|
.
Sada je: 16 svi 2026 11:56. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 11:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: Prijedlozi za jeftini RDA od 22 mm Postano: 03 svi 2015 23:06 |
|
Pridružen: 12 tra 2015 01:10 Postovi: 50 Lokacija: Zagreb, Sesvete
|
smmania je napisao: jbt taj orchid i na slici djeluje komplicirano, ne kuzim zasto nisi sacekao ako nemas love nego posto poto iso narucivat nesto šta će završit u ladici.... a i po review-u nije baš best buy... A otkud ti znaš da će meni to završiti u ladici? I za sve vas, ne namjeravam raditi dual coilove, barem ne ispočetka.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Prijedlozi za jeftini RDA od 22 mm Postano: 03 svi 2015 23:28 |
|
|
Igy_ZG je napisao: smmania je napisao: jbt taj orchid i na slici djeluje komplicirano, ne kuzim zasto nisi sacekao ako nemas love nego posto poto iso narucivat nesto šta će završit u ladici.... a i po review-u nije baš best buy... A otkud ti znaš da će meni to završiti u ladici? I za sve vas, ne namjeravam raditi dual coilove, barem ne ispočetka. Tako sam i ja rekao, pa sam napravio single coil pa je curilo kao i na dual coil, jer sam bio noob i nikak da pogodim setup. Kayfun, staviš coil, provučeš vatu i pariš, sa ovime ćeš prije odustati nego pogoditi setup pogotovo ako pariš dva dana...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: Prijedlozi za jeftini RDA od 22 mm Postano: 04 svi 2015 00:27 |
|
Pridružen: 12 tra 2015 01:10 Postovi: 50 Lokacija: Zagreb, Sesvete
|
rootsandculture je napisao: Tako sam i ja rekao, pa sam napravio single coil pa je curilo kao i na dual coil, jer sam bio noob i nikak da pogodim setup. Kayfun, staviš coil, provučeš vatu i pariš, sa ovime ćeš prije odustati nego pogoditi setup pogotovo ako pariš dva dana... Čisto sumnjam. Javim rezultate nakon par dana korištenja.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Prijedlozi za jeftini RDA od 22 mm Postano: 04 svi 2015 08:34 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Igy_ZG je napisao: D-I-A-B-L-O je napisao: Ako si stvarno početnik i kao takav si se odlučio na Orchid, svaka čast na hrabrosti i sretno  Jesam. Nije skup, a vidim da ima dobre recenzije pa reko da uzmem nešto što ću duže vrijeme koristiti. Zašto misliš da je Orchid prekompliciran za početnika? Zato što- jednostavno je prekompliciran za nekoga tko se trenutno pokušava svim silama otrgnuti od smrdulja. Da mi je to bio prvi atomizer koji sam morao slagati nakon što sam odlučio prijeći na parenje, kamionom bih otplesao bećarac na njemu. Na tom atomizeru možeš sa dual coilom dobiti bolju aromu nego na kaji, rekao bih u klasi ithake i ostalih keramika, ali dok pogodiš setup koji će dobro natapati, neće curjeti a opet ni zagarati, treba puno strpljenja i pokušaja. Čak i kad pogodiš setup koji će ti raditi dobro, moraš biti siguran da koristiš tekućinu iste gustoće, jer ako promjeniš tekućinu na rijeđu ili gušću, opet ćeš se morati igrati sa količinom vate i otporom i svime ostalim. Kad radi, radi odlično, ali dok ga natjeraš da radi, e to je već proces  Uostalom, vidjet ćeš i sam 
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 04 svi 2015 11:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Ma de prestanite plasit covjeka.. kad ti dodje, probaj, vidi, pa u pero d.o.o. i onda uzmes zamjenu za kajfun ili taifun. I sve 5. Probaj.. mozda covjek uspije slozit, kaj ste svi tak negativni.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 04 svi 2015 11:43 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sasha19_81 je napisao: Ma de prestanite plasit covjeka.. kad ti dodje, probaj, vidi, pa u pero d.o.o. i onda uzmes zamjenu za kajfun ili taifun. I sve 5. Probaj.. mozda covjek uspije slozit, kaj ste svi tak negativni. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 04 svi 2015 14:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Postano: 04 svi 2015 15:21 |
|
|
sasha19_81 je napisao: Kinta daj nam onaj sarcazam smajlic o kojem smo pricali... plus 1 ponekad baš treba 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: Prijedlozi za jeftini RDA od 22 mm Postano: 04 svi 2015 17:52 |
|
|
Igy_ZG je napisao: smmania je napisao: jbt taj orchid i na slici djeluje komplicirano, ne kuzim zasto nisi sacekao ako nemas love nego posto poto iso narucivat nesto šta će završit u ladici.... a i po review-u nije baš best buy... A otkud ti znaš da će meni to završiti u ladici? I za sve vas, ne namjeravam raditi dual coilove, barem ne ispočetka. Pusti njih ja procitao da je Orchid jedan od jednostavnijih RTA sta se builda tice i da single coil na njemu radi ko pjesma cak puno bolje od duala. Zato samo naprijed...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 svi 2026 11:56. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 11:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |