|
.
Sada je: 16 svi 2026 12:05. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 12:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 05 stu 2013 15:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Mislim da me ffroms jedini skužio... na početku svog parilačkog staža ispraznile su mi se obje baterije i kod staraca na kavi umalo se ne ispovraćah nakon trećeg dima...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 05 stu 2013 15:24 |
|
|
Privitak: quit-smoking-e-cigs-help-1-1.jpg Evo malo statistike. Po ovome ispada da se samo 4% korisnika e-cigarete vrati nazad na smrduše. Razlozi dobro poznati: loša oprema, tekućina, nedostatak volje, slab karakter...itd.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 07 stu 2013 00:32 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
meni je u nedjelju bilo tjedan dana od zadnje analogne cigarete. moram priznati da ja zbilja nisam imala kriza. muz mi pusi i to duhan, stalno imam na dohvat ruke mogucnost analogne cigarete (znaci, cak nit do kioska ne moram setat  ). al me zbilja, najiskrenije, ni jednom nije povuklo da zapalim. ono sto me najvise cudi jest da totalno uzivam u aromama (do sad osim kenta sam pusila mentol i vanalije raznih vrsta) i da mi onaj kent ilitiga duhanska tekucina koju sam dobila s egicom uopce ne pase. onog trena kad sam probala mentol otvorili su mi se horizonti  (sad me samo muci, nabavila sam si (al jos nisam preuzela) 100 (STO!!) ml zlatnog dukata, ne znam kaj cu s njim ako mi i on nece odgovarati) alkohol najnormalnije pijem bez analogne i bez duhanske arome (trenutno sam na drugoj litri pive a cuclam vaniliju classic  ). ponekad se ulovim u razmisljanju da je sve to prelako i prebrzo da bi bilo istinito, i zapravo se uopce ne smatram nepusacicom. al ocito to jesam  mirisi i okusi su se poceli vracat. jedina losa stvar u cijeloj prici: zderem k'o idijot :rolleyes: zato kaj mi je sve taaaak fiiiiiinooooo. tekucine su mi 14% nikotina, za sad ne mislim spustat. eto. moje iskustvo. kod mene je mozda kljucno to sto sam ja zbilja, al ono skroz, zadovoljna e cigaretom, sto mi totalno nadoknadi potrebu za uvlacenjem i ispuhivanjem necega (cak nit s jutranjom kavom nemam problema), sto sam si sva nekako kul s tom penkalom u ustima (da sam mladja i da mi je bitno misljenje okololine, vjerojatno bih mislila da izgledam lejm s tim u cvaljama; al frenkli maj dir, ja sam mater u godinama kojoj su zdravlje i lova bitniji od imiđa). i to sto sam se cesto lovila u razmisljanju kako bi bilo lijepo ne pusiti, al rituali uz kavu i potreba za dimljenjem uz alkohol te neizmjeran gust koji isti pruzaju uvijek su nekako prevagnuli vise ne  imam posve dovoljnu - zapravo i bolju zamjenu za smrdljive rituale  svi pocetnici: ne odustajte!! isprobajte razne arome, razne mizere, razne kolicine nikotina. kad se sve zbroji i podvuce, na eksperimente cete potrositi manje nego na kutiju cigareta, a ako vam nesto ne pase, uvijek mozete zamijeniti/prodati ovdje 
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 07 stu 2013 00:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 07 stu 2013 01:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
La_LuNa je napisao: trenutno sam na drugoj litri pive TO je moja cura Citat: tekucine su mi 14% nikotina, za sad ne mislim spustat. 1,4% ilitiga 14mg 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Vex
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 07 stu 2013 13:28 |
|
|
La_LuNa je napisao: meni je u nedjelju bilo tjedan dana od zadnje analogne cigarete. moram priznati da ja zbilja nisam imala kriza. muz mi pusi i to duhan, stalno imam na dohvat ruke mogucnost analogne cigarete (znaci, cak nit do kioska ne moram setat  ). al me zbilja, najiskrenije, ni jednom nije povuklo da zapalim. ono sto me najvise cudi jest da totalno uzivam u aromama (do sad osim kenta sam pusila mentol i vanalije raznih vrsta) i da mi onaj kent ilitiga duhanska tekucina koju sam dobila s egicom uopce ne pase. onog trena kad sam probala mentol otvorili su mi se horizonti  (sad me samo muci, nabavila sam si (al jos nisam preuzela) 100 (STO!!) ml zlatnog dukata, ne znam kaj cu s njim ako mi i on nece odgovarati) alkohol najnormalnije pijem bez analogne i bez duhanske arome (trenutno sam na drugoj litri pive a cuclam vaniliju classic  ). ponekad se ulovim u razmisljanju da je sve to prelako i prebrzo da bi bilo istinito, i zapravo se uopce ne smatram nepusacicom. al ocito to jesam  mirisi i okusi su se poceli vracat. jedina losa stvar u cijeloj prici: zderem k'o idijot :rolleyes: zato kaj mi je sve taaaak fiiiiiinooooo. tekucine su mi 14% nikotina, za sad ne mislim spustat. eto. moje iskustvo. kod mene je mozda kljucno to sto sam ja zbilja, al ono skroz, zadovoljna e cigaretom, sto mi totalno nadoknadi potrebu za uvlacenjem i ispuhivanjem necega (cak nit s jutranjom kavom nemam problema), sto sam si sva nekako kul s tom penkalom u ustima (da sam mladja i da mi je bitno misljenje okololine, vjerojatno bih mislila da izgledam lejm s tim u cvaljama; al frenkli maj dir, ja sam mater u godinama kojoj su zdravlje i lova bitniji od imiđa). i to sto sam se cesto lovila u razmisljanju kako bi bilo lijepo ne pusiti, al rituali uz kavu i potreba za dimljenjem uz alkohol te neizmjeran gust koji isti pruzaju uvijek su nekako prevagnuli vise ne  imam posve dovoljnu - zapravo i bolju zamjenu za smrdljive rituale  svi pocetnici: ne odustajte!! isprobajte razne arome, razne mizere, razne kolicine nikotina. kad se sve zbroji i podvuce, na eksperimente cete potrositi manje nego na kutiju cigareta, a ako vam nesto ne pase, uvijek mozete zamijeniti/prodati ovdje  E, ovaj post kao da sam ja napisao! Sve sam doživio na identičan način.
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 07 stu 2013 14:19 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 11 stu 2013 02:56 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Ponukan svim ovim što sam sada pročitao u ovoj temi a posebno o mučnini nakon tri dima, zapalio sam maloprije jednu ženinu smrdušu (drugu ove godine - prva je isto bila proba negdje u svibnju ili lipnju...) i mogu reći da mi nije muka ali da je totalno bez veze - JE!! Spurio sam ju cijelu - dima puno manje nego li imam pare a okus gori nego li najgori liquid - čisto smeće. Počeo sam pariti prije godinu i par dana - bez ikakvih prethodnih saznanja (bio sa sinom gledati Skyfall ... jedva dočekao kraj da odem zapaliti na terasu Os Portanove i na povratku vidio i kupio prvu twisticu, C4 i CC...). Pušio sam 26 godina (zadnjih godina blizu 2 kutije). Od e cigarete nisam puno očekivao mada me odmah pozitivno iznenadila. Dobro je zamjenjivala staru naviku. Išlo je bez forsiranja tj i dalje sam svakodnevno i palio po koju ali zanemarivo u odnosu na do tada i svakim danom sve manje... ( za 2 mjeseca 7 kutija) i onda, od Nove godine potpuno prestao. Od cigareta nisam imao nikakve ozbiljnije smetnje - volio sam pušiti a glavni aduti pare su mi bili 1.) smijem gdje, kad i koliko god hoću (uz ograde opće kulture) 2.) nakon osnovnih "proučavanja" zaključio sam da je zdravstveno puno prihvatljivije i 3.) nakon početnih investicija trebalo bi biti bitno jeftinije od pušenja (ako se ne zaigra puno previše)... a da ne ide kod svakog baš tako isto znam iz "prve ruke"... Žena je prije 3 godine imala velikih zdravstvenih problema -( hertz, tlak, štitnjača...- na terapiji je i sada) i normalno, preporučeno joj je da prestane pušiti. Pokušavala je u 2-3 navrata a ja sam, po njenom, trebao biti potpora u smislu da i sam prestanem - (tada sam rekao da je to gotovo nemoguće ali eto, neću pušiti u njenoj blizini). Uglavnom, nikad nije izdržala ni tjedan dana a puši i dan danas. Sve ovo naše joj je servirano na tacni jer čim sam se malo ufurao u parenje sve potrebno sam pribavio i njoj. Jedno vrijeme ih je nosila uokolo ali više manje to je bilo sve. Njen omjer uporabe elektronskih i analognih je bio cca suprotan od mog u početku -( sve neki izgovori - treba joj uz kavu, i sl.)...a tako je ostalo i do kraja jer ja sam prešao u potpunosti na paru a ona se potpuno vratila na dim - (tj nikad s njega nije niti otišla). Još uvijek se čudi i divi kako ja to ne pušim, svako malo spominje da bi morala prestati ...poslije ovog ili onog posla, godišnjeg ...ali u konačnici uopće nije dala i ne daje šansu e cigareti a to je ipak minimum potreban za uspjeh.
|
|
 |
|
 |
|
DylanDog
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 11 stu 2013 12:43 |
|
|
forest pretpostavljam da ste isprobali razne tekućine, raznih jačina i okusa, da si joj ti servisirao parilicu. U tom slučaju stvarno mi nije jasno da netko ne može naći snage za prelaz na parilicu. Pa možda prijelaz i ne mora biti totalan. Recimo za početak da se izbjegne desetak cigareta na dan - i to bi već trebalo biti nešto. Pogotovo ako osjeća da joj pušenje smeta za zdravlje. Ali nije za osudu. Ja sam potpuno prešao na parenje ali bi uredno mogao i zapaliti cigaru kad bi htio. Ne smrdi mi i ne povraća mi se uopće. Eto, svi smo drugačiji. Možda bi trebao za nju imati spremnu parilicu s njenom omiljenom tekućinom (ako takva postoji) i ponekad joj je uvaliti kad vidiš da se sprema pušiti bez razloga. Nemoj je tjerati nakon jela ili uz jutarnju kavicu jer te se cigare pušači najteže odriču. Puno sreće s time 
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Ah te krize... Postano: 11 stu 2013 13:09 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Hmmm... ja mu vjerujem jer imam slično iskustvo. Moj stari i dan danas kad mene netko pita u njegovom prisustvu odgovori umjesto mene da je to "…jos vece go.no od cigareta..." makar nije ni pokusao pariti...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 svi 2026 12:05. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 12:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |