|
.
Sada je: 16 svi 2026 03:55. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 03:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
MilliVanili
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć Postano: 29 sij 2014 15:02 |
|
|
MilliVanili je napisao: Firestarter je napisao: Imao sam isti problem, Protank kao da je zaštopan. Stvar je u lošim grijačima, odnosno gumici na samom dnu grijača. Gumica je na njima silikonska i kod šarafljenja na bateriju dolazi do njene kompresije i širenja u stranu. http://imgur.com/YU7tEUTRješenje je da grijač skineš sa baze, pritisneš na stol (vidjet ceš kako se gumica širi u stranu) i skalpelom ošišaš višak. Nakon operacije vratiš grijač u bazu protanka i pariš! Hvala na odgovoru! Budem isprabao tu metodu  Isprabao sam gore navedenu tehniku i moram reći kako funkcionira besprijekorno. Nema više 'prokišnjavanja' i stvar radi kako treba 
_________________ SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)
|
|
 |
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć Postano: 02 vel 2014 18:47 |
|
|
Imam novu opremu. I imam samo jedno kratko pitanje vezano uz moj novi kanger protank II  Trebam li ja onaj prsten koji dobijem s one dvije male gumicice u kutijici? Cemu to sluzi? Ja sam si to slozila na moj novi vmax... i ispalo je da je to dio viska.  Parim kao velika... ali da ne bi ispalo da sam to ipak nekam trebala gurnuti?!?!  I ima li kakav topic o vmax-u? O displayu, o tome na koliko mi treba biti voltaza, kaj znaci da su baterije na 7.4... Jel to puno, prazno? Jel ih trebam prvo do kraja isprazniti pa onda staviti puniti? I tak... da nekaj ne zeznem... gdje da to pitam?
|
 |
|
EmpEroR
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć Postano: 02 vel 2014 18:59 |
|
Pridružen: 14 pro 2013 14:08 Postovi: 87 Lokacija: negdje oko Pule
|
Danijela je napisao: Trebam li ja onaj prsten koji dobijem s one dvije male gumicice u kutijici? Cemu to sluzi? Ja sam si to slozila na moj novi vmax... i ispalo je da je to dio viska.  Neznam jesam li dobro shvatio, ali ako pričaš o ovako nečemu  Onda ti to ne treba. Služi za pokrivanje eGo navoja, tj da Protank izgleda ljepše na eGo baterijama. Ovako nešto 
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć Postano: 02 vel 2014 19:20 |
|
|
Citat: I ima li kakav topic o vmax-u? O displayu, o tome na koliko mi treba biti voltaza, kaj znaci da su baterije na 7.4... Jel to puno, prazno? Jel ih trebam prvo do kraja isprazniti pa onda staviti puniti? I tak... da nekaj ne zeznem... gdje da to pitam? Evo tu imaš sve što te zanima
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
Danijela
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć Postano: 02 vel 2014 20:17 |
|
|
Darian, odgledala sam, pomoglo mi je. Hvala ti.  Prilicno sam sretna. Jedino sto primjecujem je da ovo cudo guta puno vise tekucine nego moja mala ego baterijica koju sam pospremila. Srecom, nove tekucine sutra dolaze.  Pretpostavljam da je to normalno, jer je stvar puno jaca, pa i vise trosi... ali i uzitak je neusporediv. Ono sto sam do sada radila, u odnosu na ovo, tesko da se moze nazvati parenjem. Utoliko je zaista vazno da pocetnici sto prije nabave dobru opremu. Steta jedino kaj to bas i nije jeftino pa se ljudi tesko odlucuju. Eto, toliko od mene... idem sad parit.  Hvala ljudi... 
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć Postano: 03 vel 2014 12:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
MilliVanili
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 03 vel 2014 15:34 |
|
|
Odlično, hvala MAX 
_________________ SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 06 vel 2014 13:28 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Stigle baze s regulacijom zraka, ovo su sada potpuno novi i bolji tankovi. Protank II i Protank I 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 14 vel 2014 18:33 |
|
|
|
definitivno najbolja moguća stvar za upgrade protanka, koliko mi se čini nebu više bilo curenja po bateriji, regulacija je super, jedino mi se prsten čini malo prelabav (moglo bi se lako raštelat u džepu)....
p.s. ne znam da li smijem reklamirat ali ima i za kupit u Zagrebu, je da je cijena nešto viša nego kod poljaka (49kn)
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Protank 2 Pomoć i savjeti Postano: 14 vel 2014 19:26 |
|
|
Pa zašto ne reć, u poljaka kad sam gleda naručit ispada s poštarinom 69 kuna, tako da.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 16 svi 2026 03:55. | Zadnji put si ovdje bio: 16 svi 2026 03:55. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |