ekipa na rewievima...ovi nekredibilni...znaju pričat i gluposti.
govori u kameru good flavour a njemu odvratno. probo sam neke stvari složit kako kažu ti ne kredibilni izvori i to je čisto sranje. al vjerovatno u tvom slučaju...nije to ovo što sam opisao. što je niži otpor grijača potrebno je parit na većoj snazi. to stoji. vjerovatno koristiš u power modu grijače za temperature control. ja da sam na tvom mjestu, bih prije kupovine pitao na forumu šta uzet a da valja. to još uvijek možeš. nekad sam imao živaca i volje dovest svaki atomizer da radi kako ja želim. sad nemam. na tržištu je 300 atomizera za isti stil parenja ali samo 30 ih je odlično i to ljudi kupuju i zadovoljni su s njim. neznam ništa o tom atomizeru, nikad čuo za njega dok nisi rekao da si ga kupio. može bit i konstruktorska greška u grijaču. može bit svašta. ali najčešće je razlog krivo korištenje korisnika.
kako ga ti koristiš? pokušavaš parit kao cigaretu šta si pušio (MTL) ili ga koristiš kako bi i trebalo (DTL direktno uvlačenje u pluća)? dry hit može doć i od toga da DTL atomizer pokušavaš koristit za MTL tako što smanjiš unos zraka io dugo vučeš (5 sekundi) i onda dođe do dry hita jer pariš na prevelikoj snazi. za mtl se ide na grijače od 1 i više ohma i pari se na 8 do recimo 12W, neki mogu i do 25W.
Sinnerman je napisao:
Dobio sam 2 i sa oba ista prica kako sam napisao.. Preko 20 watti okus spaljenog pamuka i metala..a ekipa na review kad radi vapeaju uredno na istim grijacima na 50-90 watti
riješenje ti je parit onda na 20W.