Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 75 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :)
 Post Postano: 28 lis 2013 14:17 

Dekang je dobra tekučina. Kvalitetno je napravljena, ali je za one koji pare nekoliko mjeseci prejaka. Ja je razrijedim popola i još uvijek je jaka. To je zato jer se vremenom počne vračati osjet okusa. A za to treba vremena, pa tako niti ja nemam još uvijek sve ono što ću imati. Zato Dekang nazivaju krđom. Bez obzira koliko god imaš spaljen jezik i pluća, opet ćeš osjetiti aromu.

Ako misliš da pola kutije nije puno, varaš se. Ne kažem da zdravstveno nije bolje nego kutija, dvije, tri, kažem po pitanju osjeta okusa.

Bolji hardware donosi bolju aromu, bolju paru, veći užitak i manje problema. Ali zato treba nešto više novaca i nešto malo znanja. Recimo da tekućina u tvom i mojem attyu se ne mogu uspoređivati. Mislim da je ne bi niti prepoznao. Ali ne u smislu da je jača nego drugačija i definirana. Neki potpuno novi okusi isplivaju. I uvijek, bez iznimke, je bolje.

I onda nakon nekoliko mjeseci naliješ taj Dekang u bolji atty i s boljom baterijom i pitaš se kako si to mogao pariti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:34 

spavle je napisao:
Loš atty, nepouzdano je dovodio tekućinu i često se kvario, iskreno čim sa prešao na najobičniji ce4 odmah sam dobio pouzdaniji atty koji je stalno radio i generirao je i paru i aromu. Poslije sam vidio da je ce4 težak za održavanje iako je prema ovome meni onda bio ferrari .....

Znači:

Dakle minimum minimuma za koliko toliko normalno parenje ti je twistica + evod ali i to je nategnuto, ovdje ti je opisana kombinacija koja je dovoljno jeftina i brzo stiže:

viewtopic.php?f=85&t=4516

Hvala, vjerojatno cu i zavrsiti na ovom paketu za 100+ eur, ali dotle cu popariti ova tri attya koja imam i jos se malo educirati dok ne naucim who is who :-)

- Inace, taj ce4 pase po navoju na onu moju bateriju iz slike gore?
- Koliko vidim, taj ce4 kosta nekih 20kn. Zar se uopce isplati odrzavati (ako jedan traje par tjedana parenja recimo).
- Odakle je najbrze naruciti ce4, twist i evod?
- Evod baterije imaju gumb na sebi (za paljenje)? Nekako mi je (autosugestivno) prirodnije tj blize stvarnoj cigareti nesto bez gumba (za nooba).

@Valter - sa cime razredis Dekanga? Thanks.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:41 

Te bez gumba, koje se pale na povlačenje, su najgore. Gumb se obično stisne malo prije nego kreneš vući, tako da se zagrije zavojnica kad kreneš. Odmah dobijaš paru i aromu. Ovi koji se pale na povlačenje - prvo moraš krenuti vući da se upali, pa onda hladna zavojnica, pa tek onda eventualno neka para i okus.
Probaj se naći s nekim tko ima nekakvu bateriju na gumb i ce4, pa probaj potegnuti dim-dva. To će ti biti najbolje iskustvo da vidiš gubiš li što ili ne, i koliko.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 14:42 
Moderator

Marko38 je napisao:

Hvala, vjerojatno cu i zavrsiti na ovom paketu za 100+ eur, ali dotle cu popariti ova tri attya koja imam i jos se malo educirati dok ne naucim who is who :-)

- Inace, taj ce4 pase po navoju na onu moju bateriju iz slike gore?

Ne znam mislim da ta baterija nema ego nego samo 510 navoj

- Koliko vidim, taj ce4 kosta nekih 20kn. Zar se uopce isplati odrzavati (ako jedan traje par tjedana parenja recimo).

ce4 je dobar za početak, ali kako pariš dignu ti se kriteriji ili probaš nešto bolje pa vidiš koliko propuštaš sa ce4

- Odakle je najbrze naruciti ce4, twist i evod?

u Hrv: parilica i mtm, izvana ego2.pl ili thebestshop.eu

- Evod baterije imaju gumb na sebi (za paljenje)? Nekako mi je (autosugestivno) prirodnije tj blize stvarnoj cigareti nesto bez gumba (za nooba).

Osnovno pravilo: što više liči pravoj cigareti to je lošije za parenje !

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 15:02 

Marko38 je napisao:

Jedan od razloga prelaska na e-cig mnogima - manji troškovi - ne treba zanemariti. Održavanjem umjesto kupovanjem novih atomizera manji troškovi nego za cigarete postati će još manji, a zadovoljstvo u parenju veće (dobro održavani atomizer daje bolji doživljaj parenja).
Samostalnim slaganjem grijača atomizeri prestaju biti uniformni, radiš ih da zadovolje neke tvoje osobne preference.
Za sada ih nemaš :) ali kad bi ti se pružila prilika da isprobaš 10-tak - 20 raznih atija, složenih na razne načine već bi dobio sliku :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 15:58 

spavle je napisao:
Dakle minimum minimuma za koliko toliko normalno parenje ti je twistica + evod ali i to je nategnuto,

Gledam bestshopeu i ego2 ducane, ali opet nisam siguran oko kompatibilnosti - mozes mi sloziti/preporuciti (linkati) jedan paket u tim ducanima da vidim okvirno kako to izgleda i kosta (ako ti se da, i kada stignes).

I po mogucnosti da je sve skupa fizicki manje, znaci 650mAh valda?

Hvala :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 17:51 
Administrator

e joy titan nije noname parilica, radi se o jako dobrom proizvodu ali kojeg je vrijeme pregazilo i to prije 3-4 godine. Iskreno nisam ni znao da se jos prodaje.

Atomizer radi dobro ali samo ako imas iskustva i znas sto i kad treba pipkati. A treba stalno. Vijek trajanja attya je otprilike 2 tjedna.

Baterija je najjadniji dio ove kombinacije i ako imas srece potrajat ce 2 mjeseca. Da bi trajala duze puni ju svaki put kad se ukaze prilika. Isto pazi da ti atomizer ne procuri u konektor jer cim udje liquid u bateriju imas 50% sanse da trebas novu. Baterija s prekidacem je tu u velikoj prednosti.

A u sve ostalo su te vec uputili.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 lis 2013 20:13 

Marko38

dobro došao u društvo VaperCluba.
Iz svega upitanog i izrećenog evo jedan mali rezime mojeg viđenja;
Za normalno parenje treba ti mali EVOD i mala ego baterija, a original Kanger EVOD i original Jojtech malu bateriju pogledaj u MTMstore, Platiš na Kvatriću u Riva duhanu, u ZGu si i nije ti problem. Naruđba/dostava sutradan.
http://www.mtmstore.eu/e-cigarete-kompleti/e-cigareta-joyetech-ego-c-upgrade-650-ili-1000-mah-baterija-sa-evod-ispariva%C4%8Dem,-vezicom-i-gratis-e-teku%C4%87ina-e-cigarete

Od tekućina startaj sa Dekang, vrlo su jake arome i tako ćeš se lakše skinuti sa duhana.
Preporuka iz osobnog iskustva: Vaping prime (Gold label), Western conqueror (Gold label), Vanilla sky ( Gold label )
http://parilica.hr/13-dekang-tekucine-za-elektricne-cigarete

Nakon uspješnog startupa toga već ćeš naći SvoёMesto u izboru hardwera i liquida.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 13:57 

Hvala svima :-)

@Imand, svidja mi se ova kombinacija, gledao sam dimenzije koje mi pasu, a i po preporukama nije tako strasno. Zvuci kao dobra baza za pocetnika :) Nadam se da su samo originali, gledam po netu, kazu da ima puno laznjaka... (mada je danas pojam 'laznjak' relativan, kad se i tako vecina proizvoda radi u istim tvornicama, no dobro, offtopic).

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2013 14:08 

E da - Kangar evod - jel' se doticni uspjesno cisti? Ili da uzmem rezverni jedan za bekap? Ili da uzmem rezervni grijac za njega?

Povratak na vrh 

[ 75 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club