Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2025 00:14. Sada je: 29 tra 2025 00:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 146 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Dekang recenzije
PostPostano: 27 pro 2014 19:28 

To oko 15 kuna i je realna cijena.
U e-smoke trgovinama je cijena za 4 bočice od 10 ml 75 kuna. Znaci jedna je 18,75 kuna. Mislim da to nije skupo.
U Šibeniku ti imaju štandove u Dalmare centru i Kauflandu.
Bočice sa crnim čepom i hologramomna bočici su ti vjerovatno original.

Ove za 6 kuna sam i ja vidio i baš me zanima jel to to.
Dobro bi bilo da kolega buje3000 napiše dvije crte ako nije problem kad tekučine dođu.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 pro 2014 19:43 

Znam koliko bi realno boćica trebala koštati,znam i koliko je normalna marža,i znam onu staru tko jači taj tlači,al ja tu bočicu u Šibeniku plačam 25 kn(bila je i 30kn)bez tih akcija i da se razumimo nemamo svi pred kraj mjeseca kad zapne kupiti 3x25kn da bih dobio jednu gratis,pa kod njega je Vision 290kn.
:klanja:
Ma daleko sam otišao,samo me zanimalo da li tko u tom web shop-u kupovao i dali su original.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 pro 2014 10:42 

Ne brini, kao sto sam i napisao, kad dodju ih isprobam, napisem kakve su, po cem baca okus, i sta mi ne pase. Dekang sam samo probao na pocetku parenja i to je to. Ali za 46kn s postarinom za 5 okusa necu propast. ZATO sam i napisao cijenu ako tko oce isprobavat da je to OK cijena i da covjek nece propast sa isprobavanje. Uzeo bio mystic juice isto tako s isteknutim rokom i bas jucer cijeli dan pario. Bile po kn/ml. Po redovnoj cijeni ne ni ni u ludilu uzeo. Ove se daju poparit ako mi budu odgovarale do kraja veljace. Otisli smo u off topic.
Btw cijena ne garantira kvalitetu. Za sebe uzimam tekucine koje su mi finije za 1 do 1.8kn/ml. I trosim 3ml na dan. Sa dekangom, da mi i pasu, bi propap po redovitoj cijeni. Duhanske dekangove mi ne pasu, vanilija mi je fina i zato sam uzeo samo cigat cubano ili kako se vec zove

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2014 12:06 

Prije par dana naručeno par tekućina i danas stigle.
Zapakirane u original Dekang kutije i bočice su original zatvorene.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 pro 2014 12:11 

Th.
:zvoncica:

Povratak na vrh

PostPostano: 31 pro 2014 14:33 

Dosle tekucine s Vaporizacije. Original dekang u original pakiranju, svaka bocica ima ona hologram naljepnicu.
Mislim da su tekucine Pg/vg 50/50 ali nisam siguran sta sam narucio. Nikotin 16mg sve.
Testirano na magmi driperu kantal 0.2mm 5 namotaja, cca 2ohma i vata. Nasarafljeno na lavatube. Idemo redom.
Sve tekucine imaju taj duhanski stih iako nisu sve duhanske idealno za pocet parit, ali meni se ne svidja to vise.
Vanilija- osjeti se vanilija ali u tragovima, prevladava duhanski stih
Peach-kruska-e ovo mi je super. Isti okus ko da pijes kruskovac. Isti. Pravo iznenadjenje.
Tofee- u opisu pise karamela- osjeti se malo, ali ja jos se nisam naucio prepoznat okuw karamele u e-cigaretama tako da ne mogu rec nista o tome. Alu se osjeti fino.
Cigaro cubano-cisti duhanski okus, malo podsjeca na cuban cigar od lique. Po nekim bombonima. Sa jakim duhanskim stihom, podsjeca na cigarete. I zadnje, sto nis narucio ali vjetovatno nije imao na zalihi traditional tobacco koji sam narucio, Smokestick - ovo ima isti okus ko motani duhan. Isti. Zapalio 1 prije mjesec dana cca i to je taj okus. Pljunuti duhan.
Vecina ce ic u prodaju, jer mi se bas ne svidja taj duhanski stih aliorao sam dekang opet probat.
Lp i sretna nova

Povratak na vrh

PostPostano: 02 sij 2015 21:59 

mali edit. Vanilija ima isti okus ko oni jeftini keksi (pola kile 10kn) s punjenjem od vanilije. to je ta.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 sij 2015 22:10 

Meni su osobno duhanske super narucito otkad je stiglo ovo silver label punjenje.
I ima vec godinu i pol parim samo dekang malo izmiksam arome da mi ne bude monotono i pre zadovoljan sam,ovdje me samo bunila velika razlika u cijeni.
U svim drugim shopovima su 25kn a ovdje 15 sto nije mala razlika,al posto ste potvrdili da su autenticne u ponedjeljak sigurno saljem narudjbu.
Th.
L.P.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 sij 2015 21:49 

Drustvo imam opet pametno pitanje ;) pa ovako:

Znaci parim mjesec i pol.Prvo mi je sve bilo super(koristio samo dekang),svaka tekucina sve bolja i bolje!Znaci sve duhanske varijante i samo valilija od ovih pikantnijih,da bi zavrsio sa tobacom koji mi je najbolje odgovarao od svih.To parim zadnjih 15 dana i sada mi vise nije to to!Uglavnom zelim duhansku aromu sa th-om recimo 16mg mi je ok i sa dosta dima.Ovaj tobaco mi vise ne pase jer mi je kao presuh nakon 15 dana!Trebam preporuku za dalje.

Hvala!

Povratak na vrh

PostPostano: 10 sij 2015 22:08 
Moderator

Kakve veze ovo ima sa Dekang recenzijama

Držite se teme :exc:

Povratak na vrh

[ 146 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: