Moje prvo parenje - ljubav na prvi pogled.
Iako sam vaper samo 2mj...to je put koji zelim.
Prvo sam kako to obicno biva kupio egoT start paket i dekang tobacco 11mg...dakle iako sam prestajao pusiti, nisam uzeo jacu tekucinu - jer mi je bio dovoljan...
Parilice sam kupio jer mi je islo na zivce stalno ici na balkon smrzavati se s cigaretom...posto smo supruga i ja odlucili prestati pusiti u stanu jer smo dobili bebaca.
I tako kupim ja egice i parim... prvo pitanje koje postavim sam sebi: j*bate pa ja ovo parim vec 30min i ne vuce me cigareta (u tom periodu sam pusio minimalno 2x kutije plavog dugog benstona dnevno) ali hajde kasno je...sutra ce biti kriticno uz jutarnju kavu...
I doslo je to jutro, kava je skuhana - hajde idem pariti uz nju da vidim sto ce se dogoditi...odjednom skuzim da mi je fenomenalno...odgovara mi uz okus kave i ne smrzavam se...super i tako parim taj dan bez zapaljene cigarete...
Dva dana nakon toga treci i ultimativni test - frendicin rockas gdje ce biti zadimljeno i gdje cu cugnuti...
Tako je i bilo, nacugao sam se...pario kao lokomotiva ali nisam zapalio cigaretu jer nije bilo potrebe...
Eto to je u principu taj moj vaperski pocetak...dan za danom mi je prolazio, vratio mi se okus, dobar njuh, kondicija, lakse disanje i sada mi cigarete smrde...ali zbilja...
Nisam pokusao ni zapaliti cigaretu, niti povuci iti jedan dim cigarete - jer me ne privlaci i parenje mi je daleko bolje i veci gust nego sto je pusenje ikad bilo...
S vremenom sam nabavio bolju opremu i parenje mi je postalo hobi i uzivam u njemu.
Jos jedino sto je tu od prvog dana je ta dekang tobacco 11mg tekucina koju ocito nitko osim mene ne voli...meni je ona od prvog dana zakon i od tada pa do sada svaki dan minimalno 6ml poparim

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk