Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 16:51. Sada je: 26 ožu 2025 16:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Rok trajnja
PostPostano: 05 svi 2014 18:51 

Pozdrav,
mozda sam fulio mjesto za post pa stoga molim admine da mi ne zamjere.
Danas sam dobio neotpakovanu bocicu dekanga od cokolade. Na bocici pise da je rok trajanja istekao prije dva mjeseca, e sad me zanima da li je sigurno da parim tekucinu kojoj je sitekao rok trajanja. Mozda je glupo pitanje al s obzirom da sam nov nisam bas siguran sta moze biti od stare tecnosti.
Hvala

Povratak na vrh

Naslov: Re: Rok trajnja
PostPostano: 05 svi 2014 18:56 

neznam kaj nebi valjdalo iskreno al radije NE! pogotovo jer si dobio, baci i nek s enosi, nist nisi izgubil....

uglavnom, pg i vg se kvare nakon 1-1,5 godinu, aroma isto tako, dakle može doć do loše arome, pokvarenog okusa...sad dal ima nekih zdravstvenih razloga da ne pariš...to neznam

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2014 19:03 

vulja je napisao:
neznam kaj nebi valjdalo iskreno al radije NE! pogotovo jer si dobio, baci i nek s enosi, nist nisi izgubil....

uglavnom, pg i vg se kvare nakon 1-1,5 godinu, aroma isto tako, dakle može doć do loše arome, pokvarenog okusa...sad dal ima nekih zdravstvenih razloga da ne pariš...to neznam

Iskreno meni se cini ok ali eto bolje pitati. Ovdje je malo problem sa nabavkom ulja, ima na par mjesta za nabaviti ali nema naziva proizvodjaca, roka trajanja... Na bocici bude naljepnica da je porijeklo iz USA i kojeg je ukusa. Jedna bocica je oko 4 eura.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2014 19:16 
Moderator

Ulja ima u Konzumu Billi na benzinskim stanicama ...

Tekućine za parenje nema baš posvuda i jako variraju u cijeni i kvaliteti tako da mi parioci jao ovisimo jedni o drugima za razmjenu iskustva informacija opreme potrošnog materijala . Česti je slučaj da dok neko čeka da mu stvari stignu stvari poštom u slijedećih mjesec dana da mu neko od ekipe posudi .
Isto tako se lakše zamjeni nešto što nekome nevalja a drugome je super ( domestos, cc, gen, ević, sajla , mesh, ribon, bebeka ..... )

Zato je jako bitno ispuniti polje "Lokacija" u profilu da se lokalna ekipa lakše poveže.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2014 19:21 

spavle je napisao:
Ulja ima u Konzumu Billi na benzinskim stanicama ...

Tekućine za parenje nema baš posvuda i jako variraju u cijeni i kvaliteti tako da mi parioci jao ovisimo jedni o drugima za razmjenu iskustva informacija opreme potrošnog materijala . Česti je slučaj da dok neko čeka da mu stvari stignu stvari poštom u slijedećih mjesec dana da mu neko od ekipe posudi .
Isto tako se lakše zamjeni nešto što nekome nevalja a drugome je super ( domestos, cc, gen, ević, sajla , mesh, ribon, bebeka ..... )

Zato je jako bitno ispuniti polje "Lokacija" u profilu da se lokalna ekipa lakše poveže.

Ja sam iz Sarajeva, izvinjavam se i sad cu to promjeniti

Povratak na vrh

PostPostano: 06 svi 2014 00:41 
Administrator

Rok trajanja tekucina je dvije godine. U hladnjaku se to moze produziti dvostruko. Na toplom i suncem obasjanom mjestu se skracuje.
Tekucina kad se pokvari onda se ukiseli. Ako se cini sve OK onda valjda i je OK. Samo bilo bi dobro da netko iskusan proba i veli dali je OK ili nije. Pocetniku je sve to isti klinac, on misli da to tako mora biti.

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: