Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: kayfun/ithaka/russian/taifun-koji odabrati, prednosti/ma
 Post Postano: 15 tra 2014 18:01 

vulja je napisao:
uzmes od jednog svakog i probas, koji ti se ne svidi prodas...amen

taifun radi dobro kad ga slozis al nema kontrolu zraka, jedini minus po meni
imao kayu 3.1 ehpro i FT verziju, FT ona za 23 baksa je super, ehpro ne valja,curi, lite i rusa nisam probao, mislim da je to sve isti vrag, jedan zviždi više, jedan manje, al svaki radi, ithaka je razlika zbog setupa, nisam probao, uzmi možda kayu sa FT i ako ti se svidi probaj usparat i uzmi expromizer (moras dobro pazit na lager, u jednom danu nestane), foggera v3 zaobilazi u sirokom krugu zbog airflow ringa

što god uzeo sve ce ti radit! ja sam ocito blesav pa ne kuzim razliku u aromi na svim tim atijima, meni to sve u globalu isto

thx na odgovoru. za sad sam suzio izbor na russian i kayfun (oba s FT). ithaka mi je za sad prekomplicirana

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 tra 2014 18:13 

di si bio pred 3 dana, prodavao kayu sa nanno kitom...brze bi je imao...koliko sam skuzio razlika je u šerafu za tocenje izmedju kaye i rusa, ja ionako tocim odozgora a ove serafe i ventile ne koristim...uglavnom sa ovime nemozes pogrijesit ni da hoces,

http://www.fasttech.com/products/1411/10006473/1635300

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 tra 2014 18:17 

vulja je napisao:
di si bio pred 3 dana, prodavao kayu sa nanno kitom...brze bi je imao...koliko sam skuzio razlika je u šerafu za tocenje izmedju kaye i rusa, ja ionako tocim odozgora a ove serafe i ventile ne koristim...uglavnom sa ovime nemozes pogrijesit ni da hoces,

http://www.fasttech.com/products/1411/10006473/1635300

e jbg... a reci mi jel ovo u biti isto http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... izer-kit-4
volio bih dobiti ovaj SS tank, nekako ne vjerujem ovim plasticnim

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 tra 2014 18:20 

zajebo sam te:D to sam ja imao što si postao, krivi link sam stavio, mada mislim da su isti, samo ovo ima vise stvari uza sebe...uzmi, mislim da fulat nemozes

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 tra 2014 18:21 

vulja je napisao:
zajebo sam te:D to sam ja imao što si postao, krivi link sam stavio, mada mislim da su isti, samo ovo ima vise stvari uza sebe...uzmi, mislim da fulat nemozes

thx, odoh uzicati 25usd :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 tra 2014 08:47 

kao što su ti već rekli, naručiš sve sa ft-a i isprobaš što ti se svidi ostaviš, ostalo prodaš po nabavnoj cijeni (nebi vjerovao ali stvari sa ft-a idu po nabavnoj ak nisu ubijene)

evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2
Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 tra 2014 14:41 

Danas će se navršiti mjesec dana od mojeg početka parenja i načelnog napuštanja klasičnih cigareta, kojih sam u tom periodu popušio najviše 20 i ne osjećam za njima neku portebu... U međuvremenu sam se opsesivno primio studija vaperologije i pročitao brdo toga i sada pomalo sistematiziram mnoštvo upijenih informacija iz raznih izvora, od ovog izvrsnog foruma, do raznih stranih foruma i stranica i oglasnih stranica. Nakon tog teorijskog dijela jako mi je koristio moj drugi, jučerašnji posjet Palfiju, na kojem sam imao prilike složiti pod supervizijom iskusnijih svoj prvi grijač te postaviti niz pitanja vezanih uz sustave isparivača i miješanje tekućina, što me trenutno najviše zaokuplja. Naravno, da bi se postavilo dobro pitanje, treba nešto prije toga i znati o samoj tematici. Ako su pitanja konkretna, takvi su i odgovori. No, upravo spoznaje koje se mogu ostvariti ciljanim razgovorom i neposrednim iskustvom, naprosto su nezamjenjiveu sistematiziranju i potvrđivanju razumijevanja pojavnosti i procesa. Barem meni. Samo kad se sjetim svih svojih početničkih dvojbi i pitanja i kako su se kod mene, na primjer, mijenjale ideje o "Idealnom" setupu... Danas već imam puno zreliju viziju o tome kuda dalje pri kompletiranju opreme, nego prije samo tjedan dana. A prije mjesec dana, kada sam krenuo s početničkim setom s Njuskala, nisam znao baš nište. Prodavač mi je otkrio istinu da uz nadolijevanje tekućine i punjenje baterija teeba povremeno mijenjati i grijače. Do trenutka kupnje mislio sam da su trajni, kao kod električne pećice ili pegle...

Dakle, moj Ti je savjet da u potrazi za savršenom aromom i parom previše ne brzaš u nabavci opreme, da što više toga probaš, ali da prvenstveno učiš po mogućnosti na tuđim, a ne na vlastitim greškama. Što se atyja tiče, koliko ja to shvaćam, i taifun i kayfun imaju stanovite usporedne prednosti pred drugim sustavima. Itaca je pre složena i osjetljiva, genesis pomalo koncepcijski zastario. Prva dva spomenuta su u grubim crtama donekle slična, a opet konstrukcijski podosta različita. Iako nemam neposredno iskustvo niti s jednim od njih, prema onom što sam do danas pročitao, skloniji sam za početak kaji, nego taifunu, no vjerojatno ću s vremenom isprobati oba, ali bez neke žurbe. To i tebi savjetujem. Ideja da kreneš od kaje, koju ti je Vulja savjetovao kupiti, mislim da je jako dobra... Za cijenu jednog protanka, kupljenog kod nas, dobiješ za mjesec dana iz Kine ipak uređaj više klase i svakako nešto boljih performansi.

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Naslov: kayfun/ithaka/russian/taifun-koji odabrati, prednosti/mane??
 Post Postano: 20 tra 2014 15:02 

Moraš prvo puzati da bi mogao hodati...možeš ti pročitati sve forume ovog svijeta i pogledati stotine recenzija ali dok sve osobno ne probaš nećeš znati sta je najbolje za tebe..

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 tra 2014 15:03 

adventurer je napisao:
Moraš prvo puzati da bi mogao hodati...možeš ti pročitati sve forume ovog svijeta i pogledati stotine recenzija ali dok sve osobno ne probaš nećeš znati sta je najbolje za tebe..

:plus: :plus: :dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 tra 2014 16:04 

adventurer je napisao:

:yes: slazem se u potpunosti! za sad protank 2 , a onda vjerojatno kaya :)

Povratak na vrh 

[ 27 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club