Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Što mi sve treba?
 Post Postano: 19 svi 2016 22:24 

zapravo nisam baš učen glede tc-a, ali sam shvatio da on ne očitava dobro iznad 1 ohma (pogotovo na jeftinijim modovima tipa vtc mini, pico i sl.
Al ja sad imam kayu lite v2 i ss 316 žicu. I da stavim na tc koja bi mi prednost bila u usporedbi s kantalom u power modu

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 19 svi 2016 22:57 

Stvar je da ti nebi dobro delala...ss zica ne dela korektno u ss modu,kolko god ce drugi rec da radi dobro nije istina,kad slozis nikal il titan pa usporedis sa ss vidit ces da ne radi isto,tojest mozes nastelat da ti dobro dela al ne dela onak kak bi trebalo,vec se sluzis workaroundom

A kaj se tice nikla i titana nemres ionak napravit bas takav coil da bu preko 1ohm,mada prvi glas da ne ocitava dobro iznad 1 ohm...bila neka ideja da slozis ss sa sto vecim otporom,prema 1ohm pa ne vuce tolko struje,al to je samo po pitanju baterije i njene trajjnosti

Molio bih crazy kippera da aploda ono sto je on meni poslal za ss zicu,htio je rec- gle vulja pa radi-znaci nariktano tipa 230C, drzis fire i on nikako da dosegne tih 230C,nego drzi na 200-210....tak tc ne smije radit i amen,ako to nekog zadovoljava oke,nema problema,al to nije bit tc-a i vjerujem da se tako dolazi do dryhita eventualno,ak je na 25w i nemre dosec zadanu temp on ce konstantno filat 25w....dakle isti ti vrag ko da si ga bacil u power mod i paril na 25w (donekle,ne bas identicno)

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 svi 2016 23:24 

za doziranje aroma, uzmi si 1ml špricu, zove se inzulinska. Ima oznake 0.1ml, 0.2 itd, puno je lakše naciljat %tak nego s ovom od 2 i više ml.

Uta 2 se lagano slaže, samo povremeno moraš kondenzat u bazi obrisat, to je jedina mana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 svi 2016 10:53 

Antess je napisao:
zapravo nisam baš učen glede tc-a, ali sam shvatio da on ne očitava dobro iznad 1 ohma (pogotovo na jeftinijim modovima tipa vtc mini, pico i sl.
Al ja sad imam kayu lite v2 i ss 316 žicu. I da stavim na tc koja bi mi prednost bila u usporedbi s kantalom u power modu

Veća produkcija pare, manje arome, kraće trajanje baterije... otpor cca za pola niži od kantala na istom broju namotaja. Probaj SS zicu u power modu na cca 1 ohm i sve ce ti biti jasno - nekih 7-8 namotaja oko 2.5 mm promjera...

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 svi 2016 13:25 

Meni TC nikako nije legao, rekao bi čak da mi na Cubisu kojeg trenutno parim proizvodi manje pare, a aroma mi je isto bolja u power modu. Imao sam i Uwell Crown koji je bio nešto bolji u TC modu ali opet mi je u power modu bilo draže pariti. Ne znam je li do mene ili do atomizera, možda je sve to individualno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 svi 2016 13:46 

Ja sam isto probao tc, sa raznim zicama, atomizerima i modovima i vratio sam se kanthalu. :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 svi 2016 14:02 

vata puno dulje traje u TC-u nego u power modu. U power modu meni traje do 18ml recimo, već nakon 15ml pokazuje da performanse padaju. Tako da za ljenčine je TC odličan. Ali isto tako, mi se pokazalo da u TC modu potrošnjaq tekućine raste, meni skoro za duplo na ni200 i zato sam odustao od TC-a. Jbg ja volim mješat tekućine u bočicama od 30ml, ovako bi morao duplo češće mješat. A to mi se ne da. Ali za uć u RBA za atomizere za DL je odličan, jer nema posla oko slaganja setupa i pogađanja. Elektronika sve odradi i još setup duže traje. Ako se pari na nižoj snazi, a ja tako parim, TC mi je lošiji po okusu od kanthala za mtl način.

Povratak na vrh 

[ 17 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club