas svi hvalite; jer meni nije jasno kaj to ona radi. ono, mozes ju pojacat - smnajit?  ja se nista ne kuzim u te vase ome i voltaze. jedino sam skuzila da su mi na evodu grijaci 1,8 oma, a rezervni su 1,5 i to mi opce ne pase, nekak k'o da stalno osjetim onaj zagoreni okus. i sad si ja mislim, poucena zajebom s tim grijacima, kak bi mi bilo pametno da nista ne mijenjam nego derem po ovome sto imam jer mi odgovara  i onda procitam kak svi tvrdite da se kad tad predje na modove... cega ba? pretpostavljam da za to treba nekakvo.. znanje? sto da jedna zena, kojoj je doseg "to sad ustekas u struju i puni se, a onda samo deres po tome bez brige i pameti" radi s modom? Zagoreni okus nema veze sa ohmima, a u tvom slučaju nit sa voltima. Sve grijače treba održavati ili mijenjati. Najskuplji mod ili najjeftinij EGO, grijač atija treba održavati.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Pitanje o probnoj parilici ilitiga još jedan početnik Postano: 26 stu 2013 11:09 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
Fosna je napisao: La_LuNa je napisao: ZipperBlack je napisao: Vecini kojoj se svidi parenje neminovno je da ce preci na modove kad tad.
okej, mogu ja sad malo s par glupih, zenskih pitanja?  mene ova izjava plasi  evo, vec danima razmisljam bi - ne bi kupila tu spinnericu koju bas svi hvalite; jer meni nije jasno kaj to ona radi. ono, mozes ju pojacat - smnajit?  ja se nista ne kuzim u te vase ome i voltaze. jedino sam skuzila da su mi na evodu grijaci 1,8 oma, a rezervni su 1,5 i to mi opce ne pase, nekak k'o da stalno osjetim onaj zagoreni okus. i sad si ja mislim, poucena zajebom s tim grijacima, kak bi mi bilo pametno da nista ne mijenjam nego derem po ovome sto imam jer mi odgovara  i onda procitam kak svi tvrdite da se kad tad predje na modove... cega ba? pretpostavljam da za to treba nekakvo.. znanje? sto da jedna zena, kojoj je doseg "to sad ustekas u struju i puni se, a onda samo deres po tome bez brige i pameti" radi s modom? Zagoreni okus nema veze sa ohmima, a u tvom slučaju nit sa voltima. Sve grijače treba održavati ili mijenjati. Najskuplji mod ili najjeftinij EGO, grijač atija treba održavati. ne, ne, ne, nismo se skuzili - ovo je nov novcat grijac, izvadjen iz pakiranja i nasarafljen na evod. origigi evod, origigi grijac (kolko sam skuzila; kupljen u mtm - u a oni drze originale i netko mi je ovdje rekao da je original ako ima ugravirane ome - ima). ne znam u cem je problem, al sigurno nije u neodrzavanju.
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 svi 2026 12:51. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 12:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |